Raikkautta lasissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

minttu3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hurahdin Israelissa minttuun ihan totaalisesti. Olen aina tykännyt siitä, mutta jollain lailla sain siellä uudenlaisen kipinän siihen, eli nyt on minttua vähän joka annoksessa. Myös aamupalalasissa.

Tähän ”aamupaladrinkkiin” ei tarvita muuta kuin sitruunaa, vettä, kivennäisvettä, minttua, jäitä ja halutessaan myös vaikka chia-siemeniä ja hunajaa. Israelissa taisi olla ruokosokeria, mutta se on ainakin minulle hieman liian makeaa aamuisin. Aamulla kun en vielä näiden ranskalaisten tapaan syö mitään makeaa. Se on muuten todella kummallista ainakin minulle kun esimerkiksi Italiassa ollessa työkaverini söivät suklaakeksejä ja nutellaa aamuisin. Minä taas tykkään aamuisin suolaisesta ja jostakin raikkaasta, ja sen takia sitruunaminttuvesi sopii ainakin minun aamupalapöytääni.

Silppua siis minttu, purista kahden sitruunanmehu, lisää hiilihapollinen vesi ja jos et tykkää aamuisin kuplista, niin normaali vesi on myös ihan passelia. Syön aamuisin chia-siemeniä ja olen laittanut muutaman lusikallisen ”sammakonkutua” myös aamujuomaani. Eli kun olet liottanut siemenet, lisää ne jääpalojen kanssa kannuun. Lisää lopuksi hivenen hunajaa jos kaipaat makeutta.

You may also like

2 Comments

  1. Mä en kans pysty syömään tuota makeaa aamulla. Aina kun ollaan miehen kotona Toscanassa mun on pakko saada schiacciata tms. aamuksi, mielellään kinkulla. Sen jälkeen pystyn alkamaan miettiä makeita. =D Pitää pistaa testiin tämä vesi, helppo resepti ja raikas sellainen.

  2. Minttu ON ihanaa !!! Palasin Israelista reilu viikko sitten.Vietin siellä kaksi viikkoa ystäväni luona. Minttua voi laittaa vaikka mihin..parhaimmillaan smootheissa,teessä jne..olen seurannut blogiasi jonkun aikaa.Mukava oli lukea Israelin uutisiasi !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*