Radical Design Week & Marimekko

Muistatteko kun tapasin Kiinan sosiaalisen median supertähdet, Zanit? Tapasin tämän äärettömän herttaisen pariskunnan viime kesänä, jolloin he olivat tutustumassa suomalaiseen kulttuuriin, yrityksiin ja designiin. Zanit ovat suomalaisen design-tahdon lähettiläitä ja he ovat olleet Kiinassa järjestetyn Radical Design Weekin keskiössä.

Copyright Otso Kääriäinen

Minun suureksi surukseni RDW järjestettiin samaan aikaan kun olin Milanossa mahtavassa Electrolux Design Lab:ssa. Kun sitä teleporttia ei ole, niin en valitettavasti päässyt Shanghaihin. Onneksi olen voinut seurata ystävieni Mrs.V:n ja Charin upeaa Kiinan matkaa. Yhteistyökumppanieni ansiosta myös ihana valokuvaajaystäväni Otso pääsi osallistumaan RDW:n tapahtumiin minun puolestani ja sain häneltä maistiaisia tapahtumasta upeiden kuvien merkeissä. Kiitos sinulle mahtavista kuvista SuperOtso!

Minulla oli monta syytä, että miksi olisin halunnut olla Shanghaissa juuri tuolloin. Ensinnäkin, olisi ollut upeaa olla näkemässä suomalaisten yritysten ilotulitusta Kiinassa ja olla mukana näin ainutlaatuisessa tapahtumassa. Toiseksi, olisin ollut siellä mahtavien ystävieni kanssa. Kolmanneksi, olisin nähnyt lapsuudenystäväni ja nykyään Marimekolle suunnittelevan Satun taidonnäytteitä noin upeassa tapahtumassa. Pitää kumminkin muistaa, että tulevaisuudessa on edessä itse kullakin varmasti vielä hienoja tapahtumia. Niin Marimekolla kuin minullakin. Onneksi olen voinut seurata RDW:ia edes ruudultani. Olen tällainen myötäeläjä niin ihan kuin olisin ollut tässä mukana :)

Kaikkien ystävieni kuvista ja tunnelmista minulle on välittynyt tunne, että Radical Design Week on ollut kerrassaan menestys. Se on ollut varmasti tapahtuma, mistä on painautunut ihana ja syvä muistijälki kaikille siihen osallistuneille. Täten todella toivon, että tämä ei ollut viimeinen Radical Design Week, sillä minä haluan myös sellaisen muistijäljen.

Kiitos vielä teille kaikille ihanille Radical Design Week -typyille  sinne Kiinaan ja Marimekolle tänne Suomeen, olette upeita <3

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*