Pussaa mua kerran päivässä

Tämä minun makuuhuone-projektini on ollut vähän tällainen pienehkö murheenkryyni. Tämä on ollut tällainen ongoing-projekti, joka ei ole edennyt puolessa vuodessa oikein mitenkään. Makuuhuoneen huonekorkeus on yli 3m ja sen takia huone näyttää niin vaalealta ja tyhjältä. En ole vain oikein löytänyt mieleisiä huonekaluja ja sen takia huone on ollut niin kolkko ja tyhjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Omasin uuden mentaliteetin, better done than perfect, ja en enää jaksanut odottaa ennen kuin löytäisin ”täydelliset” yöpöydät ja ostin ensimmäiset jotka edes hieman viehättävät itseäni. Sängyn viereltäni löytyy yleensä isot kasat kaikenlaista tavaraa. Lehtiä, kirjoja, kahvikuppeja, korvatulppia, puuvillahanskoja ja jopa tyhjiä pensasmustikkarasioita. Näiden tavaramäärien takia minun  puoleinen sängyn vierus oli aina välillä hivenen kaoottisessa tilassa. Tämän kaaoksen välttääkseni halusin sängyn vierelle sellaiset säilytysratkaisut, joihin mahtuu ne kaikki tärkeät tavarani.

Makuuhuone 4

Yöpöydissäni on kerroksia ja hyllyille mahtuu paljon erilaisia tavaroita aina kirjoista ja valokuvista niihin korvatulppapurkkeihin. Kuvassa on pikkuruinen Sohvi reilun vuoden ikäisenä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän talon seinät ovat kuin paperia ja kaupunkien äänien lisäksi meille kuuluu naapurien elämänmeno. Olen vähän huono nukkumaan, joten sen takia turvaudun aina korvatulppiin jotta siellä höyhensaarilla viihtyisi vähän paremmin. Helsingin keskustaan avattiin vähän aikaa sitten ruotsalainen suosikkikauppani Granit. Ostin sieltä tuon apteekkaripurkin ja kynän, jolla voi kirjoittaa niin laseihin, ikkunoihin ja peileihin. Säilöin korvatulppani purnukkaan ja kirjoihin purkin kylkeen ”silence”.  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pussata pitää joka ikinen päivä. Muistakaa se. Makuuhuone 7 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ennen säilytin kirjoja ikkunalaudoilla, mutta nyt se oma kirjastoni löytyy noilta hyllyiltäni. Sinne omaan kirjastoon löysi myös tiensä Cheryl Sandbergin Lean In. Oletteko lukeneet jo sen? Yksi suosikkikirjailijani on ranskalainen Martin Page. Olen lukenut kaikki hänen kirjansa uusinta yöpöydälläni olevaa kirjaa lukuun ottamatta (l’ apiculture selon Samuel Beckett). Martin kirjoittaa ”moraalisia satuja aikuisille” – suosittelen. Kirjoja on saatavilla, niin suomeksi, englanniksi ja ranskaksi. Viimeisimmän ostin ranskaksi, jotta kieli pysyy edes jotenkin mielessä :)  Makuuhuone 11 Makuuhuone 12

Makuuhuoneeseen pitäisi hankkia vielä mattoja ja tauluja, mutta niillä ei ole niin kiirus. Pääasia kumminkin oli, että löysin edes jonkinlaiset yöpöydät, jonne säilöä kaikki tärkeät juttuni ja esineeni, jotta suurimmalta kaookselta vältytään. Ne teille aiemmin näyttämäni sarvet Sarvet melkein senässä – postauksessani olisi tosin hyvä saada seinälle. Ehkä ensi viikolla…

You may also like

42 Comments

 1. Heippa Sohvi,
  Oletko tutustunut KALKLITIR-kalkkimaaleihin (mm. Nougat myy tuotetta) ? Voisi sopia tuohon teidän makuuhuoneeseen seinämaaliksi, sekä värikartaltaan, että tyyliltään…

  1. Heippa mini :)

   Kiva kun olette sisäistäneet rennomman nimeni :)

   Olen kyllä ja monesti olen miettinyt niiden ostamista. Pitäsisi kyllä ehkäpä kokeilla. Sävystä vaan kun en tiedä :)

 2. Heippa Sohvi,Oletko tutustunut KALKLITIR-kalkkimaaleihin (mm. Nougat myy tuotetta) ? Voisi sopia tuohon teidän makuuhuoneeseen seinämaaliksi, sekä värikartaltaan, että tyyliltään…

 3. Vähintään yksi pusu päivässä! Puss. Olet valloittavan söpö tuossa sänky kuvassa! Olisi kiva käydä yhdessä jädellä kesällä :)

  1. Yep, pussailu on kivaa :)

   Hei, absolut! Näinkin meidän yhteisen ystävän eilen. Sankari keräili itseään siinä samassa kahvilassa jossa vuosi sitten tapasin sinut ensi kerran. Lyödäänkö ne lettukestit nyt oikeasti lukkoon :)

 4. Vähintään yksi pusu päivässä! Puss. Olet valloittavan söpö tuossa sänky kuvassa! Olisi kiva käydä yhdessä jädellä kesällä :)

 5. Hei mistä nuo hyllyt on ostettu? :) Ei pistänyt silmään tekstistä! Olen etsiskellyt samankaltaisia.. :)

 6. Hei mistä nuo hyllyt on ostettu? :) Ei pistänyt silmään tekstistä! Olen etsiskellyt samankaltaisia.. :)

 7. Heippa mini :)Kiva kun olette sisäistäneet rennomman nimeni :)Olen kyllä ja monesti olen miettinyt niiden ostamista. Pitäsisi kyllä ehkäpä kokeilla. Sävystä vaan kun en tiedä :)

 8. Yep, pussailu on kivaa :)Hei, absolut! Näinkin meidän yhteisen ystävän eilen. Sankari keräili itseään siinä samassa kahvilassa jossa vuosi sitten tapasin sinut ensi kerran. Lyödäänkö ne lettukestit nyt oikeasti lukkoon :)

 9. Ohops, sehän ihan unohtui mainita. Minusta on tullut nettishoppailija ja tilasin ne Pupulandian Jennin tavoin Ellokselta :)

 10. Mistä on tuo ihana lipasto hankittu? Yritin selata blogiasi läpi että löytäisin vastauksen.. sulla on ihana tyyli sisustaa, taisit saada juuri uuden lukijan:)

 11. Mistä on tuo ihana lipasto hankittu? Yritin selata blogiasi läpi että löytäisin vastauksen.. sulla on ihana tyyli sisustaa, taisit saada juuri uuden lukijan:)

  1. Hih,

   no pussata pitää joka päivä :)

   Se on tilattu Hobby Hallista. En löytänyt mistään yhtä kivaa ja ystävälläni oli tuollainen, niin uskaltauduin nettishoppailemaan :)

 12. Heippa!No se on kuule ihan vaan Ikeasta :)Kiva että tykkäät ja vielä enemmän kiva kun sain uuden virtuaalisen kaverin :)

 13. Hih, no pussata pitää joka päivä :)Se on tilattu Hobby Hallista. En löytänyt mistään yhtä kivaa ja ystävälläni oli tuollainen, niin uskaltauduin nettishoppailemaan :)

 14. Kiitos kivasta kirja-vinkistä! Ja muutenkin monista mieltä piristävistä ideoista! Ps. minäkin korvatulpilla nukkuja.

  1. Heippa :)

   oleppas hyvä :)

   Hih, korvatulpat on must. Parhaimmillani olen nukkunut tulpat korvissa, pellavahansakat käsissä, laput silmillä ja hammassuojat suussa :D

 15. Kiitos kivasta kirja-vinkistä! Ja muutenkin monista mieltä piristävistä ideoista! Ps. minäkin korvatulpilla nukkuja.

  1. Niin, näissä vanhoissa taloissa on se kiva juttu, että kun huoneet ovat ihanan korkeita. Ostin sen viime kesänä yhdestä liikkeestä Kalevankadulta, jonka nimeä en nyt millään muista. Liike teki paljon yhteistyötä bloggaajien kanssa, mutta valitettavasti se lopetti viime syksynä :(

 16. Heippa :)oleppas hyvä :)Hih, korvatulpat on must. Parhaimmillani olen nukkunut tulpat korvissa, pellavahansakat käsissä, laput silmillä ja hammassuojat suussa :D

 17. Niin, näissä vanhoissa taloissa on se kiva juttu, että kun huoneet ovat ihanan korkeita. Ostin sen viime kesänä yhdestä liikkeestä Kalevankadulta, jonka nimeä en nyt millään muista. Liike teki paljon yhteistyötä bloggaajien kanssa, mutta valitettavasti se lopetti viime syksynä :(

 18. Pidän kovasti makuuhuoneesi sisustuksesta. Olen ollut aikeissa ostaa myös tuon samaisen sängynpäädyn ja mietin onko Se sopiva 160cm vuoteeseen. Minkä levyinen sinun sänkysi on?

 19. Pidän kovasti makuuhuoneesi sisustuksesta. Olen ollut aikeissa ostaa myös tuon samaisen sängynpäädyn ja mietin onko Se sopiva 160cm vuoteeseen. Minkä levyinen sinun sänkysi on?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*