Protect the skin (and the hair) you are in..

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’LivBox’ title=’Protect the skin (and the hair) you are in..’]

LivBox

Jos on yhtään blogiani pidempään lukenut, niin tietää, että yksi asia jos jokin on minulle erityisen sydäntä lähellä. Vaikka saattaa näyttää siltä, että olen auringossa alituisesti, ei se niin kumminkaan ole ja jos vaikka olen rannalla, olen yleensä varjon ja aurinkosuojien alla. Täten olen hyvin onnellinen, että olen mukana Indiedaysin ja LivBoxin yhteistyökampanjassa.

LivBox

Te ketkä ette vielä ole LivBoxiin lähemmin tutustuneet, niin tiedoksi, että yritys on täysin suomalainen ja sen taustalla on pieni tiimi, jolla on suuri sydän. Idea konseptiin tuli ulkomailta, sillä varsinkin esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Ranskassa tällaiset yllätyspaketti-palvelut ovat jo hyvin yleisiä. Esimerkiksi tanskalainen ystäväni saa kotiinsa luomuruokapaketin muutaman kerran viikossa, eikä hän tiedä mitä paketista avautuu ennen sen saapumista. LivBox ei tarjoa tosin elintarvikkeita, vaan kauneustuotteista kerran kuukaudessa.

LivBox

Oma LivBoxini sisälsi monenlaisia ajankohtaisia tuotteita niin Lumenen Longwear Blur –meikkipuuterin kuin oman suosikkini, Eucerinin Sun Cream Face Tinted CC medium –aurinkosuojavoiteen, jossa suojakerroin on 50. Minulla itselläni on tosin aina suojakerroin 40 kasviollani kesät talvet, mutta varsinkin näin aurinkoisimmilla ilmoilla on suojakerrointa syytä lisätä.

LivBox

Näiden suojavoiteiden kanssa olen vähän jopa yliherkkä, mutta kun se aurinko on kaikesta ihanuudestaan huolimatta ihon pahin vihollinen. Kävin muutama kuukausi sitten ihoanalyysissä nimenomaan tarkastamassa, että oliko ihooni jäänyt auringosta muistijälkiä. Auringon osalta sain onneksi täysin puhtaat paperit. Pelkäsin hivenen ihoanalyysin tekemistä, sillä vaikka miten sitä itseään yrittää suojata, niin aina joku kohta kesäisin valitettavasti palaa.

LivBox

Käytän päivittäin kasvoillani muutenkin sävyttävää CC-voidetta, joten oli ihana huomata, että Eucerinilta saa myös CC-voiteen korkealla suojakertoimella. Rannalle ja kesämenoihin saat siis samalla kunnon aurinkosuojan sekä tasaisen ihonsävyn. Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan Eucerinin CC-voidetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LivBox

LivBox

LivBoxista löytyi myös Cutrinin Sensitive Multispray monitoimisuihke. Suihkeelle on myönnetty allergiatunnus ja testailin sitä omiin kutreihini. Omat hiukseni kun ovat aika itsepäiset, niin niihin on todella vaikea saada kaunista kiharaista lookkia. Kokeilin suihketta kuiviin hiuksiini ja sain todella helposti kestävät kiharat aikaiseksi. Kiitos LivBoxin, Sohvilla tullaan tulevaisuudessa näkemään myös muunlaisia kiharoita kuin omia säkkäröitä.

Minulla on teille myös kiva alekoodi! Koodilla avecsofie saat normaalisti 16,90€ maksavan paketin nyt hintaan 13,90€. Koodi on voimassa sunnuntaihin 26.6. asti. Alennus koskee kolmen kuukauden tilauksia tai jatkuvan tilauksen ensimmäistä boksia sekä kaikkia lahjatilauksia.

Tilaa Livboxin uutiskirje alla olevalla lomakkeella ja samalla osallistut heinäkuun paketin arvontaan. Arvonnan säännöt löydät täältä. Voit myös tilata LivBoxin uutiskirjeen kätevästi heidän omilta sivuiltaan.

You may also like

7 Comments

 1. Aivan ihana paita sinulla Tuli pitkästä aikaa semmoinen must have -olo! Saako udella, että mistä se on? Kiitos ja ihanaa kesää

  1. Heippa,

   totta kai :)

   Se on Zarasta, mutta kyseessä on itseasiassa mekko. Mekko on itseasiassa enemmän see -through kun osasin sovituskopissa mallailla. Eli tämä meni valitettavasti rantavarustukseksi :D

 2. Tuo LivBox olisi kelvannut tähänkin osoitteeseen. Saa nähdä mitä seuraava yllätyslaatikko tuo tullessaan.
  Olen tässä “vanhemmiten” alkanut selkeästi enemmän arvostamaan ihon kuntoa ja terveyttä kunnon rusketuksen sijaan. Suojakertoimet tuntuu nousevan joka kesällä. Rakastan olla auringossa, joten aurinkovoiteita kuluu urakalla kesän aikana. Peruspäivävoiteessa ja pohjustusvoiteissa on minullakin tärkeää olla suojakertoimia. Nyt pitäisi vain löytää tuote, jota olisi miellyttävä käyttää ilman, että jää pitkäksi aikaa tahmainen olo.
  Onneksi auringonottokulttuuri alkaa hiukan väistymään, sillä ihmiset ovat selkeästi valveutuneempia iho-ongelmian suhteen, joita aurinko voi aiheuttaa.

  1. Heippa,

   kiva että pidät :)

   Minusta tällaisia palveluja saisi olla enemmänkin. Nykyään kun kaikki on hektistä niin ei ole aikaa millekään, niin jos saa tällaisen palvelun kautta ajakohtaisia tuotteita niin se on varmasti kaikkien etu. Myös ruokapalvelu on ihan loistojuttu :)))

   Jos etsit ympärivuotista tuotetta niin kokeile Cliniquen City Block-voidetta. Se on oikeasti hyvä tuote ja suojakerroin on 40. Olen käyttänyt sitä kesät talvet.

   Olen niin onnellinen, että auringossa ei enää olla yhtä paljon mitä aiemmin ja ongelmista puhutaan.

 3. Hei,

  Hienoa että Eucerinilla on myös cc-voiteet. Sain niistä testerit pari päivää sitten, täytyy kokeilla.
  Vaihdoin juuri kaikki voiteeni ko. merkkiin. Päivävoide, yövoide ja seerumi. Silmänympärysvoidetta on ainakin puoleksi vuodeksi muilta merkeiltä, mutta sen jälkeen sekin vaihtuu.
  Testaan onko hyaurlonista minun pintakuivan sekaihon pelastajaksi. Miiliumeja poistettiin viikko sitten sen verran kivuliaalla tavalla että jos saisin sen näillä tuotteilla vähemmäksi niin hyvä olisi.

  Samalla olisi yksi kysymys. Uber toimii myös Nizzassa. Olen tulossa yksin lomalle ja en haluaisi maksaa isoja summia tavalliselle taksikuskille jos mahdollista käyttää Uberia. En ole vielä kertaakaan missään käyttänyt. Vähän arveluttaa antaa luottokortin tietoja. Kertoisitko jos sinulla on kokemuksia? Myös Pariisissa vierailen säännöllisesti ja jos on kokemuksia niin kaikki vinkit on tervetulleita.
  Täällä on puhuttu kaikenlaista epämääräistä Uberista nettien palstoilla. En oikein tiedä mitä ajatella ja tehdä.

  Nina

  1. Mahtavaa :))

   Minulla oli teini-iässä niitä mutta nyt ei ole näkynyt (odotellaan). Minulla on myös pintakuiva iho ja käytän todella plajon erilaisia öljyjä ja voiteta sen suojelemiseksi. Suosittelen muuten tekemään ihoanalyysin, sillä sitä kautta näet oman ihosi ongelmakohdat. Omaksi järkytyksekseni oma ihoni oli vielä kuivempi mitä osasin edes kuvitella. Kauhulla katselin skannerikuvia.

   Tämä voi kuulostaa vähän jyrkältä, mutta minusta on tyhmää käyttää taksia Ranskassa. Ne ovat likaisia, palvelu ei toimi, pyytävät kolminkertaisia hintoja ja et ikinä tiedä tulevatko ne ja kuka kuskisi on. Otan itse aina print screenin poikaystävälleni kuskistani ja laitan tekstiviestillä hänelle kuvan kun astun uberin kyytiin. Itselläni ei ole muita kuin positiivisia kokemuksia uberista. Suomesta en osaa sanoa mitään, mutta Ranskassa en muuta käytäkään :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*