Prosciutto sandwich with mozzarella


Sunnuntaisen tomaattikeiton lisäksi söin lounaaksi sandwichejä. Leivät voitelin pestolla, mutta peston voi toki korvata vaikka oliiviöljyllä. Väliin laitoin salaattia, tomaattia, prosciuttoa ja mozzarellaa. Päälle laitoin vielä ripauksen mustapippuria sekä koristeeksi herneenversoja. 
I served my chevre tomatoe-soup with Italian style sandwiches. I smeared the breads with pesto, but of course you can use  olive oil instead. I love mozzarella and prosciutto, perfect combination. Therefore I put mozzarella, prosciutto, tomatoes and salad into my sandwich. Hint of black pepper and a few pea shoots on top. Voilà!

You may also like

8 Comments

  1. Olisin kysynyt siitä Neu Lah- tuotteesta, että onko se toiminut sinun ripsissäsi? Tiedätkö saako sitä tilattua netin kautta jostain tai saako sitä jostain lähempää kuin Yhdysvalloista?Siksi vaan kyselen, kun en haluaisi laittaa ripsienpidennyksiä ja omat ripset on hiukan harventuneet ainaisesta ripsientaivuttimien käytöstä.Katja

  2. Suvi/Vähän vinoon:Voi, että mä tykkään sun blogista!! Niin kauniita kuvia :)Lumo:Eikö :)Katja:Mun on ihan hirmuisen kauan pitänyt kirjoittaa siitä teille, joten teen sen nyt!

  3. Olisin kysynyt siitä Neu Lah- tuotteesta, että onko se toiminut sinun ripsissäsi? Tiedätkö saako sitä tilattua netin kautta jostain tai saako sitä jostain lähempää kuin Yhdysvalloista?Siksi vaan kyselen, kun en haluaisi laittaa ripsienpidennyksiä ja omat ripset on hiukan harventuneet ainaisesta ripsientaivuttimien käytöstä.Katja

  4. Suvi/Vähän vinoon:Voi, että mä tykkään sun blogista!! Niin kauniita kuvia :)Lumo:Eikö :)Katja:Mun on ihan hirmuisen kauan pitänyt kirjoittaa siitä teille, joten teen sen nyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*