Pretty in pink on a sunny sunday

Palasin lauantaina Ranskaan, sillä Pampulallani oli syntymäpäivät sunnuntaina. Pariisin kodin vesivahingoista huolimatta, yritimme pitää mielen yhtä korkealla mitä aurinko oli. Kävimme sunnuntaina pienellä road tripillä Mentonin pienessä kylässä ja nautimme siellä synttärilounasta.

Pretty in pink

 

Pretty in pink

Pretty in pink

En ollut siellä aiemmin käynyt, mutta kylä vaikutti todella viehättävältä paikalta kaikkine vaaleanpunaisine taloineen. Menton on ihan Italian rajalla, joten en tiedä kuulinko enemmän italiaa vai ranskaa siellä ollessa. Syömäni pasta oli kyllä italian veroinen, eli näköjään sillä rajan läheisyydellä on merkitys ;)

Pretty in pink

Onneksi sain Shoes Like Candyltä uudet ballerinat kevätlahjaksi, sillä kun en voinut Pariisissa vesivahingon takia käydä, mukanani on vain muutama hassu vaate ja talvikengät. Näin vaaleanpunaista rakastavana, vaatteeni sointuivat kauniisti Mentonin talojen väreihin. Menton on todellinen sorbetti-kylä.

Pretty in pink

Sunnies / Prada

Jacket / Zara

Shirt / Mango

Pants / H&M

Ballerinas / Pretty Ballerinas *

Clutch /Pretty Ballerinas*

You may also like

9 Comments

 1. Aivan ihana takki! Milloin olet sen Zarasta hankkinut, löytyisiköhän niitä vielä? :)

  Aurinkoa vesivahingon keskelle!

  <3: Emilia

  1. Heippa,

   muutama viikko sitten, eli varmasti löytyy vielä :)

   Kiitos – sitä tarvitaan. Salaa ehkä olen toivonut tätä, sillä kylppäri on ollut rempan tarpeessa. Mutta nyt kun se remontti tuli näin yllättäen, ei se ehkä ollut se kaikista mukavin juttu.

 2. No nyt on kyllä ihanat vaatteet! Olen tällainen “pinkkihöperö” joten tässä hattaramaailmassa silmä lepää <3 Niin-niin suloiset baltsut, ja kaiken kruunaa noi super-mageet aurinkolasit, just tuon kaltaisia olen tänään selannut pinterestissä (ja käyttänyt selailuun työaikaani, hups) . Sovit tuohon maisemaan täydellisesti :) Kiitos kauniista kuvista!

  1. Heippa,

   hah kiitos sanoo toinen pinkkihöperö! Ballerinat olivat rakkautta ensisilmäyksellä kun ne näin Pariisissa kahvilassa. Aurinkolasit olivat kauan ostoslistalla ja mietin, että olisiko pitänyt ostaa ne Diorin trendilasit. Kuukausien sovitusrumban jälkeen nenän päälle istuivat kumminkin nuo lasit paremmin.

   Mä olen niin laiskistunut Pinterestin kanssa, että oikein hävettää. Pitäisi taas alkaa iltaisin inspiroitumaan :)

   Kiitos, niin minunkin mielestä ;)

   Ole hyvä, täältä ei huonoja kuvia saakaan.

 3. Salut!
  Tosi sievä takki ja kengät! Ja aurinkolasitkin on hauskat!
  Oletko käynyt Menton sitruunafestivaaleilla? Ne on iloiset karnevaalit.
  Ihanaa auringonpaistetta sinne roosaisiin tunnelmiin!

  1. Salut!

   Kiitos :)

   Ne on nimenomaan hauskat ja ei ehkä niin minua, mutta kun olen itsekin hieman tylsistynyt aina niin klassiseen tyyliini niin päätin räväyttää ;)

   Apua, no en ole! Huomasin yhden sitruunaputiikin kävelykadulla ja mietinkin, että Mentonin läheisyydessä on varmasti sitruunaviljelmiä. Nyt pitää alkaa etsimään lisää infoa ja toivoa, että olisin silloin täällä.

   Kiitos, samoin sinne <3

 4. Hei Sofie,
  Olen lähdössä Nizzaan ja olen miettinyt kannattaisiko piipahtaa myös päiväreissulla Italian puolella. Mitä suosittelet, oletko käynyt muualla kuin Mentonissa? San Remo myös lähellä mutta osaako siellä sitten mihinkään kun ei tunne kaupunkia…. Tiedätkö pääseekö sinne bussilla vai onko juna paras vaihtoehto.

 5. Ihanan näköistä! olen tulossa vanhempieni kanssa Nizzaan ensi viikolla juhlimaan äitini 60-vuotissynttäreitä ja näitä kuvia katsellessa matkakuume nousee potenssiin 100 :) olisikohan sinulla muuten antaa jotakin ravintolavinkkejä minne siellä kannattaisi suunnata, erityisesti varsinaisena syntymäpäivänä olisi kiva mennä johonkin ‘takuuvarmaan’ paikkaan akselilla Nizza-Monaco? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*