Pomegrate rosemary prosecco

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Huih, taas on se aika vuodesta kun joulujutut alkavat kolkuttelemaan mielessä. Monella on varmasti pikkujouluja ja muita joulun ajan juhlia tiedossa ja varmaankin pientä stressiä, että mitä tarjota ja varsinkin millä lailla. Joulun aikaan kun on kiva koristella vähän erilailla mitä normaalisti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Niin kuin aiemmassa postauksessani näytin, jo pienellä mustalla silkkinauhalla saa lasiin näyttämään juhlavammalta. Tähän joulunajan juhlavampaan proseccoon ei tosin tule silkkinauhaa, vaan rosmariinia granaattiomenaa. Vihreä ja punainen kun ovat perinteiset joulun värit, niin italialainen kuplajuoma muuttuu heti jouluisemmaksi lisäämällä lasin pohjalle teelusikallisen granaattiomenaa ja vierelle rosmariinin oksan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä kuvat ovat lauantailta kun odottelin koulukavereitani luoksemme syömään vähän Italian herkkuja ja nollaamaan viime viikon opiskelu-urakka. Kaikkien nystyrät kaipasivat hivenen nollausta ja eroon ranskan opiskelusta, sillä ensimmäinen viikko koulussa oli todella intensiivinen. Tällaisissa tunnelmissa siis vietin lauantai-illan englantia (en ranskaa) puhuen.

………………………………….

It’s again that time of the year when you begin to panic all the little Christmas parties. What to wear, what food to serve and more importantly, how to serve. Prosecco is classic Italian drink and it transforms nicely into festive mood with few small changes. Just add a little bit of pomegranate seeds and place rosemary twig into the glass and your festive drink is created.

You may also like

4 Comments

 1. Näyttää kauniilta! ♡ Itsekin juuri jaoin blogissa samantyyppisen skumppa + rosmariini drinkin. Mulla vaan oli käytössä karpalot…. Rosmariinin tuoksu on kyllä niin ihanan jouluinen! ;)

 2. Hei Sofie!

  Pelon sekaisin tuntein olemme kaverin kanssa lähdössä Pariisiin perjantaina. Viime aikaiset tapahtumat saiavt reissuinnostuksen laantumaan ja tutkittiin perumismahdollisuuttakin, mutta mistään ei olisi saanut rahoja takaisin. Niinpä päätettiin reipastua ja lähteä matkaan! :)

  Ollaan kuumeisesti tehty matkasuunnitelmaa ja perus turistikohteet ja shoppailupaikat ovat listalla, mutta olisiko sinulla mitään vinkkejä näiden lisäksi? :) Erityisesti olisimme kiitollisia ruokapaikkavinkeistä!

  1. Heippa Elli,

   höps, ihan turhaan. Siis totta kai varuillaan nyt kannattaa taskuvarkaiden osalta olla metroissa ja muualla, mutta muuten voitte olla ihan normaalisti.

   Oikein harmitti median pauhaus iskujen osalta, sillä ihan normaalisti kaupunki toimi heti seuraavana aamuna. Poliiseja oli totta kai enemmän, mutta muuten kaikki oli ihan normaalisti.

   Itse en nyt menisi Champs Elyseelle. Se on näin joulun alla täynnä taskuvarkaita ja kun samat liikkeet löytyvät muualtakin. Champsin sijaan menisin St. Honoréelle ihastelemaan putiikkeja. Jos olette Pariisissa vielä sunnuntaina niin sitten Maraisiin falavelille :)

   En tiedä mistä pidät, mutta usein menen japanilaiseen kortteliin syömään. En pidä tartarista tai pihveistä, niin usein syön japanilaista ranskalaisen sijaan. Jos jotain erityistä haluatte juhlistaa, niin sitten L´avenue, Kong tai Hotel Costes. Kunhan pysytte kaukana vain Champs Elyseen ravintoloista. Minun kotikulmani ovat täynnä hyviä perusravintoloita ja jos hyvää brunssipaikkaa etsitte, niin Claus on kovin kehuttu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*