Podcast: tulevaisuuspositivismi – olet oman elämäsi pääoma

Avec Sofié Blog l tulevaisuuspositivismi

Mitä tulee, kun insinööri dropout psykologi ja luova IT- myyjä puhuvat tulevaisuuspositivismista? Siitä puhutaan tämän päivän PODISSA. Olen ollut monta vuotta podistani pois, mutta olen aktivoitunut sen kanssa vihdoinkin. Vieraakseni olen saamassa mielenkiintoisia puhujia ja tänään me puhumme Viivin kanssa tulevaisuudesta ja omin vahvuuksien ymmärtämisestä.

Avec Sofié Blog l tulevaisuuspositivismi

Mietin, että mikä olisi se konsepti, että miten tuottaisin teille erilaista sisältöä ja saisin myös teidän ääntä ja näkökulmia kuuluviin. Tähän podi toimii hyvänä kanavana. Kyselin muutama viikko sitten Instagramin kautta, että löytyisikö seuraajistani ihmisiä, jotka tekevät työkseen tai sydäntä lähellä on HR-asiat ja erilaisten mahdollisuuksien näkeminen.

Itseäni yritetään blogin takia aina laittaa sinne markkinointilaatikkoon ja aloin miettimään koronan aikana, että mitä jos ihmisiä nyt irtisanotaan ja he näkevät itsensä ainoastaan sen hatun alla, jonka organisaatio on heille antanut. Tällainen ajattelumalli kuulostaa itselle niin vanhanaikaiselle. Sen takia halumme puhua Viivin kanssa podissa muun muassa, että miten tärkeää on nähdä itsellä eri rooleja ja ymmärtää, että mitkä ovat niitä omia vahvuuksia ja miten niitä voi käyttää monessa eri työssä.

 

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*