PODCAST: PÄIVÄTYÖSTÄ YRITTÄJÄKSI

Avec Sofié blog l podcast

Niin kuin vähän Instagramissa lupailin, olemme tehneet podcasteja. En ole tehnyt podeja kohta vuoteen mutta nyt niitä on tehty kuluneen viikon aikana useampi. Ensimmäisessä käsittelemme urajuttuja ja Caritan siirtymistä päivätyöläisestä oman elämänsä toimitusjohtajaksi.

Avec Sofié blog l podcast

Toivoitte ystävyys-podcastia ja sellainen on myös tulossa aivan pian, mutta ensimmäisessä podcastissa käsittelemme työasioita. Puhumme myös siitä mitä on ehtinyt muuttua vuodessa ja miten kaikki on mennyt niin kuin on pitänyt.

Muistan elävästi, kun vuosi sitten Carita oli luonani Ranskassa ja hän halusi nimenomaan lähteä pois päivätöistä, mutta jostain syystä ei sitä aiemmin uskaltanut tehdä. Minä olen vähintään vuoden verran kannustanut häntä jättämään toimistotyönsä, sillä jos joku ystävistäni on monilahjakkuus, on se Carita. Olen usein sanonut hänelle, että hän tuhlaa taitojaan ja aikaansa tekemällä töitä jollekin toiselle.

Avec Sofié blog l podcast

Kun hän saa vapautta ja aikaa olla luova ja toteuttaa itseään, on hän onnellisempi ja menestyy varmasti, kun hän saa elää niin kuin itse haluaa tekemällä omanlaisia töitä. Näen hänessä niin paljon potentiaalia monen asian suhteen ja näin ystävänä en voisi olla onnellisempi, kun hän viimein uskaltautui hypätä pois ns. normaalista työstä.

Avec Sofié blog l podcastAvec Sofié blog l podcast

Viikon aikana on myös tullut selväksi, että oli todella hyvä päätös, että Carita on nyt yrittäjä. Minä olen taas onnellisempi, kun minulla on monta eri asiaa meneillään samaan aikaan. Bloggaajan arki on aika yksinäistä ja sen takia olen itse taas palannut normaalin työn pariin blogin lisäksi. Lisää mietteitä voitte kuunnella täältä.

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

You may also like

2 Comments

  1. Mahtavaa! :) Tämä oli tosi hyvä idea. Itsekin tuoreena yrittäjänä juuri tässä puntaroin, onko tämä oma juttu. Lähinnä extroverttina tässä mietityttää tietty yksinäisyys – en tiedä kaipasinko sittenkin työporukkaa rinnalle? No aika näyttää :)

    1. Heippa, ihana kuulla :)

      No tärkeintä että kokeilee. Yrittäminen ei sovi kaikille, mutta joillekin se on todella luonnollinen valinta niin kuin esimerkiksi Caritalle.

      No mutta onneksi on kaikenlaisia co-working -tiloja niin ei tarvitse tehdä töitä koko ajan yksin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*