“Pinterest perfect” pullo ja picnic

Avec Sofié blog l Freixenet Italian Rosé Sparkling Extra Dry

Kaupallisessa yhteistyössä Asennemedia ja Freixenet

Pidän yllätysten ja juhlien järjestämisestä ja sen takia olin suunnitellut Caritalle synttäripicnicin sunnuntaille. Carita täytti 35, niin pitihän sitä nyt juhlistaa myös Amsterdamissa. Olin suunnitellut mielessäni sen täydellisen Amsterdam-picnicin ja ainoa mikä puuttui, oli vene, jossa olisi terassi. Onneksi täällä on helppo tutustua naapureihin ja lahjoa heidät kuplivalla sekä ruoalla, joten paikka täydelliselle synttäripicnicille löytyi helposti.

Mitä juhlien järjestämiseen tulee, niiden ei aina tarvitse olla suuret. Kun on pienemmät juhlat, voi keskittyä paremmin kokonaisuuteen ja yksityiskohtiin paremmin. Pieni on kaunista, persoonallista ja henkilökohtaista. Näin myös koin sen Caritan kanssa asuessa, sillä usein kun arki muuttui yllättäen juhlaksi, hihkaisi Carita Töölössä asuessa ”meillä on pippalot” :)

Näin meillä oli myös sunnuntaina. Pippalot naapureiden veneellä kauniissa ja aurinkoisessa säässä. Ihan täydellinen päivä ja kesänaloitus!

Carita on esteetikko ja se takia hänen synttäripicnicin täytyi olla kaunis. Mikä olisikaan ollut enemmän Pinterest-perfect tapa viettää isoa juhlapäivää kuin kanaalin rannalla laventeleiden ja herkkujen seassa? Juhlille kauneimman kruunun antoi sankarin lisäksi Freixenetin kaunis uutuus Italian Rosé Sparkling Extra Dry.

Kupliva on juuri saapunut hyllyille ja se sopii mainiosti pienten suolaisten, salaattien ja kalan seuraksi. Tämä viini sopii täydellisesti picnicille myös ulkomuotonsa takia ja se on upea seurusteluviini näin kesällä. Parasta tässä kuplivassa on se, että se sopii myös niille, jotka kärsivät histamiini-ongelmista minun tapaani. Kun pullo on noin kaunis, ei paljoa muuta koristuksia juhliin tarvitakaan.

Hempeän värinsä ja korumaisen pullonsa takia viini koristaa ihanasti juhlapöytää tai picnic-vilttiä. Pidän kuivista viineistä ja tämä Freixenetin uutuus on todella kuiva. Siinä maistuu marjat ja hedelmät, mutta ei liian makealla tavalla. Viini on siis todella monikäyttöinen ja sopii hyvin siten kesäisen ruokapöydän äärelle tai alkumaljaksi juhliin. Suosittelen lämpimästi :)

Olen materiaalien ystävä ja minulle on tärkeää, että picnicillä myös viltti on kaunis sekä lautasliinat ja viltti puuvillaiset. Näin ne ovat helppo pestä, ne eivät lähde tuulessa lentoon sekä kertakäyttökulttuurikin jää pois myös picniciltä. Tämän takia vien myös picnicille astiat astiakaapista, niin roskia ei synny turhaan ja ulkona syödään myös kauniilta astioilta.

Picnic-kasseista löytyikin siis omat suosikkini niin picnic-herkkuihin kuin myös astiavalintoihin. Halusin kaiken olevan tip top suuren juhlapäivän takia, niin olin suunnitellut picnic-juhlia jo monta päivää etukäteen. Kaikki meni niin kuin toivoin, joten myös tämä party planner on todella onnellinen, että sai järjestettyä yllätyssynttärit ystävälleni myös täällä Amsterdamissa.

Meillä oli ihan täydellinen päivä ja mikä aloitus koko Caritan synttäriviikolle? Synttärityttö oli niin onnellinen yllätyksestä ja tämä host ei olisi voinut iloisempaa picnic-vierasta toivoa. Taas yksi ihana muisto yhteisistä hetkistä <3

Valviran ohjeistuksen mukaan alkoholia ei saa kommentoida, mutta muutoin kommentit ovat tervetulleita. 

You may also like

2 Comments

  1. Olisi kiva kuulla suosituksia piknikeväistä. Mitä herkkuja sinä pakkaat koriisi?

    Yritän kerätä insoiraatiota, mitä ruokaa olisi helppo valmistaa kuljetettavaksi ja syödä ulkona. Itselläni on aina mukana tuoreita marjoja ja vihanneksia.

  2. Ihana picnic ja kaunis mekko sinulla! Kiitos myös kivasta blogista. <3 Olen lukenut sitä jo pitkään ja saanut siitä hurjasti inspiraatiota, mutta nyt vasta kommentoin. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*