Pieni kirje teille lukijoille…

Leikin kookoksella Italiassa!

Teitä  oli täällä eilen hurjan paljon, yli 300, se on pienelle aloittelevalle bloggarille hyvin paljon se :)

Olette kovin hiljaisia, ei se haittaa, mutta olisi kiva saada teiltäkin palautetta, että mitä haluatte oikein lueskella. Vielä ainakin minulla on tuo asetus, että anonyymitkin voivat kommentoida, vaikka se minua hieman arveluttaakin.
Laitoin tuonne sivupalkkiin kyselyn siitä, että mitä te oikein haluatte lukea. Toivon, että laittaisitte sinne toivomuksia tulevista postauksia, niin tietäisin vähän mistä tulevaisuudessa oikein kirjoitelisin. 
Ja vielä sellainen juttu, että otin itseni Blogilistalta pois muutama päivä sitten, koska sivusto ei päivittänyt tietojani ollenkaan. Mutta laitoin itseni sinne takaisin. Joten jos olit jo lukija blogilistan kautta, niin en tiedä että updateaako se automaattisesti sinut lukijaksi takaisin vai ei. TÄSTÄ pääset kumminkin loggaamaan itsesi taas lukijaksi, jos et enää ole :)
Olen pahoillani, mutta minua ärsytti kovasti, kun blogin vanha layoutti näkyi sivuilla, ja sain palautetta ettei se päivittänyt kirjoituksiani. Toivottavasti se toimii nyt paremmin :)

Puss och kram!

You may also like

16 Comments

 1. Blogisi on ihana ja itse olet vielä ihanampi <3Minä haluaisin mieluiten lukea kauneus- ja sisutusjuttuja sekä matkakertomuksia :)t. Innokas lukijasi (ja cupcake-ystäväsi)

 2. Blogisi on ihana ja itse olet vielä ihanampi <3Minä haluaisin mieluiten lukea kauneus- ja sisutusjuttuja sekä matkakertomuksia :)t. Innokas lukijasi (ja cupcake-ystäväsi)

 3. Ihana kuva sinusta ja kookoksesta!Plus onnea uudelle blogille:) Omasta mielestäni on mukava lukea blogeista ihan tavan elämästä, ja tykkään hirmuisesti kaikenlaisista sisustusjutuista;)Ihanaa perjantai-iltaa!

 4. Olen löytänyt blogisi viikko sitten joten en vielä hirveästi ole kerinnyt tutustumaan blogiisi. Ensivaikutelma oli kuitenkin hyvä joten aloin seuraamaan. Ruokaohjeet, sisustus ja asukuvat ovat suosikkejani blogeissa.

 5. Kuppiakkku ystäväni siellä kaukana:Lupaan tehdä sinulle pian jotain herkullisia cupcakeja :)Harmi kun sitä teleporttia ei edelleenkään ole keksitty, niin en pääse niitä sinun kanssasi syömään muuten kun näin virtuaalisesti :(Mirana:Kiitos! Kuva kertoo muinusta aika paljon, olen iloinen hassuttelija :) Omasta elämästäni en ihan hirveästi ole vielä kertonut,kai, koska se pelottaa vielä hieman. Ehkäpä rohkaistun :)Anonynous: Ruoasta ja sisustuksesta päällimmäisena varmaankin kirjoitan. Haluaisin tehdä blogistani sellaisen ns.lehtimäisen, eli minä olisin mielummin taustalla. Kiva kun tykkäät blogistani:)Kiitos paljon teille kommenteista!Nyt tiedän vähän mitä haluatte lukea :)Lupaan ensi viikolle teille kivoja sisustuspostauksia, tänään ja huomenna keskityn vielä vähän pänttäämään tenttiin.Ihanaa viikonloppua teille!

 6. Löysin blogisi tänään blogilistan kautta ja tämä oli varsinaisen ihana piristys tähän kaameaan syysilmaan! Vaikket itsestäsi kerro hirmuisesti, niin postauksesi ja kuvasi kertovat paljon enemmän :) Ja mikä parasta niin tämä ole mikään “päivän-asu”-blogi!Tätä jään varmasti seuraamaan!

 7. Heippa!No kiva kun tykkäät! On tätä kiva tehdäkin ja varsinkin näillä keleillä! Joo, tai oikeastaan kerronhan minä jonkun verran, mutta en vain halua että kasvoni tulevat osaksi blogia, ainakaan vielä :)

 8. Ihana kuva sinusta ja kookoksesta!Plus onnea uudelle blogille:) Omasta mielestäni on mukava lukea blogeista ihan tavan elämästä, ja tykkään hirmuisesti kaikenlaisista sisustusjutuista;)Ihanaa perjantai-iltaa!

 9. Olen löytänyt blogisi viikko sitten joten en vielä hirveästi ole kerinnyt tutustumaan blogiisi. Ensivaikutelma oli kuitenkin hyvä joten aloin seuraamaan. Ruokaohjeet, sisustus ja asukuvat ovat suosikkejani blogeissa.

 10. Kuppiakkku ystäväni siellä kaukana:Lupaan tehdä sinulle pian jotain herkullisia cupcakeja :)Harmi kun sitä teleporttia ei edelleenkään ole keksitty, niin en pääse niitä sinun kanssasi syömään muuten kun näin virtuaalisesti :(Mirana:Kiitos! Kuva kertoo muinusta aika paljon, olen iloinen hassuttelija :) Omasta elämästäni en ihan hirveästi ole vielä kertonut,kai, koska se pelottaa vielä hieman. Ehkäpä rohkaistun :)Anonynous: Ruoasta ja sisustuksesta päällimmäisena varmaankin kirjoitan. Haluaisin tehdä blogistani sellaisen ns.lehtimäisen, eli minä olisin mielummin taustalla. Kiva kun tykkäät blogistani:)Kiitos paljon teille kommenteista!Nyt tiedän vähän mitä haluatte lukea :)Lupaan ensi viikolle teille kivoja sisustuspostauksia, tänään ja huomenna keskityn vielä vähän pänttäämään tenttiin.Ihanaa viikonloppua teille!

 11. Löysin blogisi tänään blogilistan kautta ja tämä oli varsinaisen ihana piristys tähän kaameaan syysilmaan! Vaikket itsestäsi kerro hirmuisesti, niin postauksesi ja kuvasi kertovat paljon enemmän :) Ja mikä parasta niin tämä ole mikään “päivän-asu”-blogi!Tätä jään varmasti seuraamaan!

 12. Heippa!No kiva kun tykkäät! On tätä kiva tehdäkin ja varsinkin näillä keleillä! Joo, tai oikeastaan kerronhan minä jonkun verran, mutta en vain halua että kasvoni tulevat osaksi blogia, ainakaan vielä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*