Pehmeitä pyyhkeitä..

hotellifiilistä kotosalla.

Yksi asia minkä takia pidän niin paljon hotelleista, ovat niiden paksut ja isot pyyhkeet. Sellaiset peitonomaiset pehmulaiset jotka muistuttavat enemmänkin peittoja kuin pyyhkeitä. Sellaisiin on vain ihana kääriytyä.

Suomessa on itse asiassa aika kehnonlaiset pyyhevalikoimat, jos ei halua upottaa koko omaisuuttaan pyyhkeisiin. Vai olenko väärässä? Mikä on jenkkien todella basic, on se meille vähän niin kuin pienenemoista arjen luksusta. Jep, paksu ja pehmeä pyyhe kun pelastaa aamuisin ja iltaisin. Se arjen ihanuus kun syntyy juuri tuollaisista pikkuisista jutuista, pehmoisista sellaisista. 

Chicagossa ollessani taisin olla jossain jetlag-huuruissani, sillä ostin neljä todella isoa ja muhkeaa pyyhettä. Meinasin joutua luopumaan kahdesta niistä, sillä kolmen käsimatkatavaralaukun kanssa matkustettaessa hymy ei ihan riittänyt virkailijoille. Onneksi pyyhkeet pääsivät kaikki mukaani ja nyt täällä kotona on hotellifiilistä edes hivenen :).

You may also like

6 Comments

 1. Minä tuon aina Amerikasta ihania pyyhkeitä.Floridasta ostan joka kerta kaksi valtavaa Tommy Bahama-merkkistä kylpypyyhettä,sillä ne ovat niin ihania ja säilyvät vuodesta toiseen aivan ihanan pehmeinä.Luulin,että olen ainoa joka roudaa Atlantin yli pyyhekitä,mutta onneksi en:))

  -kirsisusanna-

 2. Noi on kyllä kauniita pyyhkeitä, mutta oikeasti ne ei toimi eli ei kuivaa. Tulin niitä kerran ostaneeksi muutamia, mutta päätyivät koiran koriin. :D

 3. Hauska kuulla, että muutkin ostavat jenkeistä pyyhkeitä. Minä olen tuonut myös niitä sieltä, juuri siitä syystä, että Suomessa ei ole tarjolla tuollaisia hyviä pyyhkeitä eikä ainakaan tuohon hintaan. Kodissa kannattaa todellakin panostaa juuri niihin asioihin, jotka ovat jokapäiväisessä käytössä. SIlloinhan ne ilahduttavat joka päivä! 

 4. Hih, et todellakaan :)

  Kaverini tekevät myös samoin. Italiasta kengät ja vaatteet, Espanjasta Massimo Duttin ja Zara Homen -kamat, Ranskasta sisustusjuttuja, suklaata ja samppanjaa.. Ja jenkeistä, noh pyyhkeitä. Olisin halunnut tuoda vielä lakanotakin, sillä siell on niin paljon kauniimpia ja edullisempia lakanoita. Tai minua ei ainakaan henkilökohtaisesti kiinosta maksaa lakanoista enempää kuin 300 euroa. Se on jonkinlainen raja, sillä vaikka niissä miten nukutaankin, niin ei  ne yöunet kovinkaan paljoa niistä parane :)

 5. Heip, jep :)

  Niin, olisin tuonut sieltä vaikka mitä ihania lakanoita ja yms. Mutta kun otin höperyyksissäni pienemmän matkalaukun mukaan :/

  Juurikin noin. Sanoitpa sen juuri oikein. Minulle on tärkeää, että haarukat, lasit ja pyyhkeet ovat ihania, sillä niitä käytän päivittäin. Juhlamekkoihin yms. en kovinkaan panosta, sillä niitä kun en käytä juurikaan. Koti on taas minulle kaikista rakkain, niin sen pitää olla kunnossa <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*