Paris is a party

Commercial

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun ulkona on pimeää, sisällä kimmeltää. Olen mukana Indiedaysin ja VAASANin yhteistyökampanjassa ja tämän yhteistyön toteutin tyttöjen illan muodossa. Char oli Pariisissa viime viikolla ja kun näemme häntä Maijan kanssa niin harvoin, niin totta kai tätä jälleennäkemistä piti juhlistaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Epäilin aluksi, että nyt meni kattauksen ja koristusten kanssa vähän överiksi. Charimukseni tosin rohkaisi minua sanoilla ”meillä on pippalot ja me ollaan nyt Pariisissa.”  Tottahan se on, juhlissa pitää olla juhlantuntua ja jos jossain kaupungissa saa kimmeltää, se on nimenomaan Pariisi.

vaasan13 vaasan6

Juhlissa tarjottiin ranskalaisittain kakkua ja samppanjaa. Maistelimme kahta erilaista OOH Minikakkua; mutakakkua ja suklaakakkua. Suklaa-minikakut olivat koristeellisia jo valmiiksi ja mutakakkuihin en halunnut lisätä muuta koristukseksi kuin sydämiä ja rusetteja. Oma lempimakuni oli marjaisa mutakakku. Kakku on myös maidoton ja laktoositon, joten se sopii myös allergikoille. Marjojen maku tuli ihanasti suklaan läpi ja toi pientä kirpeyttä pehmeän suklaan sekaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herkuttelimme tähtisädetikkujen kera ja nauroimme varmasti niin paljon, että seinämme kaikuvat edelleen. Yhtäkkiä Pariisi tuntui taas iloiselta juhlakaupungilta mikä se nimenomaan on. Marraskuuta pitäisi juhlia juurikin tällaisissa tunnelmissa, sillä se on muuten niin synkkä kuukausi. Tyttömäisiä kakkuja, hyvää seuraa ja tähtisadetta, niistä pitäisi marraskuu olla tehty.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maijalla, Charilla ja minulla on yhteistä blogin lisäksi myös sisustuksen mustavalkoisuus. Sen takia värimaailma oli suunniteltu meille mieluisaksi. Tein muutaman samppanjapullon sokerimassasta kakkujen koristukseksi sydämien ja rusettien lisäksi, mutta eipä kakut niitä oikein kaivanneet. Taisivat ne sokerisamppikset hävitä suurimmaksi osaksi parempiin suihin…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tähän yhteistyöhön liittyy myös herkullinen lukijakilpailu. Kerro minulle miten ja missä sinä tarjoilisit OOH Minikakkuja? Ideoiden jakaneiden kesken arvon viisi VAASANin lahjakorttia (á 10 €). Arvonta päättyy viikon päästä sunnuntaina klo:20.

Kaikki Minikakkuvaihtoehdot näette VAASANin kampanjasivuilta. Löydätte nämä vaivattomat herkut varmasti lähikauppojenne pakastealtaista. Onnea herkkuarvontaan!

………………………………..

My friend flew to Paris last week and of course we needed to celebrate our reunion. November is not usually such a festive month, and the atmosphere hasn’t been cheery in Paris lately. We didn’t let the darkness effect into our mood, and we lightened our night with delicious cakes, champagne and sparklers. It was a lovely week full of laughter, and I’m sure our walls still echo our giggling. Paris – you are a party, please stay like one <3

You may also like

19 Comments

  1. Voi miten ihanan näköistä. Kaiken harmauden ja ikävien tapahtumien jälkeen tälläinen ilonpito ja pieni julhinta on justiinsa se mitä kaipaa.
    Ja voi harmi kun en tajunnut minikakkuja aikaisemmin, ne olisivat olleet täydellisiä eilisille ystävälle järjestetyille babyshowereille. Sielläpä niitä olisin voinut tarjoilla.

  2. Voi miten nättiä, ja tuo ensimmäinen kuva kertoo paljon jälleennäkemisen riemusta! Kakkuja veisin sydänsurua potevalle ystävälle; suklaa- & porkkanakakku hyvän seuran kera vievät surut ainakin hetkeksi unholaan..

  3. Kun tyttäreni tulee seuraavan kerran käymään, ehdottomasti tarjoaisin mutakakkua koska hän ei voi käyttää maitotuotteita!

  4. Tarjoilisin kakkuja pariskuntaillallisella. Seuraava ruoanlaittovuoro olisi minulla ja poikaystävälläni ja sopisivat varmasti herkkusuille jälkkäriksi hyvän jäätelön kanssa :)

  5. Minulta löytyy samanlaisia minivuokia beige-valkoisena. Tarjoilisin kakkuja yllätyksenä tenttien kanssa ahertaville ystävilleni ja ehdottomasti shamppanjan kera. Pieni yllättävä juhlahetki, jota kukaan ei osaisi etukäteen odottaa tekisi meille opiskeleville niiiin hyvää:)

  6. Onpas söpöjä minikakkuja! Tarjoaisin niitä ehdottomasti tyttäreni 20-vuotissynttäreillä kuukauden päästä. Nuoret naiset pitäisivät niistä varmasti kuohuvan kera ;)

  7. Koristelut ja kattaus ei todellakaan ole överit, upean näköistä! =) Tarjoaisin minikakkuja synttärijuhlissa, jotenkin yksinkertaisesti koristelemalla esim. suklaisilla sydämillä! =)

  8. Oii! Tarjoilisin kakkuja äidilleni, joka saapuu 4.12 vierailemaan vihdoin uuteen kotiini. Katsoisimme itsenäisyyspäivänä linnanjuhlia, syöden herkullisia pikku kakkuja, jotka on lisäksi koristeltu erilaisilla nameilla! Nams!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*