Paras versio itsestäni

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Danone’ title=’Paras versio itsestäni’]

Moni hakee tasapainoista ja hallittua elämää arjen hektisyyden keskelle. Jokainen varmasti tasapainoilee ja hapuilee nuoralla omassa elämässään jossain vaiheessa elämää ja yrittää hakea kokonaisvaltaista hyvinvointia ja mielenrauhaa omalla tavallaan. Danone Activian InSync-kampanja kehottaa meitä tutkiskelemaan omia elämiämme ja tilannettamme, että mitä vaaditaan siihen, että olemme parhaimpia versioita itsestämme. Kun voimme kokonaisvaltaisesti hyvin, se huokuu meistä jo ennen kuin avaamme suutamme.

Avec Sofié blog l Paras versio itsestäni - In Sync campain

Olemme itsemme pahimpia haastajia ja tärkeimpiä mentoreita. Vaan me itse tiedämme, miltä tuntuu ja mitkä asiat vaikuttavat mielialaamme. Mikä nostaa fiilistä ja mikä taas laskee.

Mitä InSync tai kokonaisvaltainen hyvinvointi sitten on? Se tarkoittaa sitä, kun olet 100 prosenttisesti läsnä ja keskittynyt. InSyncillä tarkoitetaan tilaa, jossa tunnet, että olet itsevarma ja valmis ottamaan minkä tahansa haasteen vastaan. Toisin sanoen, InSync on kehon ja mielen harmonian tila. 

Avec Sofié blog l Paras versio itsestäni - In Sync campain

Itse pidän pienestä paineesta, sillä silloin tunnen eläväni. Jos minulla ei ole pientä stressiä päällä, en saa mitään aikaiseksi. Pieni kiire sopii siis minulle ja aina pitää olla selkeät tavoitteet mihin mennä. Minulle on aina parempi, jos erilaisia projekteja on päällä samaan aikaan, sillä ne ruokkivat toisiaan samalla.

Omat InSync -hetkeni liittyvät vahvasti omiin ihmissuhteisiini ja myöskin siihen tunteeseen, kun saan paljon aikaan. En jollain lailla osaa vain olla paikoillaan, vaan saan siitä hyvää oloa, kun minulla on monta asiaa tehtävänä. Toisien sanoen, olen InSync, kun tunnen eläväni.

Avec Sofié blog l Paras versio itsestäni - In Sync campain

Tässä ensimmäisessä postauksessa halusin avata mitä InSync tarkoittaa ja toivon, että tekin mietitte siellä ruudun takana, että mitkä asiat vaikuttavat siihen, että olette parhaimpia versioita itsestänne. Tämä postaus saa pian jatkoa, jolloin avaan omaa InSync-tilaani enemmän. Enemmän InSync -kampanjasta voit lukea täältä.

Yhteistyössä Danone Activia

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*