Panino Bomberina & Ravintolapäivä

 

Toimeliaat tyttökaverini saivat tällä viikolla idean, että kantavat myös oman kortensa kekoon tulevana ravintolapäivänä. Minä jään valitettavasti taas kerran ilman ravintolapäivän herkkuja, mutta onneksi teillä on mahdollisuus mennä herkuttelemaan ystävieni herkullisilla panineilla. Panineja on mahdollista nauttia Panino Bomberinan terassilla tai sateen sattuessa myös sisätiloissa. Tyttöjen Pop Up sijaitsee Kampissa, Fredrikinkatu 60.

Tytöt tarjoilevat neljää erilaista suolaista paninia, mutta  tarjolla on myös jotakin makeasta elämästä unelmoiville. Kahvikuppi täytetään luomukahvilla ja cocktaillasiin kaadetaan holitonta ja itsetehtyä omena-mojitoa. Meraviglioso!

MENU

CAVALLI

Salami+mozzarella+tomaatti+rucola // Salami+mozzarella+tomato+rucola

ARMANI

Kana+vuohenjuusto+tomaatti+vuonankaali // Chicken+ chevre+tomaatti+lettuce

PRADA

Parmankinkku+mozzarella+tomaatti+rucola // Prosciutto+mozzarella+tomato+rucola

GUCCI

Mozzarella+aurinkokuivattu tomaatti+pesto+rucola // Mozzarella+ sun dried tomato+pesto+rucola

DOLCE VITA


Nutella Piadina


BENVENUTI!


You may also like

4 Comments

  1. Toivon mukaan sääennuste pitää paikkansa ja saamme nauttia potakelistä la:na silläsuunnitelmissa olisi Ravintolapäivä kierros. Itse ajattelin suunnata Bulevari-Annankatu- Uudenmaankatu akselille joten varmasti pistäydyn testaamassa nuo Fredan paninit, kuulostavat niin herkullisilta! :)

    Toivottavasti ensi ravintolalapäivänä saamme maisraa Sofien herkkuja! :)

  2. Toivon mukaan sääennuste pitää paikkansa ja saamme nauttia potakelistä la:na silläsuunnitelmissa olisi Ravintolapäivä kierros. Itse ajattelin suunnata Bulevari-Annankatu- Uudenmaankatu akselille joten varmasti pistäydyn testaamassa nuo Fredan paninit, kuulostavat niin herkullisilta! :)Toivottavasti ensi ravintolalapäivänä saamme maisraa Sofien herkkuja! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*