Overnight Oats whia Chia seeds – vaivaton ja terveellinen aamiainen

Avec Sofié Blog l Overnight oats with chia seeds

Normaalisti syön joko jogurttia tai puuroa aamiaiseksi, mutta muutama päivä sitten yhdistin kaikki suosikkini; kaurahiutaleet, chian siemenet, jogurtin ja hunajan. Laitoin sekoituksen yöksi jääkaappiin ja seuraavana aamuna aamiainen oli valmis. Super helppoa!

Monesti kuulee, että chia-jogurtit ovat mauttomia ja maistuvat jopa hieman pölylle.  Sen takia suosittelen laittamaan sekaan hunajaa tai agave-siirappia. Laittaisin sekaan myös mustikoita, jos olisi mahdollisuus, mutta nyt hunaja toi vähän makeutta muuten aika mauttomaan aamiaiseen.

 

 

Ranskassa alkoi viime viikolla persikka- ja nektariinikausi. Olen ymmärtänyt jotenkin tänä keväänä sen, että miten Ranskassa eletään enemmänkin kausien mukaan kuin esimerkiksi Hollannissa.  Hollannissa tuotetaan paljon kasviksia ja vihanneksia kasvihuoneissa sekä tuodaan maailmalta mitä tarvitaan. Ranskassa eletään enemmänkin kausien mukaan ja sen takia olin niin onnellinen, kun sain nektariineja ja persikoita viime viikolla. Rakastan varsinkin nektariineja ja niitä menee grilliin ja salaatteihin kesäisin ja nyt yön yli kypsyneeseen aamiaiseen.

Tarvitset:

1 dl Kaurahiutaleita

0,5 dl chia-siemeniä

1 dl kreikkalaista jogurttia

1 dl kauramaitoa

Hunajaa

Hedelmiä tai marjoja

Sekoita kaurahiutaleet, chia-siemenet, jogurtti, hunaja ja kauramaito kulhossa. Maistele, että tarvitseeko seos lisää hunajaa. Kaada seos lasipurkkiin yöksi. Lisää marjat ja hedelmät seuraavana aamuna.

 

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*