Our day in New York

Avec Sofié blog l Wedding in New York

Olen ollut hieman ehkä salamyhkäinen elokuisesta kihlauksestamme, mutta siihen oli hyvä syy. Päätimme aikoinaan, että jos joskus menemme naimisiin niin meille ainoa oikea tapa olisi mennä kahdestaan jossakin kivassa paikassa. Kun perheemme on niin ympäriinsä ripoteltu, olisi perinteisten häiden järjestäminen todella haasteellista ja kun kyse on kumminkin meidän päivästämme, halusimme että se on meidän näköinen.

Avec Sofié blog l Wedding in New York

Tiedän itseni, niin olisin alkanut järjestämään Pinterest-häitä ja stressaantunut suuresta päivästä varmasti ihan älyttömästi. Kun tiesimme realiteetit, niin tämä oli ehdottomasti paras tapa meille. Toivon, että jokainen saa hääpäivästään juuri sellaisen, kun itse haluaa eikä tarvitse olla yhtenä elämän hienoimpana päivänä stressaantunut, vaan vapautuneen onnellinen.

Avec Sofié blog l Wedding in New York

Tiedän, että moni odotti meiltä ehkä erilaisia häitä, mutta yksi syy meidän valintaan oli se, että emme ikinä olisi saaneet kaikkia ihmisiä paikalle jotka olisimme halunneet. Jos häät olisi esimerkiksi pidetty Yhdysvalloissa, ei mummini olisi pystynyt matkustamaan tänne. Nyt hääbudjetti käytetään matkustamiseen paikasta toiseen ja minijuhliin perheen ja ystävien kanssa.

Olin kertonut läheisille ystävilleni häistä ja hääpäivänä jaoin hetkiä mikroblogimaisesti yhteisessä viestiketjussa. Se oli ihana tapa viestiä suuren päivän kulku kuvin ja videoin heille. Samalla sain parhaimman häälahjan, jaetun onnen heidän kanssaan. Se miten meidän uutiset on otettu vastaan, on tehnyt minut niin äärettömän onnelliseksi.

Avec Sofié blog l Wedding in New York

Sain vierelleni maailman huomaavaisimman, ystävällisimmän ja rakastavaisimman miehen. Toivon, että jokainen saa tuntea elämässään jotain sellaista mitä me jaamme. Samalla toivon myös, että jokainen saa pitää sellaiset häät, kun haluaa ja tuntea sinä päivänä vain suurta iloa ja rakkautta. Se on kumminkin kaikista tärkeintä, ei ne juhlat.

Avec Sofié blog l Wedding in New York

Hääpäivämme aamu alkoi hotellihuoneessa syömällä aamiaista sängyssä ja katselemalla auringonnousua ja pilvenpiirtäjiä. Puhuimme toisillemme ja kiitimme yhteisistä hetkistä, vaikeista ja onnellisista. Yhteisestä tähän asti koetusta elämästä. Tuo hetki on ollut yksi elämäni ihanimmista ja toivon, että saan viettää tuollaisia aamupalahetkiä elämäni loppuun asti <3

………………………………………………………..

I know our elopement was a surprise to many, and it has been in our minds even before we got engaged. That is why I have not talked much about our engagement. If I would have written about our engagement, it would have raised questions on things I didn’t want to answer.

When you have multicultural relationship and all your loved ones are scattered around, it is impossible to get everybody in the same place on your big day. Therefore, we decided to celebrate our big day together and use the wedding budget on travel and mini parties all around the world with our family and friends.

I feel so fortunate to call the most kind and amazing man now my husband. I hope everyone could feel same kind of joy and happiness on their relationship like we do. At the same time, I hope everyone can spend their wedding day as they want. The thing that matters is the person you share it with. Everything else comes after.

Our wedding day began with the breakfast in bed and we watched the skyscrapers and the sunrise. At the same time we shared breakfast, we spoked to each other and thanked for the shared moments, challenging and joyful. That moment has been one of the most wonderful moment of my life, and I hope to have similar breakfast moments the rest of my life <3

You may also like

52 Comments

 1. Paljon onnea teille <3

  Joululomailun myötä aikaisempi uutinen oli mennyt täysin ohi, mutta onneksi onnea ja onnitteluja tarvitsee myöhemminkin :)

  Turhan paljon uskotaan, että tiettyjen hetkien pitää mennä tietyllä tavalla. Se on rohkeaa, että olette pystyneet tekemään päivästänne teidän näköisenne :) Kaikkea hyvää teille :)

  1. Kiitos paljon <3

   Niin, jokainen saa tehdä oman elämänsä juuri sellaiseksi kun haluaa. Minä en olisi nauttinut perinteisistä häistä eikä meillä olisi yksinkertaisesti ollut aikaa edes järjestää niitä. Häitä olisi varmasti pitänyt siirtää muutaman vuoden päähän sillä elämä on niin hektistä.

   Kiitos niin paljon <3

 2. Oi miten ihanaa, sydämelliset onnittelut!
  Itse olen suunnittelemassa häitämme puolisoni kanssa ja tämä postaus sai minut taas kaiken hääideoinnin keskellä pysähtymään sen äärelle, minkä vuoksi me naimisiin menemme ja häät järjestämme. Kaikkea hyvää :)!

  1. Kiitos paljon <3

   Muista vaan olla stressaamatta. Hääpäivä on kumminkin niin suuri asia, että jos kukat puuttuvat tai kakku kaatuu, se ei ole tärkeintä. Tärkeintä on se kenen kanssa jaat sen hetken. Kaiken ei tarvitse olla Pinterest-perfect valokuvien takia.

   Paljon iloa suunnitteluun!

 3. Ihana uutinen ja niin kauniisti kirjoitettu, juuri näin se onkin. Jokaisen kuuluu pitää juuri sellainen hääjuhla kuin haluaa. Teidän yhteinen hetki kuulostaa aivan ihanalta ja New York on mitä romanttisin paikka. Onnea teille hurjasti <3

  1. Heippa,

   kiitos paljon :’)

   Meidän yhteinen loma ja päivä oli ihana. Juuri sellainen kun toivoimme. Puhuimme paljon mitä haluamme elämältä ja mitä toinen merkitsee itselle. Se oli ihanaa <3

  1. Kiitos paljon!

   Niin tekee. Olen ollut isoissa häissä ja pienissä myös ja muutama kaverini on myös karannut naimisiin. Jokainen tekee niin kuin itse haluaa, niin häissä kuin elämässä muutenkin.

 4. PALJON ONNEA vielä tätäkin kautta :) häät kahdestaan New Yorkissa olisi itselleni unelmien täyttymys. Upea kaupunki, josta on paljon yhteisiä muistoja apukokkini kanssa <3

  1. Kiitos ihana Anne <3

   Se oli unelmieni täyttymys ja mitään en tekisi toisin. New York on upea kaupunki ja voin suositella meidän tapaamme todella lämpimästi kaikille <3

 5. VOI IHANAA, paljon onnea teille. Blogisi on suosikkini, aikuisen itsenäisen naisen elämää. Ei mitään vuoden hehkutusta häistä, joista ei sitten meille seuraajille näytetä mitään. Vaan juuri näin, se on teidän juttu, ja kuitenkin raotat mukavalla tavalla elämääsi meillekin. Kiitos.

  1. Heippa sinä <3

   En valitettavasti ole ikinä unelmoinut prinsessahäistä. Halusin todella ihanan päivän, mutta sillä tavalla kun itse haluan.

   Niin, valitettavasti moni välillä unohtaa, että blogissa näkyy 5% elämästäni ja kerron loppujen lopuksi niin vähän oikeasta elänästäni. Kiitos siis ymmärryksestä ja ihanasta kommentistasi <3

 6. Onnea elämäänne <3
  Mekin menimme naimisiin ihan vain kaksin. Päivä oli vain meidän, ei kenenkään muun. Lähiomaiset kuitenkin tiesivät tapahtuman, mutta hekin kunnioittivat omaa päätöstämme juhlia tuota hetkeä vain keskenämme.
  Meillä oli ihanat kolme päivää "häämatkalla" pois kotimaisemista, kyseisen kaupungin maistraatti vihki meidät ja hotellilla oli ihana kuohuviini + onnittelutervehdys sviitissämme palatessamme kaupungilta:: hotelli muisti uutta hääparia ihan omasta tahdostaan.
  Tänä kesänä meille tulee täyteen 20 vuotta yhteistä matkaa ja tästä jatketaan edelleen.

  1. Hei <3

   Ihana kuulla. Meillä ei tiennyt kun oikeastaan mummini ja ystäväni. Onneksi kaikki ovat kunnioittaneet valintaamme. Se on ihanaa kun ystävät ja perhe kunnioittavat tällä tavalla.

   Paljon onnea yhteisestä ajastanne <3

  2. Nyt hymyilyttää. Meillä “kaimoilla”on aika samanlaisia muistoja häistä. Ja tämä huomioitiin kahdessa eri lentokoneessa matkalla rapakon taakse tietämättämme, että sitä oli suunniteltu selkämme takana. Purserit vain nauroivat että me tiedämme kaikesta kaiken..? Meille tulee kesällä häistä 20 vuotta. Ja samalla häämatkalla olemme vieläkin, vaikka mieheni lupasi vain kolmea vuotta. Nostan teillekin lasin hääpäivän kunniaksi sitten elokuussa. :)

 7. Ihanaa! Äärettömän onnellinen teidän puolesta. Tälläiset uutiset on aina ihania, onnittelut! Ja alkaa jo toivoa, että kumpa se oma mies jo kosis ;)

 8. Hurjan paljon onnea!!!!

  Ymmärrän miltä sinusta tuntuu, moni yllättyi kun menimme kihloihin ja sitten seuraavaksi saimme lapsen. Ja nyt vasta aletaan hiljalleen suunnittelemaan häitä. Meillä järjestys meni näin, ei niin perinteisesti. Pitää vain seurata sydäntään ja olla onnellinen & kiitollinen ❤

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi

  1. Kiitos <3 <3

   No mutta jokainen voi tehdä omanlaisen järjestyksen. Jotkun parit eivät mene ikinä naimisiin ja ovat varmasti yhtä onnellisia kun naimisissa olevat. Olen todella liberaali enkä oikein ymmärrä tuollaista vanhanaikaisuutta. Olen sanonut ihan suoraan nyt, että kaikkien on ihan turha odotella mitään baby-uutisia meiltä lähiakoina. On hassua kun ihmiset oikeasti luulevat että se vauva syntyy nykypäivänä myös vuosi häiden jälkeen :D

   Niin pitää. Ensinnäkin pitää olla onnellinen että löytää ihmisen kenen kanssa haluaa jakaa elämän. Kaikki eivät löydä sellaista koskaan <3

 9. Voi miten ihanaa, paljon onnea teille. Mekin menimme viime kesänä New Yorkissa naimisiin ja se päivä oli täydellinen ja ehdottomasti elämäni paras pv tähän mennessä.

 10. Hei,

  Onnittelut, tulee jotenkin todella hieno fiilis siitä että olette tehneet rohkeasti omannäköisenne ratkaisun häiden suhteen. Ihanaa!

  Olen itse juuri eronnut ihmisestä, jonka kanssa näin itseni pitkälle tulevaisuuteen, ja aikaa on kulunut vasta niin vähän että lähes kaikkien romanttisten tarinoiden lukeminen on minulle vielä täysin mahdotonta. Mutta tämä teksti enemmänkin loi toivoa ja teki minut positiivisemmaksi: ihanaa kun olette löytäneet toisenne, tarinanne luo minuun optimismia että minäkin löydän vielä omani.

  Mukavaa alkavaa vuotta teille ja kiitos tarinanne jakamisesta!

  1. Heippa,

   jep. En ole millään lailla uskonnollinen eikä tässä mitään neitsyitä olla niin jotenkin en vain nähnyt itseäni astelemassa alttarille huntu päässä. Kaikki kun onneksi saa tehdä asiat kun haluavat.

   Varmasti löydät. Me tapasimme vähän hankalassa tilanteessa välimatkojen ja muiden asioiden takia joten on suoranaisesti ihme että olemme yhdessä.

   Kiitos samoin <3

 11. Isosti onnea teille molemmille <3
  Tekstit ja kuvat huokuvat mitä suurinta onnellisuutta. Teitte niin oikean ratkaisun häidenne toteutuksen suhteen, mahtavaa! Ihanaa tulevaa vaimoelämää :)

  1. Kiitos paljon <3

   Olemme niin happy kun saimme omanlaisemme päivän. Meillä oli niin hauskaa aamusta iltaan ja mikä parasta, kumpikaan ei stressannut millään lailla.

   Kiitos<3

  2. Kiitos paljon,
   en olisi millään halunnut perinteisiä häitä ja kun kaikki etäisyydet ovat niin pitkiä niin näin on vain yksinkertaisempaa. Näin saamme viettää laatuaikaa perheen ja ystävien kera ilman stressiä.

   Kiitos <3

 12. Hurjasti onnea teille. Just noin se pitääkin mennä, että saa järjestää häät, joista ei tulee turhaa stressiä. Aiotko näyttää meille myös hääpukusi? Voin vain kuvitella kuinka kaunis morsian olit.
  Samalla toivotan Hyvää Alkanutta Vuotta.

  1. Jeps, ja kun en ole millään lailla uskovainen niin kirkkoa emme kumminkaan olisi halunneet päiväämme.

   Valitettavasti kaikki muut yksityiskohdat aion pitää yksityisenä. Olen aina ajatellut että ne parhaimmat hetket ovat blogista poissa. En tulisi näyttämään lapsiamme tai muitakaan henkilökohtaisia asioita blogissani, niin parempi näin.

   Kiitos paljon <3

 13. Olipa ihana uutinen! Ja kiva että löysin kadonneen blogisi.
  Sydämelliset onnittelut Teille, ja kaikkea hyvää elämäänne! Ja paljon, paljon rakkautta! Mitenkä tätä vähän jo aavistelinkin. :)

  Olitko vesimies horoskoopissa? Me menimme mieheni kanssa myös yllättäin naimisiin maistraatissa kenenkään tietämättä. Kirkkohäät ei olleet minun juttuni. Meillä veskareilla ole tapana tehdä asioita muiden lailla tai perinteisesti saman kaavan mukaan. Ja siksi elämämme aina vähän muita yllättääkin, mutta väliäkö sillä, kun yhteydet läheisiin säilyvät lämpiminä. Jokainen elää oman onnensa mukaisesti – ja onneksi mieheni on samalla aaltopituudella synnytetty. :)

  1. Heippa, mihin blogini oli kadonnut?

   Haha, taisi aavistella moni muukin. Onneksi olin Luxemburgissa koko syksyn, niin salaisuus pysyi salaisuutena.

   Jeps, vesimies olen minä. Moni minut tapaava on sanonut, että olen varmasti vesimies kun teen asioita useasti eri tavalla. Kirkkoa en itsekään olisi halunnut ja huntu tuntui kornilta.

   Niinpä, juhlia voi muutenkin niin miksi häitä ei voi si juhlia monena päivänä. Muutama muukin kaverini on karannut ja heiltä inspiraatiota olen saanutkin.

   Jep, jokainen on oman onnensa seppä ja jos joku haluaa järjestää meille hääjuhlan , niin be my guest :)

 14. Hieno kirjoitus. Mä olen tässä jo puoli vuotta haaveillut kahdenkeskeisistä häistä New Yorkissa. Syitä on parikin. Minäkin stressaisin itseni hengiltä niiden Pinterest häiden kanssa ja todennäköistä olisi, että en välttämättä olisi täysin tyytyväinen aikaansaannoksiini. Lisäksi “karkaaminen” olisi yksinkertaisesti todella, todella romanttista.

  Onnea teille vielä kerran.

  1. I know exactly what you mean! Lauseesi ” Pinterest häiden kanssa ja todennäköistä olisi, että en välttämättä olisi täysin tyytyväinen aikaansaannoksiini” on niin osuva minulle. Ja kun koskaan en ole tysin tyytyväinen mihinkään, niin tiedän että en voisi nauttia päivästä ollenkaan. Näin oli paljon parempi. En halua muistaa hääpäivänäni olleeni stressaantunut tai kiukkuinen (valitettavan moni on), niin näin on vain parempi.

   Se oli superromanttista ja parasta ehkä oli salaisuuden kertominen ja niiden ilmeiden näkeminen :)))

 15. Aivan ihana kirjoitus! ja tuhannesti onnitteluhaleja vielä tätäkin kautta! <3 Tiedätkö, jotenkin kolahti tuo viimeinen lauseesi.. Elämäni loppuun asti. Tismalleen samalla hetkellä kun katsoin ihania rakkaudentäyteisiä kuvia teidän päivästä, sain äidiltäni itkuisen puhelun, että hänen miesystävänsä on nukkunut ikiuneen sairaalassa hänen vierellään. Tuntui jotenkin todella merkitykseltä kokea nämä kaksi asiaa samassa hetkessä. <3 Elämän loppuun asti.

  1. Heippa,

   ja kiitos niin paljon <3

   Voi ei, olen pahoillani :'(

   Tämä vuosi on ainakin minulle tuonut niin karulla tavalla elämän haurauden esiin ja sen takia olen ollut ehkä vielä enemmän tunteellinen kun mitä olen aiemmin ollut. Kun menetin isäpuoleni keväällä ja ystäväni nyt syksyllä, sitä on osannut laittaa asiat paremmin järjestykseen. Koskaan ei tiedä mitä voi tapahtua ja sen takia pitää nauttia tästä hetkestä mikä on annettu <3

 16. Todella paljon onneksi olkoon.

  Ymmärrän hääratkaisunne enemmän kuin hyvin. Itsekin asun ulkomailla ja mieheni kanssa olemme sekoitus neljää eri kulttuuria, ja sukulaiset pitkin maita ja mantuja. Paitsi että häiden järjestämisessä on juuri nämä logistiset vaikeudet, on myös erilaiset hääperinteet ja tulee painetta siitä, ettei kaikkia voi kuitenkaan miellyttää. Monet kansainväliset tuttuni ovat pitäneetkin juuri kahdet “häät” kummankin maassa.

  Tuo budjetin käyttö minijuhliin kuulostaa todella hyvältä, ja sinäkin saat pitää hääpukua tai muita valkoisia juhlavaatteita useamman kerran ja leikitellä eri tyyleillä aina kohdemaan mukaan ;) me likey :)

  1. Kiitos paljon <3

   Yep, hänen äitinsä ei olisi pystynyt matkustamaan pitkää lentoa Ranskaan eikä minun mummini olisi voinut lentää Yhdysvaltoihin. Kumpaakin olisi vaivannut nähdä penkki tyhjänä koko päivän. Näin vain oli parempi :)

   Niinpä. Suomalaiset odottaisivat hääkakkua ja jenkit jälkiruokia. Olen ollut monissa monikulttuurisissa häissä ja huomannut sen miten ihmiset odottavat tiettyjä perinteitä ja kaavoja omista lähtökohdistaan.

   Niin ja nyt se on helpompi kun voi vain lentää eri maihin ja pyytää ihmisiä mukaan juhliin ilman erinäistä stressiä miten kaiken "kuuluu aina mennä".

   Kiitos <3

 17. Instasta huomasinkin nämä ihanat uutiset. Hääpäivästä pitää tehdä juuri sen näköinen kuin itse haluaa. Paljon onnea teille molemmille <3

 18. Heippa, niin paljon onnea vielä kerran :))
  Ymmärrän hyvin, on hienoa, että tekee omannäköisiään ratkaisuja tässäkin asiassa.

  Sanoin poikaystävälleni jo taipaleemme alussa, että jos joskus menisimme naimisiin, tuntuisi luontevimmalta että olisimme kahdestaan. Jotenkin se ei tuntuisi omalta, että se tapahtuisi esimerkiksi sukulaisten ympäröimänä, joiden kanssa ei ole muutoin läheinen, tai muutenkin… onhan siinä kyse niistä kahdesta ihmisestä. Emme ole kihlautumisestakaan hirveästi ilmoitelleet.
  En vain vielä tiedä mikä olisi meille sopiva paikka naimisiinmenolle – Suomessa vai ulkomailla :)

  Blogisi on todella ihana :) Hyvää uutta vuotta <3

 19. Oikein paljon onnea. Ihanan romanttista! Jos vielä elämässäni päädyn naimisiin, toivoisin jotain vastaavaa, ensimmäisellä kierroksella ei ollut rohkeutta tehdä asioita eri tavalla, mikä hieman harmittaa. Mutta onneksi täydellistä hääpäivää tärkeämpi on kuitenkin se puoliso, jota on luvannut tahtoa rakastaa ja siihen valintaan olen edelleen tyytyväinen.

 20. Ihanaa! Ja paljon, paljon ikuista avio-onnea!

  Tama kosketti niin lahelle koska me tehtiin ihan samalla tavalla, siis mentiin naimisiin kahden kesken (ja todistajien toki). Olen itse suomalainen ja mies intilainen ja kummankin suku siella sun taalla ja muutenkin me haluttiin vain no, ottaa se virallinen sinetti liitolle. Meidat vihkinyt ja aika paljon nahnyt konkari sanoikin etta han on huomannut miten monille se haajuhla on niin tarkea etta siina jaa se avioliitto ymmartamatta ja hanen huomioidensa mukaan mita suuremmat juhlat, sen suurempi todennakoisyys eroon. Tama saattaa tai ei saata pitaa ollenkaan paikkaansa ja kyseessa on amerikkalaisen miehen mielipide, mutta on silti kiva ajatella etta ainakin teoriassa teilla ja meilla voisi olla aika hyvat mahdollisuudet pitkaan liittoon jos haajuhlan kokoa katsoo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*