OOTD of the vacation mood: Hubby’s white linen shirt

Olen lomaillut viikonlopun ja tämän alkuviikon, joten blogissa on ollut hyvin hiljaista. Se on tehnyt tosin todella hyvää, kun on vain saanut olla eikä sinällään tehdä mitään. Olen välillä sähköjänis ja jotta siitä moodista pääsee pois, on pakko lähteä kotoa jonnekin hyvin kauas ja paikkaan jossa ei voi tehdä juurikaan mitään.

Avec Sofié blog l Vacation wear

Avec Sofié blog l Vacation wear

Kun on paikassa jossa ei voi tehdä juurikaan muuta kuin kävellä ravintoloiden ja poolin välillä, on asu myös sen mukainen. Yksi parhaimmista tämän kesän ideoista on käyttää mieheni vanhoja valkoisia työpaitoja omina koti-ja ranta-asuina. Ei haittaa, vaikka ne menevät hiekkaan tai kostuvat merivedestä ja sen takia ne ovat täydellisiä loma-asuja. Rypytkään ei haittaa paidassa, sillä kesällä saa olla hieman ryppyinen :)

Avec Sofié blog l Vacation wear

Nyt kun suurimmista Wi-Fi -haasteista on päästy yli, yritän päivittää blogia useammin ja vastailla teidän kommentteihin. Vaikka loma ei ole vielä ollut kuin kolme päivää, olemme nähneet niin monta ihanaa juttua, että en malta olla jakamatta niitä. Nyt jatkan lomailua ja laitan lomapaitani päälle. Lomafiiliksiäni voitte katsella tarkemmin Instagramistani :)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*