One day and four parties

/Shirt: Lindex/  Blazer: Zara/ Pencil Skirt:Zara/

Tänään minulla on aika kiire päivä, sillä tänään juhlitaan ystävieni synttäreitä, tupareita ja valmistujaisia. En edes tiedä miten on mahdollista, että kaikki juhlat ovat samana päivänä.  Mistään juhlista en tietenkään halua jäädä pois, vaan yritän piipahtaa onnittelemassa kaikkia.

Kaiken tämän kiireen keskellä olen tietenkin lupautunut huolehtimaan eri juhlien lahjoista, yksien tarjoiluista ja toisten kuvaamisista. Juhlat ovat ihan eri puolilla kaupunkia, joten en kerkeä käydä kotona vaihtamassa vaatteita, joten piti miettiä sellainen asu mikä sopii jokaiseen tilanteeseen. Kenkiä minulla on tosin kaksin kappalein, sillä paikasta toiseen siirtyessä sujautan ballerinat jalkaani, mutta juhlapaikalla vaihdan ne korkkareihin.

___________________________________________

Today is maybe one of the busiest days in a while. I don’t even know that how it is possible that I have four different parties in one day. Today I’m celebrating one of my friends house warming party, another’s graduation and also two different birthday parties. I don’t want to miss anyone’s big day, so I will go in all of the different parties.

Parties are located in very different places and therefore I don’t have time to go home and change my clothes in between. Therefore I will wear something casual and classy. I will mix my pencil skirt and blazer with white shirt and that statement necklace. Some would say that my outfit looks a bit boring, but i think it’s easy and elegant.

You may also like

20 Comments

  1. Voi Sofié, älä ota mitään stressiä, ainakaan meidän synttäreistä! Mutta jooos ehdit piipahtaa, niin vinkkinä, että kuplivaa löytyy 21 maissa ;) Ihanaa juhlailtaa ja aivan ihana asu!

  2. Voi Sofié, älä ota mitään stressiä, ainakaan meidän synttäreistä! Mutta jooos ehdit piipahtaa, niin vinkkinä, että kuplivaa löytyy 21 maissa ;) Ihanaa juhlailtaa ja aivan ihana asu!

    1. Hih, minusta on tullut varsinainen Lindex-lähettiläs eli olen ostanut korun myös Lindexiltä. Aiemmin olen pitänyt sitä ns.sukkakauppana mutta nykyään sieltä löytyy niin kivoja juttuja :))

  3. Hih, minusta on tullut varsinainen Lindex-lähettiläs eli olen ostanut korun myös Lindexiltä. Aiemmin olen pitänyt sitä ns.sukkakauppana mutta nykyään sieltä löytyy niin kivoja juttuja :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*