Normandian antiikkikauppoja kierrellessä

voi löytää jotain kimmeltävää kotiin..

Olimme viikonloppuna Normandiassa yhden yön. Honfleur on se paikka jota olen useamman kerran täällä blogissa ihastellut. Jos teistä joku etsii maailman romanttisinta kalastajakylää, nyt tiedätte minne mennä. Olimme siellä siis ystävänpäivänä (Pampulalle nämä ovat isoja päiviä, hän kun on jenkki).

Rapujen lisäksi Honfleurissä on paljon antiikkikauppoja, joista voi tehdä ihania löytöjä. Viime elokuussa löysin kauniin hattulaatikon hattuineen, mutta tällä kerralla mukaan tarttui vanha, Moet et Chandonin sampanja-cooleri. En sitä varsinaisessa tarkoituksessa ajatellut käyttää, vaan kukkaruukkuna. Rakastuin coolerin kuluneeseen pintaan sekä rusettiyksityiskohtiin.

Olen Pinterestissä haaveillut baarikärrystä, en itseasiassa tiedä miksi, sillä en juo kovastikaan muuta kuin valkoviiniä tai samppanjaa. Baarikärry on silti hakusessa, antiikkinen sellainen jos vain onnistaisi. Tuo vanha sampanja-cooleri sopisi kärryn kaveriksi erittäin ihanasti laakeiden lasien kera.

Ennen kuin löydän kärryn, koristaa tuo vanha cooleri nyt takan reunustaa tai olohuoneen pöytää. Olen aika onnellinen löydöstäni. Se sopii tänne Pariisilaiskotiin täydellisesti.

You may also like

1 Comment

 1. heippa! Ihanan kauniita kuvia jälleen kerran :)

  osaisitkohan antaa jotain vinkkiä: Olemme äitini kanssa ehkä ensi kuussa matkustamassa elämämme ekaa kertaa Pariisiin. Osaisitko suositella jotain kivaa kohtuuhintaista hotellia tai hyvää aluetta ? Päämielenkiinnonkohteena on kävellä ympäri kaupunkia arkkitehtuuria ja ihmisiä katsellen, syödä hyvin ja istua kahviloissa :)

  kiitos jo etukäteen jos voit antaa jotain neuvoa !

   

   

  Nita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*