Norisushi

Nämä mun Helsinki-fiilistelyt jatkuvat vielä hieman, sillä kerkesin käydä viikonloppuna muutamassa suosikkiravintolassani ja parissa uudessakin tuttavuudessa. Olin viidennellä luokalla kun kummitätini (se samainen ihana, joka taannoin teki minulle herkku-aamiaisen) vei minut kauppahalliin sushille. Ihmettelin aluksi raakaa tonnikalaa, mutta alku kummatuksen jälkeen on sushi maistunut enemmänkin. Norisushi on ollut suosikki sushipaikkani jo yli kymmenen vuotta.  Koska Vaasassa ei kunnon sushia saa, kuuluu Helsingin rutiineihini japanilaisissa ravintoloissa ravaaminen. Lounaalla tai rennosti päiväsaikaan suuntaan aina kauppahallin Norisushiin. Ravintolan rento tunnelma ja hyvä ruoka saavat minut palaamaan sinne. Ravintolan työntekijät ovat ihan huippuja (varsinkin se vitsikäs vaaleaverikkö)! Norisushilla ja Raku Ya:lla oli ennen samat omistajat, joten sushien valikoima on aika samanlainen. Yksi menun suosikeistani on kuvissa näkyvät yaki shaket. Kannattaa piipahtaa ravintolassa jo pelkän pirteän palvelunkin takia!
Oldest sushibar in Finland is called Norisushi.  I was 11 or 12 when my godmother took me there and ever since Norisushi has been one of my favorite Japanese restaurants in Finland. It’s a perfect place to eat lunch or have a  quick snack. Atmosphere at restaurant is absolutely amazing, especially because of the friendly staff. Norisushi is located at the heart of Helsinki, you find it at market square, inside of the market hall.

You may also like

6 Comments

  1. Voi kiitos! Näihin kuviin olen itsekin aika tyytyväinen! Nämä kuvat on jotenkin tosi rauhallisia. Ja mä nyt muutenkin rakastan kuvailla yksityiskohtia :)Mä tiedän, että olette sitä kamerapostausta odotelleet. Mutta ongelmana on se, että minulla on vain yksi kamera.Onhan mulla pokkari ja puhelin, mutta en millään haluaisi laittaa tänne mitään pikselimössöisiä kuvia.. Joten heti kun tilaisuus tulee niin nappasen omasta kamerastani ja laitteistani muutaman kuvan, niin saatte sen toivomanne postauksen :)

  2. Voi kiitos! Näihin kuviin olen itsekin aika tyytyväinen! Nämä kuvat on jotenkin tosi rauhallisia. Ja mä nyt muutenkin rakastan kuvailla yksityiskohtia :)Mä tiedän, että olette sitä kamerapostausta odotelleet. Mutta ongelmana on se, että minulla on vain yksi kamera.Onhan mulla pokkari ja puhelin, mutta en millään haluaisi laittaa tänne mitään pikselimössöisiä kuvia.. Joten heti kun tilaisuus tulee niin nappasen omasta kamerastani ja laitteistani muutaman kuvan, niin saatte sen toivomanne postauksen :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*