Nokia Lumia-löytyy myös laukusta

 

Tehän tiedätte, että miksi noita “neverfind”-laukkujani täällä meillä kotona oikein kutsutaan.. Poikaystäväni kutsuu niitä roskiksiksi, kun niistä ei kuulemma ikinä löydy mitään. Laukkuni imaisevat kaiken itseensä niin kuin musta aukko. Herraseni tässä yksi päivä huomautti, että olen viime aikoina vastaillut puhelimeen aina kun minulle on soitettu. Sitten tajusin, että nykyään löydän puhelimeni laukusta paljon helpommin kun se on valkoinen ;)

Olen Johannan ja Majn kanssa mukana Indiedaysin ja Microsoftin yhteistyökampanjassa liittyen Nokia Lumiaan. Olettekin varmaan huomanneet, että Microsoftin ihana Elina bloggaa myös täällä Indiedaysillä mobiilikeijun muodossa ja jakaa yhden valkoisen Nokia Lumian joka viikko. Tämän piilonörtin aiempaan postaukseen, Nokia Lumia-puhelin kuin koru, pääsette lukemaan täältä.

Lumiani on kulkenut nyt mukanani reilun kuukauden ja olen käyttänyt sitä hyvin monin eri tavoin. Yksi asia mistä teille jo aiemminkin hehkutin on puhelimen käyttäjäystävällisyys, eli puhelin on todella helppokäyttöinen. Yksi asia mistä pidän todella paljon on se, että puhelimen aloitusnäyttöä on todella helppo muokata. Aloitusnäyttöön on helppo lisätä haluttujen sivujen kuvakkeita, joten lempisivustoja ei tarvitse erikseen lähteä hakemaan joka kerta uudelleen. Sivut on myös todella helppo lisätä suosikkeihin ja avata ne Internet Explorerin kautta.

Minulla on monia eri sähköpostitilejä, niin koulun, blogin ja henkilökohtaisia sähköpostitilejä. Onneksi olen saanut kaikki tilit tuotua yhteen ja samaan ohjelmaan, niin olen koko ajan perillä että missä mennään. Tuosta mailista voisin sanoa vielä sen verran, että en ole aiemmin tykännyt kirjoittaa sähköpostejani puhelimella, mutta nyt jopa liitteiden lisääminen onnistuu vaivatta ja paremmin kuin aiemmissa puhelimissani. Jos olen esimerkiksi scannannut puhelimen Handyscan-applikaatiolla tiedostoja SkyDrive-palveluun, on niiden liittäminen sähköpostiin ihan todella helppoa. Näin yksinkertaista ei sähköpostien ja tiedostojen  lähettäminen puhelimella ole ikinä aiemmin ollut.

Business-ihmisille Nokia Lumia tarjoaa mahdollisuuden viimeistellä tai muokata esimerkiksi PowerPoint- tai Word-tiedostoja. Aiemmissa älypuhelimissani ei tätä mahdollisuutta ole ollut, joten tämä piilonörtti on tästä uudesta ulottuvuudesta todella onnellinen ;).

En omista normaalia kalenteria, vaan kaikki tärkeät jutut merkkaan puhelimeni kalenteriin. Tällä hetkellä minulla on hirmuisesti muistettavia asioita muuton ja viimeisten koulutöiden takia, niin on kalenteri minulle välttämätön. Nyt kun yöunet ovat vähäisiä ja deadlineja pukkaa melkein joka päivä, niin kalenteri pitää minut ajan tasalla, että mitä töitä pitää milloinkin palauttaa. Yhden asian mistä Nokia Lumia eroaa kaikista muista puhelimien kalentereista on ensinnäkin se että se synkkaa Facebookin kautta ilmottaduttihin  eventteihin. Nämä ja monet muut kalenterimerkinnät tulevat aina näkyviin puhelimen etusivulle. Eli ainkaan se ei ole kalenterista kiinni jos tapahtuma tai deadline unohtuu ;)..

Muistakaa käydä kurkkaamassa Microsoftin mahtavaa Elinaa ja osallistumassa Nokia Lumia-kilpailuun. Elinan blogiin pääsette tästä ja Nokia Lumia brandisivuille pääsette täältä. Brandisivujen kautta löydätte myös kanssasisarieni upeat postaukset :).

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*