New Year’s eve


Picture: We heart it

En tiedä olenko odottanut joulua vai uutta vuotta enemmän sillä, tulevana viikonloppuna matkaamme kohti Viroa ja uuden vuoden juhlia. Ystäväni poikaystävä osti tässä hiljattain Tallinnasta asunnon ja hän pitää isolle kaveriporukalle tupaantuliaiset/uuden vuoden juhlat. Kävin viime vuonna Tallinnassa monen vuoden tauon jälkeen ja olin itseasiassa aika yllättynyt, että miten kaunis kaupunki Tallinna loppujen lopuksi onkaan. Virolla ja Tallinnalla on ollut  aiemmin negatiivinen kaiku ainakin minun korvissani, mutta viime kesäinen tallinnan matka sai kaiun vähän vaimentumaan.

En ole nähnyt monia kavereitani pitkään aikaan, joten juhlat ovat senkin takia ihana juttu, sillä saan monta ihanaa ihmistä saman katon alle pitkästä aikaa. Juhlia ennen pitäisi kumminkin löytää mekko ja kengät joten nyt on aika siirtyä kaupungille :)

_______________________________

I’ve been waiting for the upcoming weekend for a quite a while. I will celebrate the New Year in Estonia with my friends. My friend’s boyfriend bought a house from Tallinn and he will organize his housewarming party in New Year’s Eve.

Last summer I spent one day in Tallinn and I was quite surprised how beautiful the city actually is. In these past years Tallinn has had a negative echo in my ears, but after my last summer’s trip to Tallinn I haven’t heard that echo anymore.

I haven’t seen my friends for a long time, so I’m waiting to see those lovely faces and hear those wonderful laughs.

You may also like

4 Comments

 1. Uusi vuosi ihanien ystävien ympäröimänä on parasta. Me juhlistamme pienellä mutta mahtavalla poppoolla uutta vuotta, innolla odottelen tulevaa viikonloppua.

  Voisiko ruokagurulta kysellä ruokatarjoilu vinkkejä uudeksi vuodeksi? :) Suolaista naposteltavaa kruunattuna pienellä makealla…

 2. Uusi vuosi ihanien ystävien ympäröimänä on parasta. Me juhlistamme pienellä mutta mahtavalla poppoolla uutta vuotta, innolla odottelen tulevaa viikonloppua.Voisiko ruokagurulta kysellä ruokatarjoilu vinkkejä uudeksi vuodeksi? :) Suolaista naposteltavaa kruunattuna pienellä makealla…

 3. Heii!!

  Niin on! En pidä baareissa notkumisesta varsinkaan vappuna tai uutena vuotena ja muutenkin kunnon kotibileet ovat aina olleet mieleeni :)

  Kuulostaa kivalta! Meillä oli vielä hetki sitten kaikki suunnitelmat auki ja mietittiin dinnerin järjestämistä ja sekin olisi ollut kyllä oikein kiva idea.

  No minua harmittaa ihan tosi paljon, kun olen loman ajan niin sanotusti toisten nurkissa niin tämä kokkailu on hieman hankalaa. Olen sukuloinut ja nähnyt kavereita, niin minulla ei ole ollut oikeastaan aikaa tehdä ruokaa. Harmittaa itseasiassa ihan tosi paljon ://

 4. Heii!!Niin on! En pidä baareissa notkumisesta varsinkaan vappuna tai uutena vuotena ja muutenkin kunnon kotibileet ovat aina olleet mieleeni :)Kuulostaa kivalta! Meillä oli vielä hetki sitten kaikki suunnitelmat auki ja mietittiin dinnerin järjestämistä ja sekin olisi ollut kyllä oikein kiva idea.No minua harmittaa ihan tosi paljon, kun olen loman ajan niin sanotusti toisten nurkissa niin tämä kokkailu on hieman hankalaa. Olen sukuloinut ja nähnyt kavereita, niin minulla ei ole ollut oikeastaan aikaa tehdä ruokaa. Harmittaa itseasiassa ihan tosi paljon ://

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*