Neu Lash

Olen kokeillut ripsienpidennyksiä kahdesti ja kummallakin kerralla olen repinyt pidennykset, sekä omat ripseni pois silmistäni. Minulla on paha tapa kun joudun keskittymään, esimerkiksi lukemaan, niin revin ripsiäni. Parasta on jos ripsissä on ripsiväristä muodostuneita pieniä paakkuja. No kumminkin, koin samanlaista vetoa ripsien repimiseen kun tunsin niissä pieniä liimapaakkuja. Viikon aina pystyin olemaan repimättä niitä, mutta sen jälkeen ripsiä löytyi pitkin poiskipäitäni ja koulukirjojani. 

Olen tämän takia melko  laiska käyttämään ripsiväriä, koska tiedän että ripsistäni löytyy rumia  koloja repimisen seurauksena. Vertaisin tapaani kynsien puremiseen, jota ihmiset tekevät stressaantuneena.
Kaverini käy Yhdysvalloissa tasaisin väliajoin moikkailemassa vaihtarikavereitaan, ja nämä tytöt olivatkin ahkerasti käyttäneet tuotetta nimeltä Neu Lash. Monilla näistä vaihtarikavereista oli sukujuuret Aasian suunnalla, joten heille ei luonnostaan kasva pitkiä ripsiä. He olivat käyttäneet Neu Lashia ja sen  ansiosta heille oli kasvaneet ihan mielettömät räpsyttimet! En tätä täällä jakaisi, jos en olisi itse huomannut eroa. En normaalisti osta tai kokeile mitään tämän kaltaista. 
Nyt kun kesä on ohi, pisamat kadonneet ja päivetyskin lähtenyt tuntui, että kasvot tarvitsisivat säihkettä, niin päätin alkaa käyttämään Neu Lashia. Saatte seurata räpsyttimieni kasvua täältä käsin valokuvien kera :)

I have one strange habit, I always pick on my lashes if I have mascara on them. I have tried twice eyelash extensions but the result was the same, I felt those glue bits on them so i picked them all of with my own lashes of course. What was left were those little holes between my lashes. My friend introduced this amazing product to me, it´s called Neu Lash. I would never buy or try this kind of product if I would not have seen the change in my friends and her friends eyelashes. Now when the summer is over and my freckles are gone, I wanted to have something what would refresh my pale face. Because I dont use so much make up on weekdays I started to use Neu Lash. You can watch how the product effects on me from here. I will post some before and after pictures in few months :)

You may also like

16 Comments

 1. Heyhey!Löysin blogisi toisen blogin kautta ja olen nyt uusi lukijasi. :)Mistä olet tätä Neu Lashia ostanut, ja mihin hintaan? Kuulostaa hyvältä ja olisin itsekin ehkä kiinnostunut. Odotan innolla 'ennen ja jälkeen' -kuviasi ;)

 2. No Hello there!Ystävättäreni toi sitä minulle rapakon takaa, mutta googlailemalla huomasin, että ainakin Ruotsista sitä saa. Ilmeisesti Ruotsissa tököttiä mydään kahdessa eri koossa ja aika saman hintainen on omani kuin jenkeissä. Maksoin n. 140 e, en nyt ihan varma ole, mutta jotain sellaista. Tuleehan tuotteelle hintaa, mutta puolustelin ostostani sillä, että jos laittaisin ripsien pidennykset joka kuukausi menisi minulta niihin yhden kuukauden aikana melkein saman verran. Pullossa on ainakin kolmelle kuukaudelle seerumia, ystävälläni se kesti 5kk.

 3. Heyhey!Löysin blogisi toisen blogin kautta ja olen nyt uusi lukijasi. :)Mistä olet tätä Neu Lashia ostanut, ja mihin hintaan? Kuulostaa hyvältä ja olisin itsekin ehkä kiinnostunut. Odotan innolla 'ennen ja jälkeen' -kuviasi ;)

 4. No Hello there!Ystävättäreni toi sitä minulle rapakon takaa, mutta googlailemalla huomasin, että ainakin Ruotsista sitä saa. Ilmeisesti Ruotsissa tököttiä mydään kahdessa eri koossa ja aika saman hintainen on omani kuin jenkeissä. Maksoin n. 140 e, en nyt ihan varma ole, mutta jotain sellaista. Tuleehan tuotteelle hintaa, mutta puolustelin ostostani sillä, että jos laittaisin ripsien pidennykset joka kuukausi menisi minulta niihin yhden kuukauden aikana melkein saman verran. Pullossa on ainakin kolmelle kuukaudelle seerumia, ystävälläni se kesti 5kk.

 5. Hei!Löysin sun blogin toisen blogin kautta muutama viikko sitten ja pitää myöntää, että olen koukussa! Blogissasi on juuri niitä asioita joita olen suomalaisissa blogeissa kaivannut, enemmän asiaa ja vähemmän naamaa :)

 6. Heippa!Tuollaiset kommentit todella lämmittävät sydäntä, kiitos!No itseasiassa vähän tuollaisesta ajatuksesta tämä blogin pitäminen alkoikin :)Ja sellaista pyytäisin, että voisitteko te anonyymit laittaa jonkinlaisen nimimerkin kommentteihinne, niin oppisin tuntemaan vähän teitäkin :)Ja mulle saa vinkata myöskin uusista kivoista blogeista :)

 7. Hei!Löysin sun blogin toisen blogin kautta muutama viikko sitten ja pitää myöntää, että olen koukussa! Blogissasi on juuri niitä asioita joita olen suomalaisissa blogeissa kaivannut, enemmän asiaa ja vähemmän naamaa :)

 8. Heippa!Tuollaiset kommentit todella lämmittävät sydäntä, kiitos!No itseasiassa vähän tuollaisesta ajatuksesta tämä blogin pitäminen alkoikin :)Ja sellaista pyytäisin, että voisitteko te anonyymit laittaa jonkinlaisen nimimerkin kommentteihinne, niin oppisin tuntemaan vähän teitäkin :)Ja mulle saa vinkata myöskin uusista kivoista blogeista :)

 9. Minäkin olen kärsinyt ripsienpidennysten jälkeisistä tynkäripsistä, ja löysin siihen apua Suomessakin myytävästä Talikan ripsienkasvattajasta. Aluksi suhtauduin hyvin skeptisesti tuotteeseen, mutta se osoittautuikin ihan super hyväksi :)

 10. Minäkin olen kärsinyt ripsienpidennysten jälkeisistä tynkäripsistä, ja löysin siihen apua Suomessakin myytävästä Talikan ripsienkasvattajasta. Aluksi suhtauduin hyvin skeptisesti tuotteeseen, mutta se osoittautuikin ihan super hyväksi :)

 11. Hei Elizabeth!Joo toisen kerran jälkeen totesin, että ei ole mun juttu. Ja mitä olen ymmärtänyt niin ihmiset, jotka pitkään käyttävät ripsienpidennyksiä eivät vain voi yksinkertaisesti olla ilman, koska omat ripset ovat pilalla. Sama ongelma kuin rakennekynsissäkin.Mutta siis niinhän sen kai kuuluukin mennä. Yritykset luovat “tarpeen”, jota ilman ei voi olla.Mä nyt kokeilen tota Neu Lashia ja kerron sitten miten se toimi :) Kiva,että olet saanut apua sinun seerumistasi :)

 12. Hei Elizabeth!Joo toisen kerran jälkeen totesin, että ei ole mun juttu. Ja mitä olen ymmärtänyt niin ihmiset, jotka pitkään käyttävät ripsienpidennyksiä eivät vain voi yksinkertaisesti olla ilman, koska omat ripset ovat pilalla. Sama ongelma kuin rakennekynsissäkin.Mutta siis niinhän sen kai kuuluukin mennä. Yritykset luovat “tarpeen”, jota ilman ei voi olla.Mä nyt kokeilen tota Neu Lashia ja kerron sitten miten se toimi :) Kiva,että olet saanut apua sinun seerumistasi :)

 13. Heippis! Hei tiiätkö, mulla on ja on ollut ihan sama ripsien nyppimistapa. Nyt kun mullakin on noi extremet niin en niitä vain enää raaski hiplata. (joskus ehkä) Kivaa kun löytyi kohtalotoveri! :))

 14. Heippis! Hei tiiätkö, mulla on ja on ollut ihan sama ripsien nyppimistapa. Nyt kun mullakin on noi extremet niin en niitä vain enää raaski hiplata. (joskus ehkä) Kivaa kun löytyi kohtalotoveri! :))

 15. Coco: Onko!!! Kaikki aina ihmettelee sitä mun tapaa! Mua ei auttanut edes ne ripsienpidennyksetkään, päinvastoin. Hihhi, Niinpä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*