Natural Nude Make up & Scandal Eyes Show Off

Olen mukana Natan ja Nadjan kanssa Indiedaysin ja Rimmelin -yhteistyökampanjassa, jossa minulle loihdittiin luonnollista hehkua sädehtivä nude meikki. Tämä meikki sopi omiin meikkaamismieltymyksiini täydellisesti, sillä pidän todella luonnollisesta meikistä.

Meikkini pohja tehtiin Rimmelin Wake Me Up -meikkivoiteella. Voide oli tosi samantyyppinen mitä omani ovat yleensä olleet, eli lopputulos oli hyvin luonnollinen ja valoa heijastava. En ole koskaan omistanut normaalia puuteria, mutta meikkaajani Erika suositteli minulle ohuesti peittävää Rimmelin Silky Loose –irtopuuteria. Sillä kuulemma saan  haluamani luonnollisen lopputuloksen. Vaikka normaalia puuteria en käytäkään, mutta aurinkopuuteri on must ja natural nude meikissä siihen käytettiin Rimmelin Natural Bronzeria (nro.021).

Minulla on suhteellisen pyöreät posket ja todella korkeat poskipäät ja niitä korostettiin entisestäänkin Rimmelin Match Perfection Blush -poskipunalla (nro.001). Poskipunassa oli kolme erilaista sävyä joista meikkitaiteilija sekoitti minulle sopivimman värisävyn. Pidin poskipunasta todella paljon ja se menikin heti ostoslistalleni. Silmiini sipaistiin maanläheisiä värisävyjä ja siihen käytettiin Rimmelin Glam Eyes Eyeshadow Quad -luomiväripalettia (nro. 002).

Minun meikeissäni tärkeimmässä osassa ovat aina ripset ja se takia pidän ripsiväreistä missä on paksu harja mikä tekee ripsistä tuuheat ja säväyttävät. En juurikaan käytä rajauksia, joten odotan että ripsiväri tekee ripsistäni tuuheat ja silmistäni näyttävät. Ripsiini laitettiin Rimmelin Scandaleyes Show Off -mascaraa, mikä viimeisteli muuten niin luonnollisen meikkini. Kun meikki on muuten hyvin luonnollinen, niin tuuhetuttavalla ja pituutta antavalla ripsivärillä loihditaan näyttävä meikki. Tähän sopii juurikin Rimmelin Scandaleyes Show Off -mascara. Mascarassa olevalla palloharjalla pääsee ripsiä meikkaamaan ihan yksitellen. Palloharjan ja ripsivärin uuden koostumuksen ansiosta ripset taipuvat kauniille kaarelle. Täten palloharja viimeisteleekin näyttävän ripsimeikin.

Luonnollinen meikkini viimeisteltiin Vinyl Max  -huulikiillolla (sävy 101). Huulikiiltoni sävy oli myös hyvin maanläheinen ja täten, ripseni ja silmämeikkini tuli paremmin esiin. Mitäs pidätte?

Tähänkin yhteistyöhön liittyy lukijakilpailu ja teidän tulisikin nyt mennä kurkistamaan Rimmelin brändisivulle. Siellä teidän tulisi kertoa suosikki meikkivinkki sillä parhaimmat vinkit palkitaan 100 euron arvoisilla Rimmelin tuotepaketeilla. Minulle taasen voisitte vinkata omaan kommettiboksiini, että mitä tuotteita käytätte tummien silmienalusien peittämiseen ;)

Kuvat: Mari Ojala

You may also like

15 Comments

  1. Luonnollinen meikki on myös oma suosikkini ja sopii sinulle loistavasti. :) Käytän tummien silmänalusten täsmäaseena The Body Shopin Vitamin E Eye Creamia. Se on yksi niistä harvoista Body Shopin tuotteista joita käytän, mutta todella tehokas.Normaalin meikin kanssa harvoin yritän peittää silmänalusia, mutta erityisiin tilaisuuksiin käytän L’oreal Parisin Touch Magic -valokynää.

  2. Voi sinua kaunotarta! Olet upea! Itsekin tykkään luonnollisesta ja hehkuvasta meikistä ja ripsiväri on se piste iin päälle. Jos en muuten meikkaa, niin ainakin ripsiväriä pitää olla. Tuota Rimmelin versiota taidankin testata seuraavaksi – vaikka kokeilujen jälkeen kyllä aina palaankin Cliniquen ripsareihin :)Tummat silmänaluset… Niihin olen jo vuosia käyttänyt YSL:n valokynää (touche eclat, sävy nr. 2). Ostin tässä keväällä kosmetologiltani Diego Dalla Palman liftaavan meikkivoiteen, joka on aivan uskomattoman ihana ja sitä kuluu kerrallaan todella vähän. Tämän tuotteen oston jälkeen olen siirtynyt laittamaan aivan ohuen kerroksen tätä meikkivoidetta myös silmien ympärille ja se riittääkin oikeastaan. Ainakin hyvinä päivinä. Ja usko pois: 5 vuotta kotiäitinä ja silmänalusissa riittää peittämistä :)Ihanaa syyskuun alkua sinulle! <3PS: nyt minä sitten olen opiskelija. Olen aika innoissani. Tosin tentit on vielä edessäpäin ja pelkillä luennoilla istuminenhan on ihan kuin vapaapäivää viettelisi :)

  3. Kiva kun vinkkasit, sillä en ole koskaan kuullut tuotteesta mitään. Minulla on todella ohut iho ja niin kuin videostakin näkyy niin paistavat tummat silmänaluset ihon läpi. Valokynästä minulla on aika huonoja kokemuksia, tai en saa sillä sellaista lopputulosta kuin haluaisin. Kiitos vinkeistä ihan todella paljon :)

  4. Minä en jollain lailla edes osaa meikata ihan hirmuisen voimakkaasti. Tai kun on muutenkin aika tummat piirteet niin jos minulla on paljon meikkiä niin näytän vähän pelottavalta. Näin minulle on jopa sanottu :DSiis nimenomaan tuota valokynää olen käyttänyt, mutta aina kun laitan sitä niin näytän entistä väsyneemmältä ja ihoni entistä kuivemmelta :D. Minulla on ollut käytössä cliniquen valovoide mutta en ole jollain lailla ollut siihen ihan tyytyväinen. Meikkaajanikin sanoi ettei se ole minulle paras mahdollinen. Moni on kehunut Helena Rubinsteinin magic concealeria ja Make up Foreverin peitevoiteita. Hhah, en halua edes tietää millaiset silmien aluset minulla on siinä vaiheessa kun jos joskus saamme lapsia :DVoi, mahtavaa Tarja! No niin, opiskelijan arki on useimmiten loppujen lopuksi aika rentoa aikaa. Minun pitäisi mennä kohtaa käymään Vaasassa ja tekemään se ehkä kolmanneksi viimeinen Vaasa-matka ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*