Nälkäpäivä 13-15.9

Tänään alkoi Punaisen Ristin vuosittainen Operaatio Nälkäpäivä -keräys. Indiedays on toki mukana tässä keräyksessä bloggaajien virtuaalilippaan muodossa, mutta tämä ei ole yhteistyössä tehty postaus. Halusin vain muistuttaa, että keräys alkaa tänään.

Samalla ehkä iloitsen hieman sitä, että onneksi Suomessa voi luottaa siihen, että lahjoitetut rahat menevät siihen kohteeseen mihin ne on lahjoitettukin. Nälkäpäiväkeräyksessä ne menevät SPR:n katastrofirahastoon joten niitä ei ole sidottu mihinkään tiettyyn kohteeseen. Ne menevät niille keillä on suurin hätä.

Vaikka sinun masusi olisi täpötäysi niin muista niitä joiden maha ei pullota ruoasta, vaan itse asiassa ruoan puutteesta. Vaikka sinun kodissasi ei ehkä kaikki värit tai kalusteet sointusikaan yhteen, mutta muista että jossain on joku jollain ei ehkä koskaan ole ollut kotia tai on juuri sen menettänyt. Vaatekaappisi pullottaa eri sesonkeihin sopivia vaatteita, mutta maailmassa on niin paljon ihmisiä joilla ei olisi edes sisältöä sinne vaatekaappiin jos sellaisen edes omistaisi. Vaikka sinulla tai minulla olisi elämä jollain lailla mallillaan, mutta näin ei ole kaikilla. Onneksi me jokainen voimme auttaa ja vaikuttaa suurin asioihin pienellä eleellä.  “Ei hätää, jos sinä autat”.

Kaverini Inka on ollut aktiivisesti mukana SPR:n Operaatio Nälkäpäivä -kampanjassa. Kartutetaan Inkan lippaaseen vielä muutama euro lisää eikös niin? Minusta on ollut niin hieno huomata miten niin moni ympärilläni olevista ihmisistä ovat osallistuneet kampanjaan tavalla tai toisella. Osallistu sinäkin. Kiitos, että autat!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*