Nainen on koko ajan kauneimmillaan

[mittaustagi][conversionpixel campaign=’Vichy’ title=’Vichy’]

Sitä ei itse tunne vanhenevansa, mutta kun käyn vuosittain ihoanalyysissä ja kun katson vanhoja valokuvia, huomaa ihon muuttuneen. Vaikka sitä yrittää tehdä kaikkensa; suojata ihoa, juoda paljon vettä ja käyttää kosteuttavia tuotteita, iho vain muuttuu. Näitä ihon muuttumisia ja niihin itse vaikuttavia ajatuksia pääsen jakamaan teille yhdessä ranskalaisen apteekkikosmetiikkamerkin, Vichyn, kanssa kaupallisen yhteistyön merkeissä. Tämän postauksen lopusta löydätte muuten myös linkin, josta voitte tilata Vichyn tuotenäytteen itsellenne.

Avec Sofié blog l Vichy cosmetics

Olen teille aiemminkin kertonut, että olen kaiken luonnollisen kauneuden puolesta puhuja. Ajattelen myös, että kauneus kohoaa sisältä ja siitä mitä syöt ja teet. On monia asioita jotka vaikuttavat niin sisäiseen kuin ulkoiseen kauneuteen. Olen teinistä asti miettinyt mitä syön ja mitä vaikutuksia tietyillä asioilla on kehooni ja ihooni.

Kaksi vuotta sitten voin todella huonosti. En nukkunut kunnolla ja olin todella väsynyt. Väsymys alkoi näkyä kaiken muun ohella myös kasvoilla. Tuon ajanjakson huomasin jättäneen jäljen muuallekin kuin mieleen, nimittäin kasvoille. Kun katson peiliin nykyään, tiedän, että mitkä rypyt ja jäljet ovat tuolta ajalta.

Avec Sofié blog l Vichy cosmetics

Kahden vuoden ajan olen opetellut nukkumaan paremmin. Nykyään sanon myös ”ei onnistu” helpommin mitä ennen ja yritän olla armollisempi kaikella tavalla itselleni. Ei ole ok tehdä 14 tunnin työpäiviä ja kulkea jatkuvasti ahdistuksessa. Katsoa zombina Exceliä yötä myöten. Kun verkkokalvoni alkoivat repeilemään muutama vuosi sitten jatkuvasti liialla näytöllä olosta, oli se selkeä merkki siitä, että pakko oli tehdä muutos. Usein olen miettinyt myös, että jos silmäni verkkokalvot vaurioituivat, mitä tuo aika teki iholleni. Ei varmasti hyvää. Oli pakko hidastaa ja alkaa tehdä asioita eri tavalla.

Avec Sofié blog l Vichy cosmetics

Mieheni meditoi joka ilta ennen, kun hän menee nukkumaan ja häneltä olen oppinut kokonaisvaltaisen rauhoittumisen. En meditoi yhtä orjallisesti mitä hän, mutta yleensä aamuisin hiljennyn muiden nukkuessa ja mietin mitä on tärkeää saada päivän aikana aikaan ja mitä ei. Mille on ok sanoa ei ja mille ei. Mistä asioista kannattaa stressata ja mistä asioista ei. Kaikkiin asioihin, kun ei voi itse vaikuttaa.

Ennen en jollain lailla myös uskaltanut kieltäytyä eri asioista ja pitää huolta omasta hyvinvoinnistani. Nyt laitan jo oman hyvinvoinnin monessa asiassa muiden edelle. On ihan ok sanoa, että haluaa mennä nukkumaan jo ilta kymmeneltä tai että ei halua syödä illallista vaan haluan mennä vaikka kävelylle.

Avec Sofié blog l Vichy cosmetics

Vichyn Slow Âge -filosofin keskeisenä ajatuksena on, että emme haikailisi kadotettua nuoruutta vaan olisimme ylpeitä omasta iästämme ja kantaisimme sen kauniisti yllämme. Itse ainakin, kun katson nyt peilikuvaani, voin ihan ylpeästä sanoa olevani 32-vuotias.

Vichyn Slow Âge –tuoteperhe koostuu kolmesta eri tuotteesta, jotka sisältävät kaksi eri ihotyypeille soveltuvaa päivävoidetta sekä silmänympärysvoiteen. Tuotteet hidastavat ikääntymisenmerkkejä ja pääaineosina tuoteperheestä löytyy mm. antioksidanttinen baïcalinjuuriuute, probioottinen bifidus sekä VICHY Thermal Spa -lähdevesi. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös herkälle. Olen todella tarkka suojakertoimieni kanssa ja ilokseni näissä voiteissa suojakertoimia on 25 ja 30.

Kärsin hieman varsinkin kuivasta silmänympärysihosta ja tuoteperheen silmänympärysvoide on todella kosteuttava ja käytössä todella hyväksi havaittu. Samalla tavalla, kun en ohita hampaidenpesua iltaisin ennen nukkumaanmenoa, en skippaa myöskään ihon ja varsinkaan silmänympärysihon kosteuttamista. Se on must.

Avec Sofié blog l Vichy cosmetics

Pariisissa asuessa heräsin nimenomaan myös ilmansaasteisiin ja sen takia olen äärettömän herkkä nykyään siitä mitä iholleni pistän ja miten ihoni voi. Vichyn Slow Âge -tuoteperhe kosteuttaa, hoitaa ja suojaa ihoa säteilyltä ja saasteilta. Yksin tosin mikään voide ei auta, pitää oppia myös hidastamaan itse tahtia ja katsoa mitä syö, jotta maksimaalinen hyöty saavutetaan ihonhoidossa. Näin 32-vuotiaana sitä alkaa välttämättä miettiä omaa ihoa ja omia elintapoja. Kartan esimerkiksi tupakansavua ja ilmansaasteita, jotta pysyisin terveenä niin sisältä kuin ulkoa. Yritän tosin ottaa myös rennosti, jotta ilo ja onni säilyvät elämässä.

Avec Sofié blog l Vichy cosmetics

Tehdessäni tätä postausta, mieleeni tuli vielä monta asiaa mitä minun kannattaisi vielä miettiä ja opetella hidastamaan, jotta pääsisin siihen mielentilaan ja oloon minkä haluaisin saavuttaa. Kaikkia ikäviä asioita ei tietenkään aina pääsee karkuun mutta jos asioihin pystyy itse vaikuttamaan, kannattaa se tehdä. Chilliä kesää ajattelin siis vietellä ja samalla pitää huolen ihostani, jotta kannan itseni kauniisti vielä seuraavat vuosikymmenet.

Miten te hidastatte elämää ja vaalitte ihon hyvinvointia? Jos muuten haluatte päästä testaamaan Vichyn ihanaa  Slow Âge Light Day Cream –voidetta, tilaa näytepakkauksen tästä linkistä. Onko teillä muuten jotain omia vinkkejä miten pidätte oman elämänne tasapainossa?

You may also like

7 Comments

 1. Meillä alkoi kevättalvella omakotitalon rakennusprojekti. Vaikka asia on meille mieleinen, aiheutti talon myyminen, väliaikaisasuntoon muuttaminen ja rakennusluvan hakeminen paljon stressiä. Huomasin, kuinka tämä alkoi näkymään ihollani. Olin järkyttynyt! Nyt onkin ollut pakko keksiä uusia rutiineja, jotta koko kroppa pysyy projektin mukana.

  Vielä ei ole kunnollisia vinkkejä. Itselleni on nyt lyhyessä mittakaavassa auttanut, kun olen lopettanut stressaamisen ja antanut projektin mennä omalla painollaan.

  1. Heippa, tiedän tunteen. Meillä ei edes ole nyt kovin isoa remonttia meneillään mutta kun asuu kahden kodin välillä ja samall hoitaa remontteja kummassakin suunnassa, alkaa stressi väistämättä pukkaamaan.

   Kun katsoo omaa elämää, pitäisi nähdä aina ne hyvät asiat eikä murehtia niistä asioista mitkä ovat vähän rempallaan. Niistä iloisista asioista se elämän onni kumpuaa, ei niistä surullisista.

   Niin kuin sanoin jo aiemmin, turha stressailla asioista mille ei voi mitään :)

  1. Heippa,

   Veden juominen minulta aina välillä unohtuu. Ranskassa vesi on varsinkin pahanmakuista niin minun ei tule juotua sitä tarpeeksi.

   Minulla on ollut paljon heidän putsareita ja Ranskassa olen ostanut useammankin voiteen (ranskalainen apteekkikosmetiikka on vain aivan mahtavaa) ja olen tykästynyt Vichyyn todella paljon :)

 2. Hei
  Olen blogisi uusi lukija. Minulla olisi postaustoive: voisitko hieman kertoa “taustaasi”, kuinka olet päätynyt pois Suomesta , minkälaista työtä teet bloggaamisen lisäksi, oletko kouluttautunut moneen kertaan yms. Toivottavasti ymmärsit, mitä tarkoitan. Tietysti myös linkki vanhaan julkaisuun sopii, jos tulee liikaa kertausta vanhoille lukijoille.
  Blogisi on ihanan freesi ja ammattimainen.

  1. Heippa,

   ja tervetuloa :)

   No mitään yksittäistä postausta minulla ei ole, mutta siis pois Suomesta muutin mieheni työn takia. Kouluttautua ei ainakaan vielä ole onneksi lisää tarvinnut ( olen KTM), mutta siis kieliä on tullut opiskeltua ja opittua.

   Olen aika avoimesti teille aina kertonut, että olen ollut IT-alalla sekä vastannut Aasian ja Lähi-Idän viestinnästä ja PR:stä avaruusteknologian parissa. Minulla ei työvuosia ole vielä ihan hirmuisesti, joten aika näyttää minne menemme seuraavaksi. Olen onnellisessa asemassa siinä mielessä, että vaikka mieheni työ vie meitä ehkäpä seuraavaan maahan, voin tehdä töitä. Jos olisin esimerkiksi lääkäri, näin ei välttämättä olisi. Onneksi siis on yleispätevätutkinto, ettei tarvitse olla toimettomana kotona :)

 3. Heippa! Tilasin näytteen, kiitos, kiva päästä kokeilemaan. Ajattelin vain, että riittääkö tehoa kun jo yli 50 v.? Vichyn voiteet ovat kyllä tosi hyviä ja kiva kun on jaettu ikäryhmiin, niin helpottaa valitsimista. Käytän Vichyn lähdevettä iltaisin ja aamuisin. Nyt on menossa Magistral hoitovoide, kun ihoni on niin kuiva. Katsotaan olisiko tästä voiteesta apua. Lähinnä tarvitsisin kosteutusta ja kyllähän kiinteytystäkin saisi olla :) Juon paljon vettä, johon puristan sitruunaa. Lisäksi käytän erilaisia viherjauheita sekä syön manteleita ja pähkinöitä. Lihaa en juurikaan, hieman kalaa, kalkkunaa ja broileria. Marjat ovat myös tulleet jäädäkseen, vaikka kalliita ovatkin pakasteesta ostettuna.
  Ihanaa kesää

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*