Myyttomyynti torstaina

Tule antamaan tavaroilleni uusi koti.

Olen vähän laiska viemään kirpputoreille tavaroitani ja useimmin ne menevätkin enemmin UFF:n laatikkoon kuin myyntipöydille. Näin eron jälkeen mielessä on ollut lause ”collect moments, not things” ja se on ehkä myös jonkinlainen uusi mentaliteettini. Huomaan vain, että täällä kotona kaapit pursoilee tavaroista joita en edes ehdi käyttää ja sen takia sainkin idean, että haluaisin pitää kotikirppiksen ja antaa rakkaille tavaroilleni uuden ja paremman kodin.

Charimukseni innostui ajatuksestani ja päätimme, että ensi torstaina avaamme kotimme ovet teille lukijoillemme ja pääsette kirppuilemaan meidän kanssa. Nyt kun kummallakin on uusi elämän edessä, niin on hyvä päästä vanhoista tavaroista eroon. Mikä ihaninta tässä on se, että teillä lukijoillani on saman tyyppinen maku mitä minulla, joten tavarani saavat varmasti rakastavan kodin.

Olen luopumassa aika monesta sisustusjutusta, Kartellin pöydästäni, vanhoista Canonin kameratarvikkeistani, ballerinoistani ja jopa astioistani. Pöydillä notkuu myös kosmetiikkaa, asusteita, vaatteita ja myös laukkuja. Haluan vain, että tulevaisuudessa minulla on vain kaikki se välttämättömin, sillä en tiedä miten pikkuruiseen kotiin seuraavaksi muutan.

Jos keräät esimerkiksi Pentikin Vanilja tai Villeroy & Bochin New wave:a tervetuloa ostoksille. Jos taasen kenkäkokosi on 37, ole hyvä ja anna kengilleni uusia askelia. Kun kaipaat piilopaikkaa piiloudu Tine K:n koriini. Kun hedelmäsi kaipaavat petiä, tule hakemaan Alessin hedelmäkorini. Kaikki mitä kuvissa näkyy on myynnissä (tyttö korin sisällä ei tosin ole).. Kuvissa ei ole kuin murto-osa tavaroista, joten paljon on vielä kaappien kätköissä odottamassa teitä.

Ilmoittautuminen Helsingin Töölössä sijaitsevaan muuttomyyntiimme tapahtuu Avec Sofié Facebook -sivun kautta. Laittakaa sitä kautta minulle inboxiini viestiä, niin palailen osoitetietojen kera huomenna illalla töideni jälkeen. Tuotevarauksia en ota vastaan, joten nopeat syövät hitaat. Hinnat pidämme tasahinnoissa, maksu käteisellä ja läheltä löytyy myös pankkiautomaatti.

Nähdään siis torstaina klo:17-19 :)

You may also like

7 Comments

 1. voi että kuinka kauniita tavaroita myynnissä! Jos jotain ei jostain syystä mene kaupaksi, voi, laitattehan huuto.netiin myyntiin? Harmittaa kun ei pääse pääkaupunkiseudulle!

 2. Komppaan ylempää kommetoijaa!

  Ymmärrän kyllä, millainen valokuvaus ymym. urakka noiden kaikkien laittamisessa nettiin olisi, mutta laittakaa torstain jälkeen mahdolliset myymättömät asiat ja esineet huuto.net:iin, tori.fi:hin tai ihan mihin vain, mistä muutkin voisivat niitä kotiinsa klikkailla! Kaikki myynnissä olevat asiat näyttävät niin täydellisiltä, mutta itse en valitettavasti pääse Helsinkiin millään torstaina :(

  Tsemppiä hurjasti torstaille! :)

 3. Heippa!

   

  Valitettavasti en itse ole huuto.net ihmisiä varsinkaan näiden pienenpien tavaroiden osalta. Huonekalut laitan tottakai sinne, mutta mitään yksittäisiä juttuja en valitettavasti ehdi sinne laittamaan. Varsinkin kun tavaraa on paljon, niin mieluummin vien ne sitten vaikka itsepalvelukirpputorille myytäväksi.

   

 4. Heippa!

  Olen todella pahoillani, mutta kuulun vähän tällaiseen laiskaan koulukuntaan näiden neettikirppisten osalta. Tai isommat tavarat voisin laittaa sinne (ruokapöydät yms), mutta kenkiä koruja tai asusteita en. Siinä on niin iso homma niin mieluummin vien ne vaikka UFF:lle niin kuin tähänkin asti. Jos näin en tekisi, olisi kotini täynnä tavaraa kymmenine vuosin takaa :D

  Harmillista kun et pääse :/

 5. Tulisin niin mielelläni! Mulla on todella samanlainen tyyli kuin sinulla ja ihailen erityisesti sisustustavaroitasi. Tällä hetkellä elelen kuitenkin liian kaukana…. Vietnamissa. Toivottavasti järjestät vastaavanlaisen kirpparin myös tulevaisuudessa :) On ilo lueskella blogiasi ja olet aivan mahtata kuvaaja!! Kauneutta, rakkautta ja ihanaa elämää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*