My Year in pictures

January:

New Year in Paris.

February:

It was very cold but extremely pretty.

March:

Made my very first lemon pie.

April:

Easter in Riga.

May:

I celebrated my Bachelor’s degree in Barcelona

 

June:

Zoo, sun, summer.

July:

Sun, summer cabin, fishing

 

August:

Picnic, crayfish party, and restaurant day

September:

Long mornings and delicious cakes

October:

One day as a fashion blogger and blog trip to Sweden

November:

Jerusalem artichoke soup and brunch.

December:

Little Christmas parties with mulled wine.

You may also like

32 Comments

  1. Kiits!

   No itsellänikin on vähän samanlainen fiilis. Tällä hetkellä ei ole kyllä yhtään kiva ottaa kuvia, koska aurinko näyttäytyy vasta joskus yhdeksän aikaan ja jo kolmen aikoihin se painuu jo alas. Onneksi ensi kuussa alkaa olemaan jo hieman valoisampaa :)

 1. Onpa kauniita kuvia! Vitsit kun itsekin jaksaisi kuvata enemmän (muutakin kuin ruokaa. ja tällä hetkellä en jaksa sitäkään. yhyy.)

 2. Kiits!No itsellänikin on vähän samanlainen fiilis. Tällä hetkellä ei ole kyllä yhtään kiva ottaa kuvia, koska aurinko näyttäytyy vasta joskus yhdeksän aikaan ja jo kolmen aikoihin se painuu jo alas. Onneksi ensi kuussa alkaa olemaan jo hieman valoisampaa :)

 3. Wow miten kauniita kuvia! Oot kyllä niin taitava kuvaamaan! Kauniskin olet, ja kirjoitat niin kivasti. :) Kaikki kuvat oli hienoja. Kaikkea hyvää ja iloista joulukuuta! <3 Blogisi on yksi lemppareista!

  <3 Sonja

 4. Wow miten kauniita kuvia! Oot kyllä niin taitava kuvaamaan! Kauniskin olet, ja kirjoitat niin kivasti. :) Kaikki kuvat oli hienoja. Kaikkea hyvää ja iloista joulukuuta! <3 Blogisi on yksi lemppareista!<3 Sonja

 5. Sitä ihan havahtui kun selasin kuviani läpi, että miten nopeasti tämä vuosi on oikein mennyt. On tosin ollut kyllä aika kiva vuosi :))

 6. Miten multa oli mennyt tämä postaus ihan ohi. Aivan uskomattoman kauniita kuvia, tuon riikinkukon värit ovat jotain taianomaista! On kiva kerrata vuosi valokuvien kanssa. 2011 on kyllä mennyt niin hujauksessa, ja jotenkin tuntuu, että ensi vuosi menee sitäkin nopeammin.

  1. Heippa :)

   Hih, juoksentelin sen riikinkukon perässä Korkeasaaressa ollessani. Kuvaa ei ole muokattu, vaan siinä näkyvät riikinkukon ihan oma kauneus :)
   Tämä vuosi on kyllä mennyt pikavauhtia. Sulla tuleekin jännä ensi vuosi. Aika tosi ihanaa <3

 7. Miten multa oli mennyt tämä postaus ihan ohi. Aivan uskomattoman kauniita kuvia, tuon riikinkukon värit ovat jotain taianomaista! On kiva kerrata vuosi valokuvien kanssa. 2011 on kyllä mennyt niin hujauksessa, ja jotenkin tuntuu, että ensi vuosi menee sitäkin nopeammin.

 8. Heippa :)Hih, juoksentelin sen riikinkukon perässä Korkeasaaressa ollessani. Kuvaa ei ole muokattu, vaan siinä näkyvät riikinkukon ihan oma kauneus :) Tämä vuosi on kyllä mennyt pikavauhtia. Sulla tuleekin jännä ensi vuosi. Aika tosi ihanaa <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*