My Surprise bday brunch

Yksi ulkomailla olemisen harmillisempia puolia ovat erinäiset juhlat ja syntymäpäivät, niin omat kun totta kai myös ystävien. Joka paikkaan, kun ei aina ehdi, niin harmillisesti jää monet tapahtumat näkemättä ja kokematta. Minun piti tulla syntymäpäivikseni Suomeen, mutta aikatauluni takia ”joudun” juhlimaan synttäreitäni mieheni kanssa.

Avec Sofié blog l Surprise bday brunch

Luulin sunnuntaina meneväni sairaalaan viemään sydämen mittauslaitetta (en tiedä virallista nimeä) takaisin ja poikkeavani ystävällä hakemassa synttärilahjani. Sunnuntait ovat ainakin minulle jollain lailla pyhiä päiviä ja en mielelläni häiritse silloin ketään. Sen takia vähän nirpistelin nenääni, kun mieheni alkoi ottaa kenkiään pois ystäväni eteisessä. ”No tulkaa nyt edes hetkeksi sisään” kuului ystäväni suusta. No mikäs siinä, ei minulla sinne sairaalaan käytäville mikään kovinkaan kiire tosiaan ollut.

Avec Sofié blog l Surprise bday brunch

Avec Sofié blog l Surprise bday brunch

Kun kävelin olohuoneen läpi ruokailutilaan, ihmettelin katettua pöytää. En ymmärtänyt ollenkaan, että se oli minun syntymäpäiväpöytäni. Meni hetki ennen kuin muut ystäväni tulivat keittiöstä piilosta ja lauloivat minulle. En osannut ollenkaan odottaa yllätyssynttäreitä, sillä luulin meneväni sairaalaan. Olin ehkä hivenen häpeissäni, sillä en ollut laittanut mitään kivaa päälle tai yhtäkään sipausta meikkiä kasvoilleni.

Avec Sofié blog l Surprise bday brunch

Luulin aina ennen, että minut on vaikea yllättää. Polttaripäiväni ja syntymäpäivä-brunssini jälkeen ehkä alan ymmärtämään, että ehkä minut on sittenkin helppo yllättää ja että en todellakaan aina tiedä mitä ympärilläni tapahtuu. Hyvä niin.

Nämä ovat niitä parhaimpia lahjoja joita ihminen voi saada. Polttaripäiväni oli yksi ikimuistoisimmista päivistäni ja viime sunnuntain yllätysbrunssi menee kyllä polttarieni jatkoksi. Jos haluatte antaa parhaimman lahjan, paketin sijaan yllätysaamiainen ei ole ollenkaan huono idea ;)

You may also like

4 Comments

 1. Onko sinullakin Runeberginpäivänä synttärit?

  Täällä kansa yksi, joka vietti sunnuntaina synttäreitä, 25-vuotta tuli täyteen.

  Kiitos ihanasta blogistasi :)

 2. Ihana yllätys. <3 Kyllähän se niin on, että sitä ennemmin vaalii kauniita muistoja, kuin tavaroita. Minäkin olen joskus sanonut toivovani hieman enemmän yllätyksiä. Pieni vaivannäkö on paljon parempaa, kuin mikään valmiiksi ostettu.

  1. Eikö olekin. Tuli niin ihana fiilis suhteellisen rankan viikon jälkeen.
   Niinpä! En voi saada mieheni perhettä tai ystäviä hänen synttäreilleen ikinä, niin sen takia olen yllättänyt hänet videolla, jolla ystävät ja perhe kertovat onnentoivotukset videon muodossa.

   Se on juurikin niin :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*