My Retro Look

Photos by Ville Salminen/Obscure

Photo by Ville Salminen/Obscure

Muutama viikko takaperin tein muutaman muun bloggaajan kanssa yhteistyötä Finnairin kanssa ja lensimme retrosiivin Milanoon ja takaisin. Suomea oli minun lisäkseni edustamassa Jenni, mutta saimme myös tilaisuuden tutustua bloggaajakollegoihimme jotka olivat Kiinasta, Hongkongista, Italiasta ja Saksasta. Ennen lentoamme meidät stailattiin ja meikattiin asiaan kuuluvasti ja tämä postukseni käsittelee nimenomaan asua ja meikkiäni.

Olin aivan häkeltyä onnesta kun sain kuulla yhteistyöhön ja lentoon liittyvän teeman. Sanotaanko näin, että jos jokin aikakausi pukee minua niin se on nimenomaan 50-luku. Silloin naiset olivat tällaisia pyöreäposkisia punahuulia kaikkine tyllihameineen ja korkokenkineen. Huomaa varmasti jo kuvistanikin, että olin asussa ja meikissä enemmän kuin mukavuusalueellani.

Meikkaajanani toimi Johanna Marjomaa, joka loihti minulle juuri sellaisen meikin mitä olin toivonutkin. Halusin nimenomaan tuollaiset kissamaiset rajaukset, Audrey Hepburnmaiset kulmat ja kirkkaan punaiset huulet. Normaalisti meikkaan ihan todella naturellisti, niin oli ihana istua ammattilaisen meikattavana ja nähdä miten hän loihti noin kertakaikkisen omannäköiseni meikin. Hmm. Kunpa sitä pystyisi kulkea tuollaisessa meikissä joka päivä. Asumme kävimme lainaamassa MTV 3:n pukuvuokraamosta missä oli aivan todella laaja valikoima erilaisia asuja. Haluaisin vinkata että jos teille on tulossa jotkin tietyt teemajuhlat, niin pitäkää pukuvuokraamo mielessä, sillä vuokraamo käsittää satoja neliöitä erilaisia asuja jos jonkinnäköisiin teemajuhliin.

Kuten kuvistani jo näkyy, niin tämä Finnairin kanssa tekemäni yhteistyö oli kerrassaan ikimuistoinen ja naurua täynnä. Oli ihana heittäytyä kunnolla tuollaisen 50-luvun leidin roolin muiden upeiden ihmisten ympäröimänä. Oli aivan mahtava nähdä, että miten paljon myös Finnairin henkilöstö oli mukana tässä ainutlaatuisessa tapahtumassa. Kiitos siis Finnairille tästä aivan käsittämättömän ikimuistoisesta yhteistyöstä :)

______________________________________

Few weeks ago I and few other bloggers around the world joined Finnair’s last retro flight from Milan to Helsinki. In those retro flights the cabin crew is usually dressed up in 50’s style and before our flight we got our own retro looks and make up as well. When I heard that the theme of the event was retro, I was so happy and delighted, because if some specific period of time suits me, that’s definitely 50’s. I guess you can notice that also from my pictures?

As it seen from my pictures above, this collaboration with Finnair was something very unique. It was totally amazing to be part of something like that. So once again, thank you Finnair <3

You may also like

30 Comments

  1. Katson ihan tosi vähän televisiota, mutta todella moni on hehkuttanut sarjaa, niin pitää yrittää osua television ääreen joskus silloin kun se tulee :)

   No aluksi minua vähän jännitti tuo yhteistyö, kun en niinkään pidä itse olla täällä blogissani esillä :)

   Kiitos samoin, täällä paistaa vihdoinkin aurinko :))

   Toivotaan että sää suosisi myös huomenna , sillä menen Charin kanssa päiväksi Turkuun :)

 1. Upeita kuvia! Ihan kuin Pan Am-sarjasta! Ymmärrän hyvin, että pidit tästä yhteistyöstä. Ehkäpä tällaisia päiviä tulee lisää?! Kivaa viikonloppua sateisesta Ruotsista.

  1. Heippa Nina :)

   No voi kiitos. Osaisinpa itsekin meikata tuolla tavalla, sillä välillä olisi kiva peittää silmät muullakin kuin silmälaseilla :)

 2. Oih mikä kaunotar! Varsinkin noissa meikkauskuvissa on ihan täydellinen tunnelma ja upea upea neito!!! <3

 3. Herran jestas mikä kaunotar.Olet oikeasti yksi kauneimmista ihmisistä mitä olen koskaan nähnyt.

 4. Katson ihan tosi vähän televisiota, mutta todella moni on hehkuttanut sarjaa, niin pitää yrittää osua television ääreen joskus silloin kun se tulee :)No aluksi minua vähän jännitti tuo yhteistyö, kun en niinkään pidä itse olla täällä blogissani esillä :)Kiitos samoin, täällä paistaa vihdoinkin aurinko :)) Toivotaan että sää suosisi myös huomenna , sillä menen Charin kanssa päiväksi Turkuun :)

 5. Heippa Nina :)No voi kiitos. Osaisinpa itsekin meikata tuolla tavalla, sillä välillä olisi kiva peittää silmät muullakin kuin silmälaseilla :)

 6. Oooooh, olet aivan uskomattoman kaunis! Ja mitkä ihanat kuvat sitten. Voin kuvitella että nautit tästä kokemuksesta. Toivottavasti sinulle kuuluu hyvää. Aurinkoista viikonloppua!

 7. Oooooh, olet aivan uskomattoman kaunis! Ja mitkä ihanat kuvat sitten. Voin kuvitella että nautit tästä kokemuksesta. Toivottavasti sinulle kuuluu hyvää. Aurinkoista viikonloppua!

 8. Yhdyn edelisiin TÄYSIN. Olet hyvin, hyvin kaunis nainen ja sinulla on vielä sellaista hehkuvaa charmia, jota ei kovinkaan monella naisella ole. Ihan käsittämättömän upeita kuvia ja sinä jos kuka, sovit tuohon “rooliin”.

  1. No voi teitä, te olette aina niin hirmuisen ystävällisiä. En pidä omien kuvieni laitosta tänne blogiini juurikaan, mielummin olen itse siellä kameran toisella puolella.

   Hih, minustakin sovin tuohon rooliin todella hyvin. Saisipa sitä pukeutua useamminkin tuollaiseen asuun :)

 9. Yhdyn edelisiin TÄYSIN. Olet hyvin, hyvin kaunis nainen ja sinulla on vielä sellaista hehkuvaa charmia, jota ei kovinkaan monella naisella ole. Ihan käsittämättömän upeita kuvia ja sinä jos kuka, sovit tuohon “rooliin”.

 10. Hauskoja kuvia ja kuvista kyllä välittyy iloinen tunnelma. Tuo 50-luvun stailaus sopii sinulle täydellisesti. Kuten edelliset kommentoijat jo tuossa sanoivatkin olet upeannäköinen! :)

  Kivaa Turun reissua, toivottavasti saatte kivan kelin. Itse hyppään junaan su:na ja suuntaan Saloon ihanaa ystävääni katsomaan ja ihastelemaan hänen ja hänen avopuolisonsa uutta omakotitaloa :)
  Nyt nimittäin alkoi vihdoin ja viimein L-O-M-A (kyllä tuntui hyvältä kun läksin toimistolta puoli kahdeksan aikaan illalla, 12 h rupeaman jälkeen) :)

  1. Kiitos Lora :`)

   No joo, viime vuonna säät hellivät meitä, mutta nämä tämän kesän kelit ovat kyllä olleet niin vaihtelevat että ei oikein uskalla luottaa edes etanoiden ennustuksiin.

   Kuulostaa kivalta kesäreissulta. Oh no, no mutta nyt siis alkoi hyvin ansaittu loma! Salo on sitä paitsi tosi kiva kaupunki. Oikein ihanaa lomailua sinulle Lora :)

 11. Hauskoja kuvia ja kuvista kyllä välittyy iloinen tunnelma. Tuo 50-luvun stailaus sopii sinulle täydellisesti. Kuten edelliset kommentoijat jo tuossa sanoivatkin olet upeannäköinen! :)Kivaa Turun reissua, toivottavasti saatte kivan kelin. Itse hyppään junaan su:na ja suuntaan Saloon ihanaa ystävääni katsomaan ja ihastelemaan hänen ja hänen avopuolisonsa uutta omakotitaloa :) Nyt nimittäin alkoi vihdoin ja viimein L-O-M-A (kyllä tuntui hyvältä kun läksin toimistolta puoli kahdeksan aikaan illalla, 12 h rupeaman jälkeen) :)

 12. Heh, no voi kiitos. Sanotaanko nyt näin, että kyllä se meikki ja varsinkin meikkaaja teki paljon :)

 13. Heippa, No kiitos kysymästä, kesää ja valmistumista odotellen. Eli ihan mukavasti ja odottavin tunnelmin ;)Kiitos samoin <3

 14. No voi teitä, te olette aina niin hirmuisen ystävällisiä. En pidä omien kuvieni laitosta tänne blogiini juurikaan, mielummin olen itse siellä kameran toisella puolella. Hih, minustakin sovin tuohon rooliin todella hyvin. Saisipa sitä pukeutua useamminkin tuollaiseen asuun :)

 15. Kiitos Lora :`)No joo, viime vuonna säät hellivät meitä, mutta nämä tämän kesän kelit ovat kyllä olleet niin vaihtelevat että ei oikein uskalla luottaa edes etanoiden ennustuksiin. Kuulostaa kivalta kesäreissulta. Oh no, no mutta nyt siis alkoi hyvin ansaittu loma! Salo on sitä paitsi tosi kiva kaupunki. Oikein ihanaa lomailua sinulle Lora :)

 16. Hei, sen verran korjaisin, ettei MTV3:lla ole enää pukuvuokraamoa, vaan yritys on nykyään nimeltään Artistiasu Oy. Ja sieltä todella kannattaa käydä katsomassa ja etsimässä omiin teemajuhliin/muuhun tapahtumaan vaatetusta, valinnan varaa on! :)

  Ja todella kauniiksi sinut on stailattu näissä kuvissa! Upeita!

 17. Hei, sen verran korjaisin, ettei MTV3:lla ole enää pukuvuokraamoa, vaan yritys on nykyään nimeltään Artistiasu Oy. Ja sieltä todella kannattaa käydä katsomassa ja etsimässä omiin teemajuhliin/muuhun tapahtumaan vaatetusta, valinnan varaa on! :)Ja todella kauniiksi sinut on stailattu näissä kuvissa! Upeita!

 18. Todella upea yhteistyötilaisuus ! Näytät hyvin kauniilta :-)
  Muistatko ulkomaalaisten bloggaajien nimiä/blogien nimiä?

 19. Todella upea yhteistyötilaisuus ! Näytät hyvin kauniilta :-) Muistatko ulkomaalaisten bloggaajien nimiä/blogien nimiä?

 20. Tosi upeita kuvia ja hieno stailaus! :) Se on kyllä niin ihanaa vain istua ja nauttia kun toinen meikkaa ja laittaa hiukset. Harvinaista herkkua! :) Aurinkoista kesän jatkoa sinulle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*