My little time just for myself

Kahvia, Pinterestiä ja jogurttia.

Olen todellinen aamuihminen. Herään näin viikonloppuisinkin kuudelta ja vaikka kuinka yritän painaa päätä tyynyyn ja ummistaa silmiä, mutta ei . Se uni ei vain ole kaverini. Sitä paitsi, minulla on niin paljon ihanampia juttuja päivät täynnä, että en malta nukkua.

 

Viikonloppuisin herään myös aikaisin, niin kuin tänäkin aamuna. Pyykit on jo pesty, kotia siivottu ja Charimus herätelty kahvintuoksuun. Ystäväni välillä ahdistuvat aamuvirkkuiluistani, sillä heidän aamut ovat yleensä 11 aikaan joka on minun keskipäiväni.

Olen vain tehokkaimmillani heti aamusta ja pidän tehdä asioita silloin kun muut nukkuvat. Nappaan sen ajan ihan vain itselleni, kun muut ovat vielä höyhensaarilla.

Tämä viikonloppu menee muutenkin aika lailla rentoillessa. Olen kerännyt itselleni = (teille) postausideoita ja viikonloppu meneekin niitä tehdessä. Moni aina kyselee, että enkö ikinä kyllästy tähän elämäntapaani, että käytän viikonloput bloggaamiseen, niin vastaukseni on ”en”. Arkisin aika pyhittyy muille hommille, mutta viikonloppuna Sohvi astuu esiin ja alkaa tekemään ihan niitä omia projektejaan. Tällekin viikonlopulle on muutama oma pieni plan, jotka on toteutettavissa hyvinkin helposti – If it makes you happy, do it. If not, then don’t.  

Aurinkoista viikonloppua ystäväiseni <3

PS. Ensiksi ajattelin kumminkin hivenen sekkailla Pinterestissä ;)

You may also like

11 Comments

 1. Aikuinen ihminen tietää itse, mikä sopii itselle parhaiten ja mistä nauttii. Toisen ahdistus, on toisen onni :) Näin se vain menee. Aamut ovat ihania ja mikä tunne onkaan, kun puoleen päivään mennessä on jo suurin osa päivän hommista tehtynä. Toisaalta juuri nyt haaveilen siitä, että saisin nukkua keskeytymättä illasta puoleen päivään… Pieni haave ja saattaa jopa toteutuakin, jos olen oikein kilttinä :)

  Aurinkoista viikonloppua myös sinne! <3

  t. Tarja

 2. Hei,

  Sinulla näyttäisi olevan kuvien perusteella Surface Pro käytössä. Minulla on sama tabletti :) Kysyisinkin sinulta vinkkiä siihen, miten saan ladattua Me Naisten digilehden tabletille luettavaksi? Lehden etusivulla kun ei näytä olevan kuin nappula Applen Storeen.

  Kiitos jo etukäteen avusta!

 3. Heh, no mutta täällä maailmassa ei kumminkaan ole ihan hirmuisen montaa asiaa mitä meidän oikeasti pitää tehdä. Sen kun oivaltaa, niin elämä voi olla aika ihanaa :)

  Itse ainakin nautin tällä hetkellä jokaisesta hetkestä, ihan räntäsateestakin :)

 4. Niin tietää. Juuri näin :)

   

  Oh, en ole tainnut ikinä nukkua 10 asti? Aina toivon jos menee vaikka juhlissa aamuun asti, mutta ei, ei  ja ei :D

   

  Kiitos <3

 5. Heip!

  Eikös? Keräilen tuollaisia muistisääntöjäni Pinterestiin. Pinterest, se on oikeasti terapia johon kaikilla on varaa :)

 6. Heippa!

  Loistavan laitteen olet valinnut ;)

  Digilehteä ei saa vielä kuin Applen laitteille. Olisi toki ihanaa jos sellainen tulisi myös meidän laitteille. 

  Oletko muuten kokeillut photarin käyttöä kynällä Surfacella? Suosittelen lämpimästi! En ole muuta ilyaisin tehnytkään kuin piirrellyt kynällä OneNoteihini, smart painttiin ja kuviini :)

  Lataa kuukauden trial ja kokeile :)

   

 7. Ymmärrän sinua hyvin. Itsekin etsin alitajunnaisesti jatkuvasti uusia aiheita, josta kirjoittaa. Niin se vain menee, kun siitä tulee elämäntapa. Ihana kuulla, että teillä kahdella sujuu niin hyvin yhteiselo. Pahoittelen vielä, että joudun työkiireiden takia jäämään pois kirppikseltä – mutta varmasti niitä on tulossa lisää? Etsitkö Pinterestistä hakusanoilla juttuja vai selaatko sitä ns. randomisti? Itsekin olen aamuihminen, mutta herään kyllä n. klo 8, en edes yritä väittää heräväni yhtä aikaisin kuin sinä. Maailma on mielestäni kauneimmillaan aamuisin.

   

  xxx
  E

  http://dragonflyelisabeth.blogspot.fi/

 8. Aamut ovat ihmisen parasta aikaa :)

  Btw, mistä tai mikä on tuo hieno lasinen kynttilänalusta? Olen etsinyt ruokapöydälle juuri vastaavanlaista.

 9. Hei;

  Voi tiedän tunteen mutta nautin siitä että saan olla hereillä aamuisin…aamusta päivä on pisin <3
  Ihania kuvia ja juuri yleensä aamuisin luenkin teidän bloggareiden postauksissa ihan rauhassa ennenkuin muut herää ja ISO cafe-latte muki seurana.
  Ihania aamuhetkiä sinulle Sofie…
  -Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*