My dear New Yorker & and style queen

Ystäväni  Anna Maria oli New Yorkista piipahtamassa Euroopassa ja kerkesi hän myös pikavisiitin muodossa olla hetken Pariisissa. Kävimme yhdessä lounaalla ja kysäisin jos saisin ottaa hänestä muutamat asukuvat. Anna Maria on alun perin ruotsalainen, mutta asunut jo kauan aikaa New Yorkissa. Hän yksi ystävistäni, joka ansaitsee super-mamma tittelin (jokainen äiti kyllä ansaitsee sellaisen). En ymmärrä miten hän aina ehtii joka paikkaan ja samalla näyttää kerrassaan häikäisevälle.

Avec Sofié blog l Style inspiration

Avec Sofié blog l Style inspiration

Avec Sofié blog l Style inspiration

Anna Maria on yksi lähipiirini omista tyyli-guruistani. Hänellä on hyvin erilainen tyyli mitä minulla mutta hän onnistuu aina yhdistelemään asuunsa mitä erikoisempia väriyhdistelmiä sekä yksityiskohtia. En ihan näyttäisi samalta nimittäin hänen asussaan, mutta hän kerrassaan hehkuu inspiraatiota.

Avec Sofié blog l Style inspiration

Avec Sofié blog l Style inspiration

Suosittelen seuraamaan Anna Maria hänen Instagramissa: The Seventh Style. Hänen tililtään löytyy mitä inspiroivampia ja upeimpia asukokonaisuuksia. Vaikka Anna Maria on ruotsalainen, ei skandinaavisuus näy hänen vaatekaapissaan juuri ollenkaan. Hän on juuri sellainen Sex and the City-kliseinen äiti New Yorkista. Loving it!

Avec Sofié blog l Style inspiration

Avec Sofié blog l Style inspiration

 

Hat / Brown hat

Sunnies / Modo Eyewear

Top / FARM

Skirt / Zara

Model Behavior bag / Millenial Nyc

Shoes / Gucci

Follow me on

FacebookInstagram, SoundCloud, Pinterest & Bloglovin

You may also like

1 Comment

  1. Ihana hame-toppi-hattu hänellä! Itse palasin juuri Milanosta, ja minun on pakko sanoa, että nykyään, kiitos digiajan, niin tuntuu siltä, että tyylit sekoittuvat enemmän (jos ei lasketa Italian untuvatakkeja). En enää koe niinkään, että on olemassa tietty skandityyli ym. Samat trendit esiintyvät ympäri maailman. Voisin nimittäin tuon saman asun pukea päälleni Helsingissäkin. Pieniä eroja toki löytyy, mutta mielestäni se on hieman sääli, että koko maailman muotitrendit ovat nykyään aika samoja. Kaupoissa kun kävin Milanossa, niin löysin vain samoja vaatteita kun täällä Suomessakin. Ainoa ero on ehkä, että ilmaston takia, niin puemme enemmän kerroksia päällemme täällä Pohjolassa.

    xxx
    E
    http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*