Muuttopuuhissa

Blogilla on uusi koti.

Varmaan moni teistä on sen Instagramin tai FB:n kautta lukenutkin, että blogini siirtyy ensi viikolla vanhaan tuttuun Indiedaysiin. Olen ollut Sanomilla 1,5 vuotta ja nyt on hetki blogin muuttaa takaisin vanhaan blogikotiin tutun tiimin luo. Mikään ei tosin muutu, vain osoite, Sohvi ja sisältö pysyvät samana mitä ennenkin.

Blogini tulee olemaan taas sen ihanan super-Hannun käsissä, joka tekee blogista taas mahdollisimman lukijaystävällisen. Hannu fiksailee ulkoasua ja teknisiä asioita ihan teidän mielen mukaan, eli kaikki parannusehdotukset otetaan saman tien vastaan. Blogini siirtyy taas WordPressin alle, joten kommentointi ja muu tulee olemaan taas teille helpompaa.

Päivittelen osoitteet ja muut eri paikkoihin ensi viikon kuluessa ja toivon mukaan bloginsiirto sujuu suuritta ongelmitta ja pääsen postailemaan uudessa kodissa mitä pikimmiten. Olen ensi viikolla muutaman päivän lomalla niin minulla on hyvää aikaa saada kaikki palikat paikoilleen ja blogipalapeli valmiiksi :)

Haluan kiittää teitä että olette olleet tällä matkallani jo viisi vuotta, nyt on aika pakata taas laukut ja mennä eteenpäin.  Toivottavasti jatkatte mukanani Indiedaysin sivuille, minulla on monta juttua tulossa ja mielessä tulevan kesän varalle :)

Kiitos vielä Sanomien jengille ajasta täällä!

You may also like

5 Comments

  1. Kiitos tästä ajasta, Sofié. Varmasti tulen seuraamaan kirjoituksiasi jatkossakin.. ja ainakaan minulla ei ole ollut vaikeuksia ymmärtää tekstejäsi. Yksi erityinen kiitos Barcelonan La Pepita vinkistä tulee muuten mieheltäni. Suosittelin työmatkalla käymään ja monen kiertelyn jälkeen oli paikan löytänyt vahingossa. Voit vain arvata että makuja rakastava härkä-mies oli käytinsä jälkeen ihan onnessaan. Paikallinen kolleegansa ei tiennyt paikasta niin sai suosittelut sitten mieheltäni. Eli näin ne mainiot ruokapaikat usein löytyvät. ;) Onnea ja iloa palikoiden asetteluun!

    -Sipru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*