Muutos on monesti hyvästä

Avec Sofié blog - Saint-Tropez South of France 1

Niin kuin usein työpaikan vaihto on hyvästä, näin on myös blogialustan kohdalla. Vaikka teille päin blogin muutto ei millään lailla näy, on silti korrektia kertoa, että blogini on muuttanut eilen uuteen samaan vanhaan paikkaan, eli ihanan Indiedaysin alle. Tunnen tekijät jo kymmenen ja jotkut jopa melkein kahdenkymmenen vuoden ajalta, joten tuttuun ja turvalliseen paikkaan muutin. Täältähän se kaikki aikanaan myös alkoi.

Tämä muutos on ollut jo mielessä jonkin aikaa, että saan apukäsiä teknisiin asioihin ja kaupallisiin kampanjoihin. Kun on päivätöissä, ei pysty samalla ratkoa teknisiä ongelmia ja tuottaa sisältöä. Eli muutos on varmasti niin minulle kuin myös teille mieluinen. Nyt voin keskittyä siihen miksi blogini aikoinaan aloitin päivätöiden ohella.

 

Avec Sofié blog - Saint-Tropez South of France 1

Tämä kevät on monella tapaa muutoksen aikaa ja vaikka moni miettii niitä negatiivisa muutoksia, itse olen saanut tänä keväänä virtaa niin moneen muuhun projektiin ja saanut jollain lailla fokusta tekemiseeni, kun ei ole kiinni niissä aamumetrojen aikatauluissa. Aikaa kun säästyy tunteja päivässä voi sen käyttää paremmin niihin asioihin, joista saa hyvää energiaa. Minulle se hyvä energia on tänä keväänä tullut blogista ja aamuisista lenkeistä. Lisäksi tänä keväänä olen ryhdistäytynyt myös podini kanssa.

Olen jo muutaman jakson nauhoittanut ja monta on ideoitu eteenpäin. Mahtavinta olisi, jos saisin vieraakseni muutaman vieraan kuukaudessa keskustelemaan ajankohtaisista aiheista. Yksin en ole siis höpöttelemässä, vaan toivon, että voin tuoda uraan liittyviä sisältöjä ja haastatella eri alojen ihmisiä, jotta sisältö olisi monipuolista ja mielenkiintoista teille.

Eli paljon löytyy energiaa tehdä uusia juttuja. Ehkä tätä kautta saan myös blogilleni uuden suunnan. Olen myös itse kyseenalaistanut omia blogisisältöjä vuosien aikana; kysymys mitä plus kolmekymppiset naiset haluavat lukea on nyt vahvemmin mielessä.  Mielelläni kuulen teidän ideoitanne ja olette niitä jo aktiivisesti antaneetkin – kiitos! Eli Sohvi 2.0 on täällä uusin ideoin ja raikkaimpien sisältöjen kanssa.

Haluan kiittää Aseneteen jengiä kuluneista vuosista ja varsinkin heidän perustajaansa Ullaa. Nyt kumminkin on minun aikani jatkaa täällä Indiedaysillä siihen mihin jäätiin. Innolla odotan tätä kesää ja kesäretkiä, joita voin jakaa teidän kanssanne.

 

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

 

 

 

 

 

You may also like

2 Comments

 1. Moikka,

  Minä kuuntelisin tosi mielelläni ulkosuomalaisten ihmisten kuulumisia podcastin muodossa. Mikä sai aikoinaan lähtemään, miten on mennyt, ihan tavallisten ihmisten tarinoita.

  Kuuntelin lenkeilläni kaikki Cafe au lait – Kahvihetkiä maailmalla podcastit. Toinen tuottajista, Helena Liikanen-Ranger, joka on ihka oikea toimittaja, muutti perheensä kanssa Antibesistä Washingtoniin, niin podit sittemmin jäivät. Harmittelin sitä. Käyhän kuuntelemassa muutama Helenan ja Lilli Kääriäisen haastattelu. Siinä meni lenkki jos toinenkin niitä kuunnellessa. Välillä nauratti niin että piti vilkaista ympärilleen, kuuliko kukaan, että ei ihan kylähulluna pidettäisi😊

  Podcastit on todella hyvin tehty ja uskoisin että tällaisille ulkosuomalaisten haastatteluille voisi olla tilausta jatkossakin. Sinullakin taitaa olla monta ulkosuomalaista tuttavaa, ei muutakuin heitä haastattelemaan, ja loput voisivat ilmoittautua sulle täällä blogissa.

 2. Heippa Nina,

  Minulla on itseasiassa ollut haastateltavana ystäväni joka oli Diorilla töissä, mutta se on nyt kadonnut tuolta sound cloud arkistosta ja pitää etsiä se uudelleen niin saan ladattua sen taas takaisin.

  Olen myös kaavaillut muutaman ulkosuomalaisen haastattelun tekemistä ihan tälle kuukaudelle, joten trust me, tulossa on :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*