Mustavalkoisuutta

Collaboration: Indiedays & Ifolor

Aiemmin kerroin teille yhteistyöstäni Ifolorin kanssa ja näitte miltä valokuvani näyttää etelän kodin seinällä. Nyt näette toisen yhteistyöpostauksen ja kuvan meidän kodista. Pariisi on kovin mustavalkoinen ja koti on muutenkin pieni, niin sinne eivät isot tai värikkäät taulut juurikaan sovi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun aloimme tapailemaan aika tasan kaksi vuotta sitten, niin näimme noin kerran kuukaudessa ja eri kaupungeissa. Samalla kun rahani hupeni lentolippuihin, tutustuimme toisiimme, ja samalla myös esimerkiksi Kööpenhaminaan, Barcelonaan ja Osloon. Tätä tapailua kesti varmaankin puolen vuoden ajan, ennen kuin uskalsin kertoa Pampulasta esimerkiksi teille. Ainoat jotka oikeasti tiesivät tästä meidän jutusta ja näistä reissuistani oli esimieheni, perheeni ja lähimmät ystäväni.

Samalla kun kävelimme kaupungeissa, muistikortit täyttyivät valokuvista ja uusista lempipaikoista. Yhteisistä hetkistä. Näitä valokuvia ja muistoja on paljon ja niihin on ihana palata. Seinillämme on karttoja myös lempipaikoista muistuttamassa ensitreffeistä ja sen takia niiden vierelle on kiva laittaa Ifolorin kuvataulu konkretisoimaan muistoja yhteisistä hetkistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuva3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ifolorin yhteistyötä suunniteltaessa, mietin mitä kuvia haluaisin. En jollain lailla halua kasvokuvia esille minnekään, vaan pikkumuistot kuvina mitkä merkitsevät vain meille jotain tuntuivat tärkeämmiltä. Sen takia valitsin kuvatauluun lempipaikoistamme kuvia.

Kuvataulu on kiinni tukevassa puukuitulevyssä, joten kuvat tulevat kunnolla esiin seinästä, sillä levyn paksuus on 1,5 cm. Eli vaikka kyseessä on suhteellisen pieni taulu, tuo paksu materiaali isomman taulun tuntua. Pidän ihan todella paljon tästä ja siitä aiemmasta taulustani, joita olen voinut ripustella kodin seinälle. Etelän kodin taulussa on ihan erilainen fiilis mitä Pariisiin ja niinhän sen kai kuuluukin. Kaksi erilaista kotia, fiilistä ja kuvaa.

You may also like

5 Comments

  1. Erittäin kaunis taulu, olet todella hyvä valokuvaaja. Yritän aina laittaa muistiin millaisia kuvia olen ihastellut, jotta osaisin edes vähän sinnepäin kuvata itsekin….turhaan.

    1. Hih, no näissä kuvissa tärkeintä oli ne yhteiset tarinat reissuilta, ei niinkään ne kuvvat.

      No katsos harjoitus tekee mestarin :)

      Pitää vain räpsi’ ja räpsiä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*