Mummokengät latinalaiskorttelissa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

zara4

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viime sunnuntaina satoi koko päivän ja se menikin kotia siivotessa, tavaroita purkien ja pakkaillen. Illalla tosin kahdeksan jälkeen aurinko pilkahteli sadepilvien takaa ja lähdimme kävelylle latinalaiseen kortteliin. On hassua että vaikka olen vietellyt Pariisissa niin paljon aikaa, mutta moni niin sanotuista pakollisista jutuista on täysin näkemättä. Latinalainen kortteli oli yksi näistä.

Kortteli sinänsä ei ole mitenkään sen kummoisempi, lähinnä opiskelijoiden suosiossa joten hintataso on edullisempi. Asuinalue on tosin viehättävä, ehkä tosin hieman boheemi eikä niin rauhallinen. Ilmeisesti siellä on myös hyviä kreikkalaisia ravintoloita, sillä ravintoloiden sisäänkäyntejä reunusti jono nälkäisiä ihmisiä kärsimättömänä odottaen omia kreikkalaisia herkkujaan.

Ostin nuo kuvissa näkyvät kengät Italiasta viime viikolla ja vaikka ne miten mummokengiltä näyttävät, ovat ne mitä ihanimmat jalassa. Olen vähän luovuttanut korkokenkien suhteen näissä sunnuntai-kävelyissä ja mieluummin laitan jalkaan joko ballerinat tai sitten nämä uudet kiilakorot. Näin nämä Italiassa huonekaluliikkeen naisella jalassa ja hänen suosittelemana ostin itselleni samanlaiset. Näillä kiiloilla voi kävellä kilometreja, koroilla ei niinkään. Mummot tai ei, pituutta tulee kävelyretkiin ja tälle neidille.

Dress: Filippa K
Jacket: Zara
Heels: from Italy
Bag: Rebecca Minkoff
Rings: Family heirloom

PS. Kerroin että minulla on italialaisten veljieni kanssa ystävyssormukset. Kuvassa minulla on nyt omani äidiltä saamani sormuksen vieressä.

You may also like

6 Comments

  1. Omistan itsekin muutamat kiilakorot – niin kätevät ja jalat kestää niissä koko työpäivän kävelyt! Mieheni on joka kerta sellaiset nähdessään muistanut kommentoida: Jaahas, mummokengät! Granny Style!

  2. Ihana takki!
    Olen lukenut blogiasi nyt jonkun aikaa ja se on aivan ihana! Sopivan lyhyitä ja ytimekkäitä juttuja inspiroivilla kuvilla. Odotan innolla millaisen ihanuuden olette Côte d’Azurilta hankkineet!

  3. Mummokengät? Siis miksi? Enpä tosiaan ole nähnyt yhtäkään “mummoa” kiilakorot jaloissa, ainakaan noin korkeita. Kyllä minusta mummokengät ovat ihan jotain muuta. Asun ulkomailla eli ehkä sitten Suomen “mummot” ovat ihan jotain muuta kuin muualla. Ja mistä ikäluokasta joku on “mummo”? Minusta jostain 70+

  4. Ei nuo minustakaan mitkään mummokengät ole, joskaan ei yhtä hienot kuin Valentinon stiletot:) Mutta kelpokävelykengät pitkiin matkoihin!

  5. Samaa ihmettelin. Ja tuossa ekassa kommentissa pisti kyllä pahasti korvaan, että joku mies kehtaa ilkkua kiilakorkoja mummokengiksi. Kokeilisi itse koikkelehtia koroilla – tai edes kävellä kiilakoroilla puolisenkin kilometriä. Ei siis millään pahalla tässä kommentoinutta kohtaan mutta sille miehelle haluaisin kyllä lausua pari valittua sanaa ;)

  6. Hei Sofié,

    oletko ollut tyytyväinen kyseiseen Minkoffin laukkuun? Harkitsen itsekin sen ostamista, mutta löysin nettisivuilta vain sen “mini quilted affair” laukun. Mikä koko omasi on?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*