Muistutuksen makua… Osallistu arvontoihin!

Hyvää sunnuntaita, täällä ollaan alkavan myrskyn takia oltu jo hetki hereillä. Haluaisin muistutella teitä muutamasta yhteistyö-postauksesta, joissa on arvontoja meneillään.  Älkää siis unohtako näitä.

Onko kahvi sinun juttusi? Jos kyllä niin käy osallistumassa Nespresson kanssa yhteistyössä tehtyyn arvontaan. Kahvinmakuiseen postaukseeni pääset tästä.

Nespresso

Lähden LG:n kanssa ensi viikolla pienelle makumatkalle, joten lue lisää yhteistyöstä postauksestani. Jos jääkaapistasi löytyy muutakin kuin valo, niin kerro mitä siellä on niin minä pääsen kokkaamaan ja sinä syömään. Pääset postaukseeni tästä.

Avec Sofié blog / in the garden

Entä te silittäjät? Boschin ja minun intohimoni on silittäminen ja jos haluat nähdä uuden parhaan ystäväni ja markkinoiden parhaimman ja turvallisimman silitysraudan, kurkkaa postaukseni tästä. Ei haittaa, vaikka silitysrauta jää päälle eikä sinun tarvitse enää säädellä lämpötilaa itse, sillä rauta sammuttaa itsensä ja osaa myös tunnistaa materiaaleille sopivat lämpötilat. Lue lisää täältä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You may also like

1 Comment

  1. Silitysrautaa en käytä talvella usein, mutta kesämekot ja pellavavaatteet sitä tarvitsevat. Ihan parasta on tuossa raudassa se, ettei uloslähdön jälkeen tarvitse enää pohtia, jäikö rauta päälle vai ei. Video jaettu ja mukana kilpailussa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*