Morning Smoothie

Huomenta kesäkaverit! Niin kuin jo eilen mainitsin, olen ollut tämän viikonlopun niin sanotulla omalla lomalla joten kone on pysynyt näinä kauniina kesäpäivinä kiinni. Toivottavasti annatte minulle anteeksi.  En edes muista, että meitä olisi viime kesänä hellitty yhtenäkään päivänä näin ihanasti mitä koko viikonlopun ajan, joten sen takia otin vapauden olla viikonloppulomalla :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vaasassa asuessani söin lähes poikkeuksetta aamiaiseksi aina smoothieita. Olen jostain syystä unohtanut tämän aamuisen tapani, mutta olen ajatellut ottaa taas aamun hyvät tavat käyttöön ja tehdä itselleni erilaisia smoothieita ja huolehtia aamusyömisestäni myös arkisin. Arkena menen helposti siihen, että juon kupin kahvia aamupalaksi ja unohdan muun syömisen/juomisen. Hyi minua!

Recently Updated646

Yleensä smoothieni ovat vähän ruokaisampia, jotta selviän pitkälle päivään niiden voimalla. Laitan rahkan ja jogurtin lisäksi aamiaiseeni paljon hedelmiä, marjoja, raa’an kananmunan ja avokadon.  Recently Updated647

Lauantai-aamuni herättäjänä toimi hedelmäinen ja minttuinen smoothie, mihin laitoin jogurtin ja rahkan lisäksi mangon, banaanin, omenan, avokadon, mehiläisen siitepölyä, pähkinöitä ja nipullisen minttua (omasta ”maastani”). Ette voi uskoa miten onnellinen olen pienestä yrttikasvattamostani, josta voin napata tuoreita yrttejä ruoanlaiton lomassa. Pienet asiat tekevät elämästä vain niin ihanaa. Tämä pieni suuri asia elämässäni on nimenomaan oma Herbieni, mikä toimii kaupunkiasunnon kasvimaana. Sen oman ihkaoikean puutarhan ja kasvimaan kun joskus vielä saisi <3

Recently Updated648

Jos Charilla on vaatekaapin kulmakivet, niin minulta löytyy kyllä keittiön kulmakivet. Yksi näistä kulmakivistä on Electroluxin UltramixPRO. Se on jokaisen kotikokin ammattimainen tehotyökalu, mikä rikkoo jäät, vatkaa kerman ja soseuttaa smoothieita. Täydellinen kaveri!

Recently Updated649

P.S. Mehiläisen siitepölyn syöminen kuulostaa kyllä vähän muumihahmojen hommilta. Kaikesta omituisuudestaan huolimatta syön tätä proteiini- ja vitamiinipitoista superfoodia hyvin mielelläni. Eikä niissä muumihahmoissakaan tosin mitään vikaa ole ;)

You may also like

4 Comments

 1. Hei,

  Noista yrteistäsi tuli mieleeni, että ovatko joskus aiemmin ostamasi laventelit vielä elossa? :-) Mietin laventelin ostoa, mutta kuolettaisin sen kumminkin… Onkohan se kuinka helposti kuolevaa laatua?

  Ai niin, testasin karamellisoitua possua ohjeellasi ja aivan ihanaa tuli. Kiitos siis ohjeesta.

  -Nanna

 2. Hei,Noista yrteistäsi tuli mieleeni, että ovatko joskus aiemmin ostamasi laventelit vielä elossa? :-) Mietin laventelin ostoa, mutta kuolettaisin sen kumminkin… Onkohan se kuinka helposti kuolevaa laatua?Ai niin, testasin karamellisoitua possua ohjeellasi ja aivan ihanaa tuli. Kiitos siis ohjeesta.-Nanna

 3. Hei,

  kröhöm, ei taida olla ei. Taitaa sen jälkeenkin ollut tuolla ikkunalaudoilla jos minkälaista asukkia, mutta eipä ne siellä kaukaa kaunistele ;)

  Olen maailman huonoin viherpeukalo ja sen takia en enää osta kuin leikkokukkia :D

  En tiedä sinun taidoistasi, mutta minun laventelini kuoli kyllä alta aika yksikön eli en suosittele.

  Oi mahtavaa, eikö tullutkin!!

 4. Hei, kröhöm, ei taida olla ei. Taitaa sen jälkeenkin ollut tuolla ikkunalaudoilla jos minkälaista asukkia, mutta eipä ne siellä kaukaa kaunistele ;)Olen maailman huonoin viherpeukalo ja sen takia en enää osta kuin leikkokukkia :DEn tiedä sinun taidoistasi, mutta minun laventelini kuoli kyllä alta aika yksikön eli en suosittele. Oi mahtavaa, eikö tullutkin!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*