Mitä minulle kuuluu?

Blogeissa on kiertänyt pienimuotoinen haaste, jossa vastaillaan erilaisiin kysymyksiin mitä yleensä blogeissa on ehkä tapana. Sain inspiraation tehdä tämän haasten Adalminalta ja tässä ovat vastaukseni. Eli tällaista minulle kuuluu :)

Mexico city

Miten voit?

Kiitos hyvin. Kevät tekee ihmeitä, kun valoa on aikaisesta aamusta ilta kahdeksaan. Se tuo energiaa ja myös blogin tekeminen helpottuu, kun ei tarvitse ajoittaa kaikkia kuvauksia aina viikonlopulle.

Mitä toivot tällä hetkellä? 

Toivon, että se sohvaprojekti edistyisi nopeasti, kun vihdoinkin löysin sohvalle kankaan. Ei muuten ollut helppoprojekti löytää oikeanlaista raitakangasta. Toinen asia mitä toivon, että ehdin nähdä rakkaita ihmisiä ja tekemään kaiken, kun tulen pian Suomeen. Nämä suomireissuni ovat ikävän aikataulutettuja ja sellaista kellon perässä juoksemista, niin se stressaa jo vähän nyt että miten ehdin nähdä kaikkia tulevana viikkona.

Mitä olet syönyt tänään? 

Aamiaiseksi taisi tulla juotua kolme (!?!) isoa kahvia, kreikkalaista jogurttia mustikoilla ja manteleilla. Lounaaksi söin japanilaiset take away jämät. Illaksi olen tekemässä suomalaisittain lihapullia.

Mikä on suosikki hedelmäsi

Jos mustikka laskettaisiin hedelmäksi niin sitten se, mutta muuten passionhedelmä. Mustikoita voin syödä vaikka kilon kerralla, sillä mitään muuta en rakasta niin paljon kuin mustikoita. Saan niitä joka viikko kilon Amsterdamista tuliaisiksi.

Mitä ajattelit tehdä huomenna? 

Huomenna ajattelin herätä aikaisin ja käydä aamulenkillä. Pitäisi oikeasti saada löytää taas se lenkkivire, sillä se on kadonnut varsinkin aamulenkkien myötä. Itse kun olen aamueläjä, niin tehokkaimmillani olen nimenomaan aamuisin. Illalla minulla ja raksulla on date night, sillä emme näe taas hetkeen, kun kumpikin liihottelee siellä sun täällä.

Kenen kanssa nukuit viimeksi?

No Pampulan.  

Jogurttikakku - Yoghurt cake

 

Mitä luet tällä hetkellä

Oikein hävettää kun en ole pitkään aikaan lukenut mitään. Se vain on kun toisena työnä iltaisin lähinnä kirjoittaa, niin ne omat lukemiset jää todella vähiin. Aloitin hetki sitten lukemaan Carol Dweckin Mindset-kirjaa. Tämä on taas näitä tällaisia how can you reach your full potential –opuksia, mutta kirja sopii niin työpaikalle, kotiin, kouluun ja parisuhteisiin. Eli kirja ei ole rajattu vain työelämän piiriin.

Viimeksi katsottu elokuva? 

Ennen katsoin elokuvia ihan koko ajan, ja viikonloppuisin tuli katsottua vähintään kaksi. Nykyään en istu ikinä television edessä, mutta pääsiäisenä tuli katsottua aika ajankohtainen elokuva. Horses of God oli dokumentaarinen elokuva itsemurhapommittajista. Elokuvassa annettiin mielenkiintoinen näkökulma Casablancan pommituksiin ja heidän elinoloihin.

Kuka soitti sinulle viimeksi? 

Taisi olla töihin liittyvä puhelu ja digitoimistosta.

3 viimeksi tullutta tekstiviestiä? 

Tekstiviestejä en lähettele enää kovinkaan paljon mutta WA-viestejä enemmänkin. 1.Of course it’s possible, no problem, have a good evening. Pedro. 2. Ihan lähellä! Just siellä :). 3. I completely understand your point.

Mitä lukee viimeksi lähettämässäsi tekstiviestissä?

Merci bcp Pedro. Bonne soirée (Pedro on siis se kaveri joka uusi sen löytäväni sohvan).

TIPS FOR SHOPPING WINTER SALES IN PARIS

Kuka kirjoitti sinulle viimeksi Facebookin chatissa? 

Malesilainen uusi tuttavani, jonka tapasin lauantaina Marlonissa. Hän pyysi drinkille, mutta täällä minä näpyttelen teille tätä postausta :D

Mille nauroit viimeksi? 

Juuri äsken kun mietin, että voisin olla ulkona ilta-auringossa mutta täällä minä sisällä nökötän.

Edit: menin sittenkin näpyttelyni jälkeen myöhään iltakävelylle ja drinkille. 

Viimeisin ostos? 

Jos ei ruokaa lasketa, niin Pampulan synttärilahja.

Mitä pelkäät?

Viime aikoina en ole mielelläni ottanut metroa tai junaa näiden tapahtumien takia, niin kai pelkään seuraavaa terroritekoa.

Minne haluaisit matkustaa juuri nyt? 

Japaniin, New Yorkiin tai Marokkoon. Japani on ollut aina listallani ja viikonloppuna törmäsin artikkeliin, jossa kerrottiin, että Tokioon on avattu ensimmäisen siilikahvila! Siis siili <3 Kissakahviloita on kaikkialla, mutta siilikahviloita vain Japanissa.

Mitä toivot syntymäpäivälahjaksi? 

Minulla oli juuri synttärit, mutta kai se matka on aina mielessä. Eli matkalahjat ovat aina ihania. Toisaalta, nyt voisin kyllä olla ihan vain kotonakin ja nauttia matkailun sijaan vaan kotiolemisesta sillä kevät on lempivuodenaikani. On ihana nähdä miten kaikki vain puhkeaa kukkaan.

 

You may also like

7 Comments

 1. Kiva postaus! Myös “Päivä kanssani” olisi kiva. Joissakin blogeissa olen niitä nähnyt, mutta nyt en muista, oletko sinä tehnyt sellaista. Täälläkin alkaa kevätaurinko lämmittää päivä päivältä enemmän. Tänään oli jo 14 astetta :)

  1. Heippa,

   hyvä idea! Kiitos! En ole itseasiassa tehnyt, kai? Minulla tosin päivät vaihtelevat niin paljon, mutta voisin ottaa itseasiassa kameran huomenna käyttöön ja tehdä sellaisen teille viikonlopuksi :)

   Ihana kuulla! Tulen sinne perjantaina ja on hivenen vaikea päättää mitä ottaa mukaan ja mitä pukea päälle.

   Ihana tulla Suomeen!

 2. Mindset on mielenkiintoinen aihe, olen itsekkin siihen perehtynyt. Ja siilikahvila kuulostaa huikealta. Itsekin haluaisin kovasti käydä Japanissa, jo ihan vain näiden omien nörttiharrastusteni puolesta, vaikka maa kiehtoo minua muutenkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*