Missonin pyyhkeet

Turussa ollessamme kävimme myös liikkeessä nimeltä Sisustuksen Koodi. Teimme kaikki kivoja löytöjä ja sanoinkin, että olisin voinut jäädä liikkeeseen asumaan sillä Koodissa oli niin paljon ihania juttuja. Ostin pyyhkeiden lisäksi muutakin, mutta niistä sitten vähän myöhemmin. Uhmasin vähän poikaystävääni ja ostin itselleni uudet käsipyyhkeet vaikka ne eivät olleetkaan 100% puuvillaa. Poikaystävä on ihan hurjan tarkka pyyhkeistä ja viime aikoina edes pyyhkeet, jotka ovat olleet 100% puuvilla eivät ole kelvanneet..  Olen nyt muutenkin hurahtanut syvään  siniseen ihan totaalisesti, joten kannoin ilomielin kotiin uudet Missonin printtipyyhkeet. Pyyhkeet ovat kauttaaltaan kirjailtu m-kuviolla. Kirjaimet ovat eripäin, joten kuviota ei välttämättä edes huomaa. Otin kuvat sunnuntaina mökillä ollessamme. Kuvaussessiot olivat hieman hankalat sillä ystäväni berninpaimenkoira halusi välttämättä toimia assarinani.  Välillä koiruus tunki nenäänsä tai häntäänsä kameran linssiin ja muutaman kerran se myös yritti napata pyyhkeet mukaansa :)

Sisustuksen Koodissa hääräilee ihana Malia, jonka kuulumisia voitte käydä lukemassa Muoti mielessä-blogista. Sisustuksen Koodillakin on oma bloginsa josta voi käydä hakemassa vähän sisustusinspiraatiota. Kiitos vain Malialle iloisesta palvelusta ja kivasta juttuhetkestä :)

 

 

You may also like

8 Comments

 1. Heippa Sofié :)
  Aiiiivan ihana blogi sinulla, löysin tämän sattumalta tänään aamupäivällä ja olen nyt kahlannut koko blogin läpi, en oikein voinut lopettaa, mitä nyt välillä piti töitäkin tehdä ;)

  Sinulla on niin kauniita kuvia, isoja, selkeitä ja…taidokkaita, siis sanoinkuvaamattoman upeita, varsinkin matkakuvat ja herkkukuvat, vaikkapa nuo Macaron leivokset, pitää varmaan itsekin kokeilla tehdä sellaisia, niin herkuilta näyttivät! Ja kirjoitat tosi sujuvasti, oikein uppouduin blogisiisi, ihan kuten hyvään kirjaan uppoudutaan.

  Jään ehdottomasti langoille seurailemaan ja odotan jo innolla uusia postauksia ja lisää ihania kuvia.

  Kuvista vielä mieleeni tuli, että kiinnostaisi tietää millä kameralla kuvailet? :)

  Terkut,
  Minna

  1. Voeihan hyvänen aika sentään minkä kommentin lähetit! Ehkä ihanin kommentti minkä olen tällä blogiurallani saanut, kiitos siitä! Blogin layout on kyllä kärsinyt muutossa ja kuvatkin ovat paikoittain menneet pikselimössöksi, mutta hyvä jos se ei ole haitannut :) Alan käymään postauksia pikkuhiljaa läpi ja lisäilemään kadotettuja kuvia ja suoristamaan tekstejä.

   On ilo saada sinunkaltaisiasi lukijoita! Te saatte minut pitämään blogiani, sillä ilman teidän kauniita kommentteja ja sanoja olisi tämä aika yksinäistä puuhaa :)

   Kamerani on jo hieman nukkavieruinen Canonin 450D, mutta hyvin olen sillä pärjäilly :)

   Kiva kun löysit tänne luokseni :)

 2. Heippa Sofié :)Aiiiivan ihana blogi sinulla, löysin tämän sattumalta tänään aamupäivällä ja olen nyt kahlannut koko blogin läpi, en oikein voinut lopettaa, mitä nyt välillä piti töitäkin tehdä ;) Sinulla on niin kauniita kuvia, isoja, selkeitä ja…taidokkaita, siis sanoinkuvaamattoman upeita, varsinkin matkakuvat ja herkkukuvat, vaikkapa nuo Macaron leivokset, pitää varmaan itsekin kokeilla tehdä sellaisia, niin herkuilta näyttivät! Ja kirjoitat tosi sujuvasti, oikein uppouduin blogisiisi, ihan kuten hyvään kirjaan uppoudutaan.Jään ehdottomasti langoille seurailemaan ja odotan jo innolla uusia postauksia ja lisää ihania kuvia. Kuvista vielä mieleeni tuli, että kiinnostaisi tietää millä kameralla kuvailet? :) Terkut,Minna

 3. Kiitos itsellesi ja teille kaikille herttaisille mukavasta visiitistä :) oli kyllä kiva nähdä ihan livenäkin. Sinulla on niin kaunis blogi, puhumattakaan kuinka kaunis olet itsekin.

  Kivaa kesää!

  1. Noh, minähän ihan punastelen näistä teidän kommenteista :)
   Hih, niin olikin! Ehkä tulen Turkuun pian uudestaan, niin paljon nimittäin Turusta pidin :)

   Kivaa kesää sinullekin!

 4. Kiitos itsellesi ja teille kaikille herttaisille mukavasta visiitistä :) oli kyllä kiva nähdä ihan livenäkin. Sinulla on niin kaunis blogi, puhumattakaan kuinka kaunis olet itsekin.Kivaa kesää!

 5. Voeihan hyvänen aika sentään minkä kommentin lähetit! Ehkä ihanin kommentti minkä olen tällä blogiurallani saanut, kiitos siitä! Blogin layout on kyllä kärsinyt muutossa ja kuvatkin ovat paikoittain menneet pikselimössöksi, mutta hyvä jos se ei ole haitannut :) Alan käymään postauksia pikkuhiljaa läpi ja lisäilemään kadotettuja kuvia ja suoristamaan tekstejä.On ilo saada sinunkaltaisiasi lukijoita! Te saatte minut pitämään blogiani, sillä ilman teidän kauniita kommentteja ja sanoja olisi tämä aika yksinäistä puuhaa :)Kamerani on jo hieman nukkavieruinen Canonin 450D, mutta hyvin olen sillä pärjäilly :)Kiva kun löysit tänne luokseni :)

 6. Noh, minähän ihan punastelen näistä teidän kommenteista :)Hih, niin olikin! Ehkä tulen Turkuun pian uudestaan, niin paljon nimittäin Turusta pidin :)Kivaa kesää sinullekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*