Miniloma lomasta

Aurinkoa etsimässä

Lomalainen täällä hei. Meidän piti pysytellä Ranskassa, mutta kylmä ja sade saivat meidät sunnuntaina toisiin aatoksiin. Olimme ajatelleet että saamme Pariisissa ihan tarpeeksi aurinkoa ja olla ulkosalla, mutta viimeisen lomaviikon kynnyksellä alkoi epätoivo iskeä. Olen ihminen, joka tarvitsee paikkansa ja päivänsä auringossa jotta akut latautuvat, niin sen takia aloimme etsiä sopivaa minilomaa viimeiselle viikolle.

Ranskassa on ollut huonoin kesä pitkään aikaan, joten patonkimaalaiset olivat lähteneet  myöskin meidän tavoin sateita karkuun. Mietimme Sardiniaa tai Korsikaa, mutta kaikki paikat olivat täynnä. Päätimme kokeilla onnea ja ostimme lennot Ateenaan, josta ajoimme muutaman tunnin paikkaan nimeltä Nafplia. Oletteko kuulleet tästä paikasta? En minäkään.

Tämä on näin yhden päivän kokemuksella osoittautunut todelliseksi yllätykseksi. En olisi osannut todellakaan odottaa mitään tällaista. Kreikasta kun tulee yleensä mieleen ylituristinen ja ei niin autenttinen lomakohde. Kun lentokenttä on kaukana ja pitää nähdä vähän itse vaivaa, voi Kreikasta löytää todellisen pikkuisen paratiisin.  Tämä on todella kaunis paikka ja lupaan jakaa teille lisää lomatunnelmia ihan pian. Lämpötila on 32 ja 39 asteen lukemilla, joten vihdoinkin saan kokea sen auringon jota olen odottanut koko kesän ;)

 

Ps. Kiitos niin paljon teidän kommenteista viimeisessä postauksessa. Vastailen niihin asap :)

 

 

You may also like

4 Comments

 1. Ei olis kannattanut lähteä merta kauemmas kalaan :), Ranskan Riviera siinä niin lähellä, siskoni ovat juuriNizzassa ja kehuivat säätä loistavaksi, itsekin olin siellä alkukesästä ja ihana paikka eikä ihan noin kuumaa kuin Kreikassa. Mutta ihanalta näyttää kuvat sieltäkin ja matkaseura kuitenkin tärkeintä!

 2. Ihana lomapaikka. Olen käynyt Kreikassa useasti, mutta en koskaan vielä Ateenassa. Jos sallit niin laitan paikan heti korvan taa. ;) Jeps, myös Sveitsissä kesä on ollut erittäin sateinen, mutta onneksi piipahdimme hakemassa omat lomatunnelmat jo heti kesäkuun alussa.. Loput lomasta on mennyt muuttoa valmistellessa, ettei voitu edes Suomessa piipahtaa. Itse olen kokenut loman aina niin, että kunnon irtiotto tutuista ympyröistä rentouttaa parhaiten. Siksi emme harrasta lomalla pelkästäin Suomessa käyntiä. Jotain muuta piristävää taytyy saada myös kuvioihin..

  Mutta hei, tänään aurinko paistaa lämpimästi ja mittarissa 25 astetta. Olenkin veikannut, että syksy tulee olemaan pitkä ja tosi lämmin. ;)

  Nautinnollista loman loppua! -tiau

 3. Itseasiassa olen tuolla käynyt vuonna 2005 ;) muistan kun kipusimme linnaan johon oli yli tuhat rappua, maisemat oli ihan huikeat ja tuo pieni linnasaari näkyi sieltä :) Kreikka on kyllä ihana <3 oltiin siellä uudestaan keväällä poikaystäväni kanssa, tosin tällä kertaa Kosin saarella. Nauti auringosta <3 odottelen innolla taas sinun postauksia Pariisista <3 :) 

  T. Ella

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*