Me ollaan taas yhdessä

Clarins- aamukiireessä et muuta tarvitse

Moni pitkään blogiani seuranneet tunnette meikkipussini  ja –tyylini aika hyvin. Olen aika tällainen luonnonlapsi- hiukset on säkkärät eikä sitä naama peitetä meikkikerroksilla varsinkaan arkiaamuisin. Juon mieluummin kahvia sen ajan :)

Muistan vuoden 2010 helmikuun kahdesta syystä hyvin. Ensinnäkin, palasin takaisin Malesiasta Suomeen. Toiseksi, tulin jostain kumman syystä allergiseksi lempihuulikiillolleni, Clarinsin Instant Light Natural Lip Perfectorille. Saman kevään aikana huomasin herkistyneeni MAC:n huulipunille, mutta mitään selkeää syytä tähän ei ollut. Luulin aluksi tulleeni allergiseksi viinirypäleille, mutta harmikseni olin väärässä. 

Käväisin maailman minimmeillä reissulla viime viikonloppuna Tukholmassa ja tapasin siellä asuvan ystäväni (saman tyypin kanssa kiivettiin sinne Kaakkois-Aasian huipulle suklaan voimin). Huomasin hänen edelleen käyttävän lempihuulikiiltoamme ja kotimatkalla uhmasin taas ihoani ja ostin huulikiillon. Okei. Kaksi yhteensä kun en osannut päättää väriä.

Nyt tässä on taas kuljettu huulikiiltokädessä jo niin paljon, että jopa miespuoliset kollegatkin tietävät minkä huulikiillon sille vaimolle ostaa (seuraa ne mua Instagramissakin).  Eli en ole ainakaan näin neljän päivän aikana tuntenut minkäänlaista ärtymistä eikä näppyjäkään ole –  happy ending. Ehkä <3

You may also like

1 Comment

  1. Heippa. Osaisitko auttaa minua. Nimittäin en pysty seuraamaan sinun sivustoa blogger.comin kautta. Kun lisään sinun blogin osoitteen sinne, se väittää se olevan viallinen ja heittää minut me naiset etusivulle. Tällä hetkellä seuraan uusia julkaisujasi facebookin kautta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*