Matkamessujen menoliput menevät…

Kivaa, kun täältä blogini puolelta löytyy muitakin matkustelijoita. Oli ihana lukea teidän kommentteja ja matkahaaveita. Lisäsitte matkakuumettani kertaheitolla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Matkamessuille  liput saa:

1.Saranna

“Täällä kiinnostaa tällä hetkellä ehkä eniten Japani ja joku Tyynenmeren saari. Myös Brasiliaan haluaisin vielä joskus palata.”

2. Emma

“En ole elämässäni vielä päässyt matkustelemaan kunnolla. Olen vieraillut vain naapuri maissa sekä Bulgariassa. Olen haaveillut pääseväni näihin maihin vielä joku päivä: Ranskan Pariisi, Yhdysvaltojen New York, Italia ja tietenkin jokin paikka jostain turkoosin veden ja palmujen luota.”

3. Iia

“ÄÄh, niin monet kohteet kiinnostaisivat ja matkamessut olisi oiva paikka saada lisää kiinnostavia matkakohteita!

Tällä hetkellä eniten kuitenkin kutkuttaisi Etelä-Amerikka ja Karibian saaret, Euroopassa Berliini, sillä matkailijan sivistyksessäni on aukko, joka kaipaisi pikaista paikkaamista! :)”

4. Essi

“Kroatia ja Slovenia on kohteet, joissa haluan ehdottomasti vielä joskus käydä. Kööpenhaminan reissua olis vähän suunnitteilla kesällke. :)”

5. Kelli

“Voi nuo sun matkakuvat eivät kyllä missään nimessä vähentäneet tämän tytön kaukokaipuuta! Oma unelma on päästä Amerikkaan Kaliforniaan tai New Yorkiin tai sitten ainaisena unelmana on ollut päästä Australiaan kiertämään!”

Toivoisin, että saisin yhteystietonne mahdollisimman nopeasti, jotta saan ne eteenpäin. Laittakaapas minulle siis s-postia asap, niin laitan tietonne edelleen Visit Swedenille :)

Nähdään ehkäpä siis lauantaina!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*