Madrid & Uterqüe – you had me at shoes

[mittaustagi]

Madridista ei tullut osteltua sen kummempia muita juttuja kuin kenkiä. Tämä ei sinänsä yllätä, sillä en tunnu muuta löytäväni nykyään kuin kenkiä. Harmi vain että korkoja tulee harvemmin käytettyä näin talvella, onneksi se kevät ja korkokelit ovat kohta täällä.

Madrid Uterqüe shoes shopping

Olen täällä aiemminkin hehkuttanut Zaran ja Massimo Duttin tyylikkäämmästä isosiskosta, Uterqüestä. Uterqüe kuuluu siis samaan ketjuun mitä kaksi aiemmin mainittua, mutta on jollain tavalla erilainen linjoiltaan mitä rento Massimo Dutti tai Zara. Uterqüe ei ole vielä löytänyt Pariisiin asti ja sen takia se onkin aina listallani ensimmäisenä kun laskeudun Espanjan maaperälle. En ole tainnut ikinä lähteä kaupasta ilman kenkäkassia enkä lähtenyt nytkään.

Madrid shoes shopping

Madrid shoes shopping

Viimeeksi heinäkuussa ostin nämä siniset saappaat ja niitä on tullut käytettyä ahkerasti. Heidän kenkänsä ovat yleensä tehty Italiassa. Eli ne eivät ole mitään muovista kertakäyttökamaa, vaan nahkaisia kunnon kenkiä. Kengän koko on heillä sama mitä minulla muutenkin, eli ei kannata pelätä nettikaupan kimppuun käymistä.  

Madrid Uterqüe shoes shopping

Uterqüe shoes

Jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin en kyllä olisi välttämättä tarvinnut yhtäkään lisäparia mustia sandaletteja, mutta minkäs teet. Kenkäfriikki mikä kenkäfriikki. Muistan nuo Miu Miun kopiot eli timanttikorkkarit” jo viime kesältä, mutta jäin silloin miettimään. Tällä kerralla en jäänyt ja toin mukanani myös matalammat pikkusiskot. Matalimmissa on myös korko koristeltu ja vaikka ne muuten aika simppelit ovatkin, tuo korko lisää näyttävyyttä mihin tahansa asuun.  

Matalammat lähtevät itseasiassa Meksikoon mukanani, sillä tulevissa häissä juhlitaan  ja tanssitaan varmasti yllin kyllin niin korkoa ei saa olla liikaa. Timanttikenkäni tosin jäävät odottelemaan kevättä ja kesäkatuja. Nämä kengät eivät taatusti jää kaappiin, vaan tulevat ahkeraan käyttöön.  

…………………………………………………

I didn’t do so much shopping in Madrid because I concentrated on eating well and relaxing. But there is always one store in Spain that I need to go to and that is UterqüeThe store is in the same Inditex family as Massimo Dutti and Zara, but I would say it’s the most stylish one of the three. Massimo Dutti and Zara are quite casual and their materials are not necessarily so high-end as Uterqüe (personal opinion).  

I have never left their store without a shoe bag. They have chic designs in their creations. Simple styles with that little extra like in my new shoes. Normally I wear simple clothing, but I try to add some spice with my footwear.  

It’s not sandal weather in Paris yet, so it takes some time before these heels see the Paris streets. I’ll take the other pair with me to Mexico. My friend is getting married soon, and I’m sure I’ll need shoes with a little heel in the Mexican wedding. Can’t wait! 

You may also like

9 Comments

 1. Onnistuin itse “löytämään” tämän merkin vasta viime vuoden puolella tajuttuani, että heidän nettikauppansa toimittaa ympäri Eurooppaa (?) – tai ainakin toimitti Englantiin, vaikkei sitä siellä fyysisesti olekaan. Olen aika fiiliksissä, että syksyn myötä tulevasta uudesta asuinkaupungista löytyy jo ihan oikea liikekin, jotta tuotteita pääsee oikeasti koskemaan ja testaamaan :)

  Oli tosi kiva kuulla Madridin minilomasta, sillä jostain ihmeen syystä se on jo kauemman aikaa mua kiinnostanut! Vaikken siis ole siitä oikein kovin paljon mitään edes tiennyt, heh :)

  1. Oikeastiko! Jenni, nyt skarppaat :D

   Olen niin kade, sillä Pariisissa ei heidän liikettä ole ollenkaan. En ymmärrä miksi, sillä tänne yleensä tulee muiden liikkeitä aina heti ensimmäisenä.

   Minua tämän Barcelonan rakkauden takia se ei taas ole kiinnostanut ikinä. Jotenkin kun kaipaa vettä niin sen takia Madrid ei ole edes tullut mieleeni kaupunkina.

   Mutta voin suositella lämpimästi. Ihana paikka ja kaikki on niin paljon siistimpää ja puhtaampaa mitä Pariisissa – me like!

 2. Aivan ihanat kengät! Kummatkin!! Minäkin rakastan kenkiä, mutta hankalan mallisen jalkani vuoksi, löydän todella harvoin sopivan kokoisia kenkiä. Tämän vuoksi en yleensä osta kenkiä kovin usein. Jaksan kuitenkin ihastella muiden ostoksia ja kuolata niitä kateellisena.

  1. Eikö. Olin kuin lapsi karkkikaupassa ja palasin hotelliin häntä koipien välissä, sillä olin luvannut etten osta enää yhtäkään paria kenkiä..

   No lupaan näytellä kenkiä kuvissa ;)

  1. Heippa,

   nyt on sellainen tilanne, että kummallakin on niin kivat työt täällä Pariisissa, niin jäädään tänne. Puntaroimme vaihtoehtoja jonkun aikaa ja päätimme silti että annamme Pariisille vielä mahdollisuuden. Kumpikaan kun ei ole ranskalaisessa organisaatiossa töissä niin elo on ainakin sen osalta helpompaa.

   On itseasiassa pitänyt kirjoittaa tästä, kiitos muistutuksesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*