LV nesessääri ja monogrammi-mietteitä

Yksi mielipide mikä varmaan olisi pitänyt laittaa siihen epäsuosittujen mielipiteiden postaukseen on, että LV monogrammi on ihan jees taas. Vaikka miksi haukuttu LV-kuosi on nimittäin tekemässä paluuta, vaikka se omasta vaatekaapista ei mihinkään ole koskaan kadonnutkaan. Olen vain huomannut tässä vuoden sisään, että myös miespuoliset ystäväni, Pampulani mukaan lukien, ovat alkaneet käyttää LV:tä ja myös naispuoliset ystäväni ovat kaivaneet luikkarinsa taas kaappien pohjilta. Ehkä tähän myös vaikuttaa se, että monogrammia näkyy myös muiden merkkien mallistoissa.

Avec Sofié blog l LV monogram toilet bag

 

Ostin muutama vuosi sitten poikaystävälleni Marc Jacobsin nesessäärin. Turhaan etsin yhtä laadukasta ja käytännöllistä itselleni ja mietin jo, että ostaisin itselleni samanlaisen, mutta toisin kävi. Itse kun kuljettelen paljon nestemäistä kosmetiikkaa, niin päätin ostaa LV:n nesessäärin. Eihän se nahkaa ole, mutta kelpaa minun käyttööni, sillä vesipisarat tai nestemäinen kosmetiikka ei pilaa pussiani. Toivoisin, että samaan sarjaan tulisi saman mallinen, mutta isompi nesessääri, sillä olisi kätevää, jos kaiken kosmetiikan saisi piiloon kylpyhuoneessa.

 

Avec Sofié blog l LV monogram toilet bag

Totta kai pitäisin nahkasta enemmän, mutta täytyy tosin sanoa, että oma Neverfullini on kestänyt armotonta käyttöä kuutisen vuotta ja nyt vasta alkaa sangat olla katkeamispisteessä. En ole kohdellut laukkuani millään silkkihansikkailla vaan nimenomaan käyttänyt laukkua kunnolla ja antanut sen ottaa vähän osumaa. Aiempien käyttökokemusten takia uskalsin ostaa myös LV:n meikkipussin.

Avec Sofié blog l LV monogram toilet bag

 

Yksi toinenkin positiivinen juttu pussukassani on, se ei ole painava. Kosmetiikka painaa matkustettaessa suurimman osan käsimatkatavaroistani, joten nahkapussiin verrattuna, on tämä LV:n nesessääri paljon kätevämpi. Eli tällä pussilla mennään ainakin siihen asti, kunnes löydän itselleni saman laatuisen nahkaisen nesessäärin mitä poikaystävälleni.

P.S. Kiitos mielettömästi ajatustenvaihdosta epäsuosittujen mielipiteiden postaukseeni – huippuja olette!

You may also like

13 Comments

 1. Hei,

  Itse tykkään LV:n kuoseista hurjasti ja erityisesti ruskean sävy miellyttää silmääni! Kauan etsin yhtä kauniin ruskean sävyistä laukkua, mutta kun ei löytynyt, niin hankin LV:n neverfullin.

  Kyselisinkin, että onko sinulla lähtenyt neverfullista taskun sisäpuolelta muovinen pinnoite repeilemään ja lohkeilemaan pois? En ole vielä liikkeessä käynyt näyttämässä, ajattelin että ehkä sinulla on jotain kokemusta vastaavasta?

  Aurinkoista elokuuta!

  <3: Emilia

  1. Mulla on ainakin vanhemmassa Neverfullissa käynyt juuri näin että on lähtenyt lohkeilemaan, mutta uudemmassa muovista pinnoitetta ei enää ollutkaan. Vanhempi on siis damier ebene ja tämä uudempi monogram. En tiedä johtuuko ero siis siitä vai mistä. En ole itse käynyt näyttämässä liikkeessä, mutta ehkä pitäisi :)

   1. Heippa Aurora,

    niin, he ovat varmasti huomanneet, että se pinnoite lohkeilee käytössä aika hurjan näköiseksi ja minusta tässä ongelmassa ei käyttäjän pitäisi joutua maksamaan heidän virheestään.

    Kävin kysymässä liikkeessä ja sen korjaaminen maksaa 100-150€.

  2. Heippa,

   Neverfull on oikeasti ihan paras laukku. Vetää itseensä niin paljon tavaraa kun sinne vaan jaksaa lastata.

   Minun rassukkani on ihan hurjassa kunnossa ja nahka on mennyt reunoilta sekä sangat menneet kahtia. Tuo mainitsemasi sisus on myös kulunut taskusta.

   Kävin kuukausi sitten kysymyssä korjauksesta ja muistaakseni LV olisi veloittanut taskun korjauksesta 100-150€. Vien omani korjaukseen ensi viikolla Parisiin, mutta korjaan vain sangat ja muut nahkaosat. Minusta tosin siitä taskusta he eivät saisi veloittaa, vaan kyseesä on jonkinlainen virhe.

 2. Minä en tykännyt ennen LV:n Monogram kuosista, mutta kaksi viikkoa sitten törmäsin netissä LV:n mini pochetteen Monogram kuosilla ja rakastuin. (Ja ostin tietysti sen käyttööni!) Tuo sínun meikkipussukka on ihan mielettömän kaunis ja simppeli. Kiva että LV “tulee ns. takaisin muotiin”. Olen huomannut tämän myös itsekin.

  1. Heippa,

   eikö ole hassua, että se menee tuolla tavalla kausittain? Hyvä tosin niin! Kaksi vuotta sitten en ehkä olisi meikkipussiani ostanut, mutta nyt taas se oli automaattisesti listallani :)

   Kiitos, pidän siitä itsekin :)

 3. Olen “kanta-asiakas” meidän kaupungin LV:llä mutta viime aikona ostellut lähinnä pojilleni. Mun mielestä LV on kiva merkki aikuistuville nuorille kerätä hyvälaatuista ja katseenkestävää repertuaaria ja varsinkin pojille tosi hyvä ja kestävä lahjavinkki. Tänä kesänä ostin heille lompakot, passinkuoret, vyöt ja reput (reput he tosin saavat itselleen vasta joululahjaksi kun nähdään taas mutta olivat itse niitä valitsemassa:) Ruskea monogrammi oli hieman liian tyttömäinen heille mutta itselle jäi itämään mieleen että jotakin vois itselle hankkia…Aiemmin en ole tuosta ruskeasta tykännyt mutta nyt suorastaan ihastunut;). Ehkä sitten kun mun ostoslakko on päättynyt…

  1. Heippa Susanna,

   olen ostanut Pampulalle myös joulu- ja synttärilahjaksi juttuja LV:ltä. Se on totta, että se on jollain lailla maskuliininen merkki.

   Ihanat lahjat pojat saivat – lucky boys! Niin, ruskea on ehkä enemmän naisille kuin miehille :)

 4. Moikka! Vähän aiheesta ohi, mutta mikä oli se nettisivusto josta olit tilannut/kehittänyt kuviasi vähän polaroid-malliseksi? Siitä oli täällä blogissa juttua, mutta en onnistunut sitä postausta löytämään :(
  Kiitos paljon ja ihanaa loppukesää!

  1. Heippa,

   se on Printic-nimeltään :)

   Ihan huippusovellus – tykkään! Sovellus toimii juuri niin kuin sen pitääkin ja kuvat saa nopeasti. Tämä sovellus on oikeasti sellainen millainen jokaisen nettikaupan pitäisi olla.

 5. Hei!
  LV ja ruskea monogrammi on myös täällä ehdoton suosikki ollut jo vuosia. Toki pidän muistakin merkeistä mutta laadun ja kestävyyden kannalta nämä laukut ym tuotteet ovat aivan omaa luokkaansa. Vanhin laukkuni on kohta 10 vuotias ja erinomaisessa kunnossa. Sopivat myös hyvin Suomen ilmastoon, sateeseen ja pakkaseen, eikä tarvitse niin sääliä. Samoin matkoille, kestävät reissua. Minulla on myös hyvät kokemukset laatu-ja korjauspalvelusta, LV on laadun suhteen tarkka. Korjaukset maksavat, mutta heillä on pitkä takuukin. Kuten Sofie kirjoittikin. Kuvasi on aina niin kauniita, niin tämäkin. Kaunista silmäniloa.

  1. Heippa,

   Samat fiilikset, ei haittaa vaikka sataa tai on pakkasta. Oma ruskea Neverfullini on ihan rähjäisessä kunnossa ja heti kun menen Pariisiin, menee se korjattavaksi.

   Voi kiitos, ilo on minun puolellani <3

 6. Minuun LV ei ole koskaan iskenyt millään tavalla. En hauku tai parjaa sitä tai pidä sitä mitenkään päin rumanan, mutta se ei vain minussa herätä ihastusta tai pakko-saada-fiiliksiä. Onhan se kyllä tyylikäs. Katsotaan, muuttuuko mieli kun vuosia tulee lisää.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*