Little things that makes us happy

Tykkäsitte viime kerralla postauksestani, mikä käsitteli elämän pieniä asioita jotka tekevät meidät onnelliseksi. En malttanut lopettaa sivuston selailua, niin löysin sieltä vielä muutaman ajatuksen lisää. Sivuston nimihän oli Just little things . Käykää vielä katsomassa edelliseen postaukseeni listaamani ilonaiheet :)

Just little things is one of my favorite sites. Previously I have borrowed some thoughts from there that make me very happy and I have added those to my own pictures. I couldn’t stop browsing in the site and therefore, I made another post about those little things that gives me a lot of joy and happiness.

You may also like

24 Comments

  1. Blogini onkin alusta alkaen ollut niin sanotusti “hyvän mielen”- blogi :)
   Minulle on tärkeintä, että te tykkäätte jutuistani. Mikään muu ei merkkaa mitään :)

   Tuota kuvaa otettaessa vertailimme, että kuka saa taivutettua sormiaan eniten :D

 1. Blogini onkin alusta alkaen ollut niin sanotusti “hyvän mielen”- blogi :)Minulle on tärkeintä, että te tykkäätte jutuistani. Mikään muu ei merkkaa mitään :)Tuota kuvaa otettaessa vertailimme, että kuka saa taivutettua sormiaan eniten :D

 2. mä rakastan sun blogia!! vaikutat tosi symppikseltä ja nää sun kuvat on niin ihania. ja ruokajutut on parhaita! :–)

 3. Vähän samantyyppinen sivusto on 1000awesomethings.com, suosittelen sitä kans ihan ehdottomasti! :) Sitä lukiessa ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle

 4. Vähän samantyyppinen sivusto on 1000awesomethings.com, suosittelen sitä kans ihan ehdottomasti! :) Sitä lukiessa ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle

 5. Kiitos vinkistä, pitääkin käydä katsastamassa :)Tällaisten juttujen parissa on hyvä aloittaa uusi päivä!

 6. Oi ihania kuvia! Päiväni on ollut aika kamala, mutta näitä kuvia katsellessani mieli muuttui paljon paremmaksi! Blogistasi oikein huokuu rauhallisuus ja positiivisuus! :)

  1. Voi Elle-Marie! Mahtavaa jos löysit täältä jotain kivaa, mikä piristi päivääsi :))

   No oma elämäni ei kyllä ole kovin rauhallista, töiden ja koulun sovittaminen on nimittäin aika vaikeaa. Olen ihan tarkoituksellani jättänyt omat huoleni pois täältä blogin puolelta. Meillä jokaisella on varmasti omat surumme ja huolemme, niin tämä blogi oli minulle varsinkin viime vuonna oiva pakotie kaikista ikävistä ja stressaavista asioista :)

   Positiivisuus kannattaa aina!

 7. Oi ihania kuvia! Päiväni on ollut aika kamala, mutta näitä kuvia katsellessani mieli muuttui paljon paremmaksi! Blogistasi oikein huokuu rauhallisuus ja positiivisuus! :)

 8. Voi Elle-Marie! Mahtavaa jos löysit täältä jotain kivaa, mikä piristi päivääsi :))No oma elämäni ei kyllä ole kovin rauhallista, töiden ja koulun sovittaminen on nimittäin aika vaikeaa. Olen ihan tarkoituksellani jättänyt omat huoleni pois täältä blogin puolelta. Meillä jokaisella on varmasti omat surumme ja huolemme, niin tämä blogi oli minulle varsinkin viime vuonna oiva pakotie kaikista ikävistä ja stressaavista asioista :)Positiivisuus kannattaa aina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*