Liike viittä vaille valmiina

Olen mukana Indiedaysin ja Cubuksen yhteistyökampanjassa ja kävin tänään kurkkaamassa heidän huomenna aukeavaa Vaasan liikettään. Hmm. Hmmm. Hirrrmuisen iloinen kuhina oli liikkeessä meneillään kun kävin heitä siellä tänään moikkailemassa. Toteutin tämän postauksen kuvat tahallani mustavalkoista linjaa noudattaen, sillä nyt teidän on vain kerta kaikkiaan pakko mennä katsomaan, että mitä kaikkea pastellista sieltä löytyykään… ;).

Pastellien lisäksi viehätyin kovasti pitsisistä jutuista ja noh, taas niistä valkoisista neuleista. Muutamia kivoja raitaisia yksilöitä painoin myös mieleeni. Kun olin lähdössä, niin myyjättäret saivat liikkeen juuri valmiiksi ja alkoivat tekemään ensimmäisiä ostoksia. Voi kunpa siellä olisi huomenna vielä kokoja jäljellä, sillä niin kovin innoissaan Cubuksen neitoset olivat. Samalla kun mietin sifonkisia mekkoja niin kokeilin myyjättärien kanssa kilpaa nahkatakkeja. Toivottavasti sinne jäisi edes yksi minun koossani :)

Vaatteiden lisäksi löysin Cubukselta Vaasan, no okei, koko Suomen tai maailman iloisimman jumppamaikan. Vaasalaiset nyt ainakin tietää kenestä positiivisesta tapauksesta on kyse.. Sanoinkin Cubuksen henkilökunnalle, että parempaa työntekijää saa oikeasti hakea. Tältä kyseiseltä neidolta moni voisi oppia niin paljon. Ystävällisyys ja hymy kun ei maksa kenellekään yhtään mitään. Eli jo pelkän hyvän palvelun takia kannattaa mennä Cubukselle.

Avajaisten johdosta kaikki Vaasan liikkeessä olevat tuotteet ovat  loppuviikon -30% ja 100 ensimmäistä asiakasta saa 10 €:n lahjakortin. Eli kannattaa suunnata Cubukselle heti kun liike aukeaa. Yritän ehtiä sinne itsekin heti aamusta ;)

Tähän kampanjaan liittyy tietenkin sellainen juttu, että teillä hyvät lukijani on mahdollista voittaa 500 € shoppailurahaa Cubukselle. Lisätietoa saatte Indiedaysin Showroomista, joten klikatkaapa itsenne tänne ;)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*