Let’s fall

Meillä on Pariisissa aika vähän kaappitilaa, joten kesävaatteet menevät väistämättä kellariin ja laatikoihin syksyn tulle. Keväällä kengät ja kesämekot taas aina kaivetaan, mutta syksyn tullen ne laitetaan piiloon ja samalla kaivetaan lämpimimpiä kerroksia kaappeihin.

En pidä itseäni mitenkään kovinkaan aktiivisena trendiseurailijana, vaikka toki se Pariisissa heti näkyy, että mikä on kauden laukku tai millaisia sävyjä sitä kannattaisi kaupasta katsella. Olen itse aika todella klassinen ja oma ”valkoista paitaa en vaihda” -mentaliteetti näkyy aika pitkälle pukeutumisessani. Koruilla ja asusteilla voi leikitellä, vaatteilla ei niinkään.

Pictures: Talisa Sutton & The Editorielle

Pictures: Tendances

Suurin syy miksi ehkä pidän syksyn pukeutumisesta, on se, että silloin juuri näkyy katukuvassa ne kaikista klassisimmat vaatekappaleet. Kun avautuvat sateenvarjot, vilahtavat myös trenssit. Kun illat hämärtyvät, kaivetaan esiin lämpimät neuleet ja huivit. Kun aurinko ei porota, myös sävyt neutralisoituvat.

Syksyssä on jotain sellaista kivaa lämpöisyyttä, vaikka ilmat viilenisivätkin. Ehkä se on juuri sen takia, kun arki ja meno rauhoittuvat kesän tieltä, pystyy keskittymään kotoisiin asioihin ja asuihin. Lämpimiin neuleisiin ja pitkiin housuihin. Kun ei hurahda ihan viimeisten juttujen perään vaatteissa, huomaa vuosien saatossa, että samat hyväksi havaitut trenssit ja bleiserit löytävät tiensä kaappiin vuosienkin jälkeen.

Photos: Marine Pelletier & Tendances

Postauksessa on kerrankin jonkun muun ottamia kuvia kuin minun. Tätä ei usein tapahdu, mutta halusin kerätä inspiroivia asuja syksyyn omaksi muistutukseksi ja teille inspiraatioksi. Samalla halusin vähän kokeilla uudenlaista layouttia ja ulkonäköä :)

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*