Lempilaukku vintagena & syksy joka olikin parempi mitä luulin

Olin jollain lailla pelännyt viime maaliskuusta lähtien tätä syyskuuta. Olin niin onnellinen keväällä, että vaikka kotoa ei saanut poistua, sain olla meidän terassilla ja tehdä puutarhahommia. Mietin keväällä koko ajan, että jos syksy meneekin täysin sisällä vesisateessa Amsterdamissa istuen. No ei ole mennyt tai ainakaan vielä.

Yleensä syksy on itseasiassa Amsterdamissa kivoin vuodenaika. Kevät on aina vähän mitä sattuu, mutta täällä olen huomannut, että syksy on itseasiassa todella lämmin ja aurinkoinen. Marraskuussa alkaa sateet, mutta syys-ja lokakuu ovat yleensä todella ihania kuukausia.

Tällä viikolla meillä ja koko Keski-Euroopassa on helteet ja lämpötila menee kolmenkymmen asteen tuntumaan. Se tuntuu hyvältä. Varsinkin kun olin jollain lailla ahdistunut tästä syksystä jo puoli vuotta aiemmin. Ei se ollutkaan niin kamalaa ja pelkkää vesisadetta mitä olin ajatellut.

Koska 99% vaatteistani jäi keväällä Amsterdamiin, olen päässyt käyttämään nyt myös kesävaatteitani ja asusteitani. Ostin Celinen Trapezen käytettynä reilu vuosi sitten. Trapeze on ollut lempilaukkuni kauan aikaa ja kun kohdalle osui tuttu, joka halusi myydä laukkunsa, ostin sen saman tien. Kauan laukusta haaveilin, mutta nyt se on vihdoinkin olallani.

Vielä viime sunnuntaina oli siis ihan kesäiset ilmat ja pääsin näyttämään teille niitä Amsterdamin parhaita puolia. Usein kyselette, että millaista Amsterdamissa on ja jos hyppäätte Instagramin Storyihini täksi viikoksi, niin lupaan jakaa teille parhaimpia paloja kaupungista. Tuntuu, että en vieläkään ole itse päässyt ihan kaupunkiin sisälle, sillä olen tullut ja mennyt viimeiset kaksi vuotta. Ehkä tällä viikolla löydän itsekin kivoja juttuja, kun esittelen teille kaupunkia.

Follow me on:

Facebook, InstagramPinterestBloglovin,  SoundCloud and Twitter

 

You may also like

1 Comment

  1. Tarkoitat varmaan second handia viitatessasi laukkuun :) Vintagen määritelmä viittaa yleisesti 1920-1960 -luvuilta peräisiin tuotteisiin.

    Ihana blogi, oli vaan pakko huomauttaa, sorry! :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*